19 may 2020, 17:30 Celebrities views 4437
Cinci ani de la moartea Anei Barbu. Mesajul emoționant al Nataliei pentru mama sa
19 may 2020, 17:30 Celebrities views 4437

Cinci ani de la moartea Anei Barbu. Mesajul emoționant al Nataliei pentru mama sa

Interpreta Natalia Barbu a scris ieri un mesaj emoționant dedicat mamei sale, Ana Barbu, care s-a stins din viață acum cinci ani. Pe pagina sa de Instagram aceasta a publicate și cîte fotografii.

„Acum cinci ani în urmă, ai plecat de lîngă noi. A fost cea mai grea zi din viața mea, cea mai întunecată perioadă. Mi-a fost atît de greu să accept că ne-ai părăsit. Cu timpul însă m-ai tot vizitat, m-ai alinat în visele mele, mi-ai dat puțin cîte puțin încredere că totul va fi bine. Știu că ești la lumină acum, în brațele Divine și că ne protejezi din subtil. Te iubesc și îți multumesc că mi-ai fost mămică”, a scris interpreta pe o rețea socială, transmite tv8.md.

Ana Barbu s-a stins din viață în dimineața zilei de 18 mai 2015, la vîrsta de 55 de ani, în urma unei scleroze amiotrofice. Corpul neînsuflețit al interpretei a fost depus la biserica „Sfînta Teodora de la Sihla”, apoi la Palatul Național „Nicolae Sulac”, după care interpreta a fost înmormîntată la cimitirul din Stăuceni.

Ana Barbu fost cunoscută în special pentru piesa „Flori de liliac”.

Source: tv8.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1922
Populația:
160 locuitori

Homuteanovca este un sat din cadrul comunei Gangura, raionul Ialoveni. Localitatea se află la distanța de 57 km de orașul Ialoveni și la 70 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 160 de oameni. Satul Homuteanovca a fost înființat în anul 1922.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.