Go to section: Music
22 july 2019, 15:45 Music views 3776
Lidia Isac va lansa o melodie cu un fost membru al trupei O-zone
22 july 2019, 15:45 Music views 3776

Lidia Isac va lansa o melodie cu un fost membru al trupei O-zone

Înterpreta Lidia Isac pregătește două surprize pentru fanii ei: în această vară ea intenționează să prezinte publicului o piesă în duet cu un vestit interpret moldovean, iar în toamnă va prezenta o melodie compusă de ea.

"În această vară voi lansa o melodie în duet cu un interpret moldovean. Deocamdată pot spune că este vorba despre un single în limba rusă, iar melodia mea va fi în limba moldovenească. Bani cîștigați la festival îi voi investi anume în aceste proiecte. Înainte de a merge la concursul "Slaveanskii Bazar" am lucrat la aceste compoziții. Vom face chiar și un videoclip", a spus Isac.

Încă nu este cunoscut numele artistului cu care Isac va cînta în duet, însă producătorul său, Serghei Orlov, a dat un indiciu: "Este un muzician și artist foarte renumit care a lucrat cu cei mai buni cîntăreți din țara noastră. Acesta este unul dintre membrii trupei lui Dan Bălan, să spunem așa pentru moment", a precizat Orlov.

El a adăugat că celălalt cîntec al artistei a fost scris chiar de ea, la fel ca și un alt single bine-cunoscut al Lidiei, "Aproape".

Source: ru.sputnik.md

Keywords:

Lidia Isac , muzica

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1680
Populația:
1444 locuitori

Coşerniţa este un sat şi comună din raionul Criuleni. Coşerniţa este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 12 km de orașul Criuleni și la 26 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1444 de oameni. Satul Coșernița a fost menționat documentar în anul 1680.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.