Go to section: Music
29 november 2021, 10:45 Music views 2052
Moldovenii Daniel Șveț și Mădălina Țurcan au făcut senzație la SuperStar
29 november 2021, 10:45 Music views 2052

Moldovenii Daniel Șveț și Mădălina Țurcan au făcut senzație la SuperStar

Veste frumoasă pentru fanii concurenților moldoveni care participă la SuperStar România. Doi dintre cei trei care s-au calificat în etapa următoare sînt moldoveni. Este vorba despre interpretul Daniel Șveț și interpreta Mădălina Țurcan.

Săptămîna trecută primii 16 concurenți au trecut prin provocarea de a cînta la Arenele Romane, show-ul „SuperStar România”, iar după Semifinala 3, care a avut loc vineri seara, pe 26 noiembrie, s-a aflat cine sînt concurenții care trec în etapa următoare, notează Noi.md cu referire la ea.md

Astfel, doar trei dintre ei merg mai departe. Este vorba despre concurentul Alexandru Precup din România și interpreții din Republica Moldova Daniel Șveț și Mădălina Țurcan. Anume Mădălina a primit al treilea WildCard din semifinalele SuperStar, care îi oferă șansa să ajungă în Live-uri, acesta fiind acordat tinerei artiste de către jurata Raluka: „A transmis tot ce era de transmis pe piesa aia. A fost un moment superb!”

Carla’s Dreams: „Jos pălăria din partea mea pentru tine!”. Daniel Șveț i-a cucerit pe jurați cu vocea sa puternică.

După primele trei semifinale SuperStar, se cunosc primii nouă concurenți pe care îi vom auzi mai departe: Alexandru Precup, Daniel Șveț, Mădălina Țurcan, Victoria Peșterean, Ana Stănciulescu, Maria Ojică, Maria Jugănaru, Romina Apostol și Bianca Bîsceanu.

Source: noi.md

Keywords:

concurs , moldovenii

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1907
Populația:
430 locuitori

Andreevca este un sat și comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Din componenţa comunei fac parte localităţile Pîcalova, Șmalena și Andreevca. Localitatea se află la distanța de 20 km de orașul Rîbnița și la 124 km de Chișinău. Conform datelor din anul 2008, populaţia satului constituia 430 de oameni. Satul Andreevca a fost întemeiat în anul 1907.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.