Go to section: Music
16 january 2020, 11:05 Music views 3085
Valentina Naforniță a lansat primul ei album
16 january 2020, 11:05 Music views 3085

Valentina Naforniță a lansat primul ei album

Soprana Valentina Naforniță, după cum anunța anterior, a lansat, la 10 ianuarie curent, primul ei album – „Romance”.

„Unul dintre cele mai mari visuri ale mele devine realitate: lansez primul meu album”, a mărturisit ea pe rețelele de socializare, mulțumind tuturor celor care au participat la crearea acestuia, transmite NOI.md cu referire la shok.md.

De asemenea, ea a dezvăluit că pe CD sînt incluse și 3 lucrări ale Maestrului Eugen Doga. „Este important pentru mine sa aduc o parte din cultura noastră , aceasta minunata muzica, lumii întregi. Am inclus lucrările “Ochiul tău iubit” și “Te știam numai din nume” . Nu puteam sa omit “Valsul” care a fost declarat de către UNESCO una dintre cele patru capodopere muzicale ale secolului 20!”, a subliniat soprana.

Source: shok.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1886
Populația:
677 locuitori

Pervomaisc este un sat şi comună din raionul Căuşeni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Pervomaisc și Constantinovca. Localitatea se află la distanța de 45 km de orașul Căușeni și la 53 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 677 de oameni. Satul Pervomaisc a fost menționat documentar în anul 1886.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.