Go to section: Music
12 november 2021, 11:20 Music views 3061
Artiștii invită publicul meloman la un concert de colecție
12 november 2021, 11:20 Music views 3061

Artiștii invită publicul meloman la un concert de colecție

Al doilea proiect, după "Hiturile moldovenești...", este realizat de DAAC Hermes în colaborare cu Constantin Moscovici.

Însoțit de o orchestră simfonică-de estradă, dirijor Denis Ceausov, cîntecele de altădată vor fi interpretate de vedetele noastre.

Cristofor Aldea-Teodorovici
Nelly Ciobanu
Vitalie Dani
Brio Sonores
Lidia Botezatu și Radu Dolgan
Natalia Proca
Ian Raiburg
Cristina Scarlat
Aliona Triboi
Silvia Grigore
Costi Burlacu și Corina Țepeș
Vladimir Fotescu
Gheorghe Țopa
Lidia Isac
Ricu Vodă
Simona
Cristina Pintilie
Aurel Chirtoacă

,,Așteptăm toți doritorii la concertul ,, Hiturile anilor 70-90”. În acest proiect au intrat melodii nu au intrat în primul album ”Hiturile moldovenești ai anilot 70-80” și pe care nu am putut să le lăsăm fără atenție, printre ele și melodiile legendarei trupe ,, Noroc” interpretate de Radu Dolgan și Lidia Botezatu. Am schimbat componența interpreților, apar noi tinere nume dar care frumos intră în viața noastră culturală, sînt Vladimir Fătescu, Aliona Triboi, noua compoziție o prezintă Cristofor Aldea-Teodorovici în dueturi frumoase”, a declarat maestrul Constantin Moscovici.

Atiștii participă cu mare entuziasm și mîndrie la acest proiect.

,,Eu sînt un fidel prieten, partener al proictelor lui Constantin Moscovici și o fac cu mare drag. Admir încăpățînarea și curajul lui de a scoate comorile noastre muzicale din cutia Pandorei dacă pot spune așa pentru că ele sînt o mare valoare pentru istoria muzicii noastre de estradă. Este bine venit după părerea mea să dăm continuitate acestor valori și să le ducem în generații noi, să promovăm arta și cultura în rîndurile celor mai tineri”, a afirmat Cristina Scarlat.

Din cauza pandemiei, întîlnirile cu publicul sînt tot mai rare, iar acest concert este un bun prilej pentru o dulce revedere spune un alt artist.

,,Dragi prieteni, după atîta dor de scenă, în data de 21 decembrie noi vă așteptăm la Platatul Național la ora 18:00 la un concert extraordinar în care am depus atîta suflet, în care vom cînta cele mai frumoase melodii ale acestui pămînt. Vă așteptăm cu drag pe 21 decembrie la Palatul Național”, a declarat interpretul Costi Burlacu.

Și alți interpreți care vor evolua pe scena Palatului Național,, Nicole Sulac” îndeamnă publicul să se bucure împreună cu ei de ”hiturile anilor 70-90”.

,,Dragi prieteni! pe data de 21 decembrie ne dăm întîlnire pe scena Palatului Național acolo unde vom pătrunde în esența șlagărilor de altă dată a anilor 70-90". Vă invităm cu mare drag, vă așteptăm!” a adăugat Corina Țepeș.

,,În data de 21 decembrie vă invităm cu mare drag la un spectacol extraordinar de frumos pentru că va fi un spectacol cu muzică de suflet. Va fi muzica cu care am crescut noi, cu care ați crescut dumnevoastră, muzica anilor 70-90", cred că este una dintre cele mai bogate și mai frumoase melodii care au fost scrise și care ne ating sufletul la maxim. Vă invităm cu drag!” a spus interpretul Aurel Chirtoacă.

Chiar dacă pandemia a stopat evoluările artiștilor aceștia au exersat și au muncit și în acestă perioadă spun membrii formației BrioSonores.

,,Artiștii s-au dovedit foarte vulnerabili dar în toate căutăm o parte avantajoasă, ne-am antrenat mult și sperăm că am devenit un pic mai buni în această perioadă”

,, Noi sperăm că pînă atunci se va limita și cauzurile de îmbolnăviri și în general toată epopeea asta, dar noi stăm cuminți sîntem ascultători și vom face ceea ce este nevoie”

,, Nu este prima dată cînd participăm la așa gen de concerte. Sperăm să devină o tradiție pentru noi, să fim invitați la asemenea concerte și desigur să cîntăm muzica maestrului Chiriac”

,, Este o onoare inclusiv și pentru noi ca artiști în general cu toată echipa care lucrează la acest concert, este o onoare să reînviem aceste piese care sînt întradevăr patrimoniul nostru național și este de datoria noastră să le valorificăm în continuare. Ce ține de public la fel trebuie să susțină, pentru că este aurul nostru care rămîne atît pentru noi cît și pentru generațiile următoare” a declarat un membru al trupei BrioSonores.

Hiturile moldovenești ale anilor 70-90 vor fi interpretate în cadrul concertului de Anul Nou, care va avea loc pe 21 decembrie, la ora 18:00, la Palatul Național Nicolae Sulac, pe strada Pușkin 21.

Concertul este organizat compania DAAC Hermes împreună cu maestrul Constantin Moscovici, sub egida brandului auto Dacia, Viorica Cosmetic, Agrotehcomert, DAAC System Integrator.

Prețul biletelor: de la 150 la 600 lei

Biletele pot fi procurate prin rețeaua iTicket.

Pentru a participa la eveniment, conform deciziei CNESP, este necesar un certificat COVID*.
*Notă

Prin certificat COVID-19 se înțelege oricare din următoarele documente:

* Certificatul de vaccinare împotriva COVID-19 cu schema completă de vaccinare (pe suport de hârtie sau în format digital). Dovada imunizării este valabilă dacă au trecut cel puțin 14 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;

* Concluzia medicală care confirmă că persoana a suportat COVID-19, în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi (6 luni) sau un act confirmativ de prezență a anticorpilor anti-COVID-19. Actul confirmativ de prezență a anticorpilor este valabil pe durata perioadei de 90 zile din data efectuării investigației.

* Rezultatul unui test diagnostic la COVID-19. E vorba de test rapid de diagnostic AgSarsC-oV-2 efectuat cu cel mult 48 de ore înainte sau test PCR la COVID-19 efectuat cu cel mult 72 de ore înainte.

Mai multe informații la tel. 022 845 500

De menționat, că spectatorii vor putea să își facă un test rapid COVID-19 la intrate în Palatul Național (costul testării este de 200 de lei).

Source: noi.md  

Keywords:

concert , DAAC Hermes

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1598
Populația:
406 locuitori

Mirceşti este un sat din cadrul comunei Boghenii Noi, raionul Ungheni. Localitatea se află la distanța de 30 km de orașul Ungheni și la 87 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 406 oameni. Satul Mircești a fost menționat documentar în anul 1598.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.