Go to section: Music
21 october 2019, 16:40 Music views 3605
La concertul de la cetatea din Bender vor veni trupe de pe ambele maluri ale Nistrului
21 october 2019, 16:40 Music views 3605

La concertul de la cetatea din Bender vor veni trupe de pe ambele maluri ale Nistrului

Pe 27 octombrie, la cetatea Tighina (Bender) din regiunea transnistreană va avea loc festivalul de muzică PLAI, cu participarea formațiilor de pe ambele maluri ale Nistrului în cadrul unui proiect susținut de Uniunea Europeană, transmite Noi.md.

Formațiile "Parusnic" și "Lanjeron" de pe malul stîng al Nistrului vor evolua pe scenă împreună cu Pasha Parfeni, Sunstroke Project și Lidia Isac de pe malul drept al rîului.

Organizatorii promit să ofere vin fiert la eveniment, precum și să bucure iubitorii de dansuri cu cîntece memorabile.

Concertul de la Cetatea din Bender face parte dintr-o serie de evenimente culturale organizate pe malul stîng al rîului Nistru, în cadrul programului UE "Sprijinirea Măsurilor de Consolidare a Încrederii", realizat din Programul de Dezvoltare a ONU.

Source: noi.md

Keywords:

cetate , concert , Bender

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1576
Populația:
1956 locuitori

Lucăşeuca este un sat din cadrul comunei Selişte, raionul Orhei. Localitatea se află la distanța de 9 km de oraşul Orhei şi la 49 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1956 de oameni. Satul Lucășeuca a fost menționat documentar în anul 1576.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.