17 june 2019, 17:50 Celebrities views 5369
Legendarul muzician și pictor moldovean, Serghei Bucur, își vinde lucrările pentru a-și salva fiul (Foto)
17 june 2019, 17:50 Celebrities views 5369

Legendarul muzician și pictor moldovean, Serghei Bucur, își vinde lucrările pentru a-și salva fiul (Foto)

A fost publicat recent un articol despre nenorocirea care s-a abătut asupra familiei celebrului muzician și pictor, liderul trupei O'Chad, Serghei Bucur.

Fiul său, Igor, a fost diagnosticat cu leucemie acută - adică cancer de sînge. Băiatul are 20 de ani, iar acum urmează un tratament la o clinică din Kiev. Situația este complicată, mereu este nevoie de bani pentru cumpărarea medicamentelor și procedurile necesare.

Serghei Bucur a decis să-și scoată în vînzare propriile desene pentru a cîștiga niște bani în plus pentru tratamentul lui Igor.

Cei care doresc să ajute tînărul să depășească această boală gravă pot să-l contacteze direct pe tatăl său, Serghei Bucur, prin trimiterea unui mesaj personal pe rețeaua socială Facebook. Adresa personală a lui Serghei Bucur pe Facebook: https://www.facebook.com/sergei.bukur.

Părinții lui Igor trec printr-un  moment foarte dificil acum. Mama sa, Ela, este mereu în spital cu fiul său, iar tatăl său, după posibilități, asigură financiar tratamentul. 

"Desenele vin și pleacă din viața noastră în mod diferit. Poate că ceva are nevoie cu adevărat de ceea ce pot oferi eu acum! Mă adresez prietenilor, cunoscuților și tuturor celor care nu sînt indiferenți! Fiul meu este grav bolnav. Diagnosticul - leucemie acută. Tratamentul este de lungă durată și costisitor. Tot ce pot eu să fac este să desenez... Singura posibilitate de a cîștiga bani în acest moment este vînzarea tablourilor mele. Acest lucru îmi va da posibilitatea să plătesc parțial tratamentul fiului meu. Cei interesați pot să-mi scrie în "privat" chiar acum. Sînt mereu desponibil. Cu respect, al vostru Serghei Bucur ", a scris Serghei pe pagina sa de Facebook.

 

Nu putem să nu remarcăm faptul că acestea sînt lucrări foarte interesante și neobișnuite, la care colecționarii și fanii legendarului artist și muzician ar trebui să atragă atenție.

Prima lucrare pusă în vînzare de Serghei Bucur este un tablou dedicat liderului și vocalistului trupei Zdob Și Zdub, Roman Iagupov. Pe Serghei și Roman îi unește mulți ani de prietenie și cooperare fructuoasă. Desenul în sine a fost realizat în tehnica serigrafiei, dimensiunile sale fiind de 42x59 cm.

A doua lucrare, de la care Serghei Bucur speră să strîngă bani pentru tratamentul fiului său, se numește Son-Tse. Tehnică de lucru - imprimare în serigrafie, dimensiunea desenului - 30x30.

Source: noi.md

Keywords:

pictor , vînzare , rock

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1859
Populația:
1720 locuitori

Ucrainca este un sat şi comună din raionul Căuşeni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Ucrainca și Zviozdocica. Localitatea se află la distanța de 30 km de orașul Căușeni și la 104 km de Chișinău. La recensământul din anul 2004, populaţia satului constituia 1720 de oameni. Satul Ucrainca a fost menționat documentar în anul 1859.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.