16 march 2021, 14:30 Celebrities views 2758
Anișoara Loghin și Radu Gînsari au devenit părinți de băiat
16 march 2021, 14:30 Celebrities views 2758

Anișoara Loghin și Radu Gînsari au devenit părinți de băiat

Jurnalista Anișoara Loghin și fotbalistul Radu Gînsari au devenit părinți. La 15 martie, Anișoara a născut un băiețel perfect sănătos.

Anunțul a fost făcut public de către Radu Gînsari, anunțînd și numele bebelușului - Raul, scrie noi.md.

În decembrie 2020, Anișoara Loghin și Radu Gînsari s-au căsătorit oficial.Fotbalistul are 29 de ani și joacă în liga a doua a Rusiei, la Krîlia Sovetov, Samara.

Radu Gînsari este unul dintre cei mai buni marcatori din istoria echipei naționale, cu șapte goluri la activ. De-a lungul carierei, el a jucat la echipele Academia, Zimbru, Sheriff, Hapoel Haifa, Krîlia Sovetov și Ironi. În 2016 și 2017 a devenit campion al Moldovei cu Sheriff. A cîștigat de trei ori Cupa Moldovei.

Source: noi.md

Keywords:

copii , nastere , parinti

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1906
Populația:
601 locuitori

Făgădău este un sat din cadrul comunei Ciolacu Nou, raionul Făleşti. Localitatea se află la distanța de 18 km de orașul Fălești și la 109 km de Chișinău. Conform datelor recensământului din anul 2004, populaţia satului constituia 601 locuitori. Satul Făgădău a fost menționat documentar în anul 1906.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.