13 may 2020, 17:40 Celebrities views 3425
Igor Levinschii - despre coronavirus, muncă, vise, sport, lacrimi, cîntec, umanoizi și multe altele (Video)
13 may 2020, 17:40 Celebrities views 3425

Igor Levinschii - despre coronavirus, muncă, vise, sport, lacrimi, cîntec, umanoizi și multe altele (Video)

Nicolai Mișcoi, prezentatorul rubricii "Istoria rockului moldovenesc" de pe portal Noi.md a discutat prin legătură video cu vestitul clipmaker Igor Levinschii.

Igor a vorbit despre greutățile cu care se confruntă astăzi oamenii cu această profesie, și-a împărtășit atitudinea față de sport, cîntec, a povestit despre călătoria sa în Norvegia, a dezvăluit sensul tatuajului său cu imaginea unui umanoid, a mărturisit că este capabil să verse o lacrimă masculină la vizionarea unor filme. Și asta nu e tot!

Vizionare plăcută!

Autor: Nicolai Mișcoi

Source: noi.md

Keywords:

interviu , personalitati

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1568
Populația:
758 locuitori

Hîrceşti este un sat şi comună din raionul Ungheni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Veveriţa, Hîrceşti, Drujba și Leordoaia. Localitatea se află la distanța de 45 km de orașul Ungheni și la 100 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 758 de oameni. Satul Hîrcești a fost menționat documentar în anul 1568.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.