Go to section: Music
22 april 2019, 11:50 Music views 9185
Dan Bălan a cîştigat ca antrenor
22 april 2019, 11:50 Music views 9185

Dan Bălan a cîştigat ca antrenor "Vocea Ucrainei" (Video)

Dan Balan ne-a făcut din nou mîndri! De această dată nu în calitate de interpret, ci de antrenor. Discipola sa Oxana Muha, a cîştigat cel de-al 9-lea sezon al concursului "Vocea Ucrainei", în urma voturilor acordate de către public.

Artistul moldovean a participat în premieră în calitate de jurat la un astfel de concurs. Pentru marea finală, Dan Balan a compus o piesă în limba ucraineană, intitulată "Treba", pe care a cîntat-o împreună cu Oxana Muha.

Anterior, Dan Balan a avut un duet de excepţie cu o altă concurentă, Katerina Begu, moldoveancă originară din Odesa. Cei doi au surprins publicul cu interpretarea lirică a mega hitului "Dragostea din Tei".

Source: publika.md

Keywords:

Dan Bălan , muzica

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1618
Populația:
1064 locuitori

Hruşova este un sat şi comună din raionul Criuleni. Din componenţa comunei fac parte trei localităţi: Chetroasa, Ciopleni şi Hruşova. Satul Hruşova este situat la o distanţă de 24 km de oraşul Criuleni şi la 18 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului Hruşova constituie 1064 de oameni. Prima menţiune documentară a satului Hruşova datează din 5 mai 1618.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.