Go to section: Music
24 february 2020, 15:30 Music views 3488
Nostalgie după rock (Foto)
24 february 2020, 15:30 Music views 3488

Nostalgie după rock (Foto)

Redacția emisiunii "Istoria rockului moldovenesc" a intrat în posesia unor materiale rare și foarte interesante, care pot restabili momente plăcute în memoria multor adepți ai mișcării rock din Moldova.

Cu arhiva sa neprețuită s-a împărtășit o locuitoare din Chișinău, pe nume Irina Toplionkina (numele de fată - Trofimenko). Irina nu este muzician, deși a recunoscut că cîntă puțin la chitară. Ea este o fană a muzicii rock, care pe parcursul a mai multor ani a păstrat cu atenție afișele, biletele, fotografiile rare de la concertele și evenimentele care au avut loc în Chișinău la sfîrșitul anilor '90 – începutul anilor 2000. De asemenea, în colecție sa există și o mulțime de autografe de la vestiți muzicieni rock. Și toate aceste materiale Irina ni le-a transmis cu amabilitate. Noi le-am scanat și vi le împărtășim cu plăcere și dumneavoastră.

Continuarea articolului citiți pe noi.md.

Source: noi.md

Keywords:

rock , muzica , concert

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1809
Populația:
1020 locuitori

Colosova este un sat și comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Din componenţa comunei fac parte localităţile Crasnaia Besarabia, Pobeda și Colosova. Localitatea se află la distanța de 32 km de orașul Grigoriopol și la 78 km de Chișinău. Populaţia satului Colosova alcătuia 1020 de oameni în anul 2000. Satul Colosova a fost întemeiat în anul 1809 cu denumirea Bergdorf.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.