Go to section: Music
11 december 2022, 09:30 Music views 2119
„Hey ho! Hai la meci!” Formația Zdob și Zdub și Frații Advahov au făcut o colaborare frumoasă
11 december 2022, 09:30 Music views 2119

„Hey ho! Hai la meci!” Formația Zdob și Zdub și Frații Advahov au făcut o colaborare frumoasă

În data de 20 noiembrie, începînd cu ora 20.30, pe stadionul Zimbru din Chișinău se va desfășura un meci istoric. După mai bine de 24 de ani, în această seară, va juca echipa națională de fotbal a Moldovei și cea a României, transmite diez.

„Un meci mult așteptat de suporterii din ambele țări, iar curînd, după ani de zile, echipele naționale își dau întîlnirea, să joace pentru prietenie”, menționează reprezentanții Federației Moldovenești de Fotbal (FMF).

Cu această ocazie, formația Zdob și Zdub și Frații Advahov au colaborat cu FMF în realizarea unui clip muzical cu îndemnul de a merge și susține meciul amical care se va desfășura la Chișinău.

Source: noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1840
Populația:
1509 locuitori

Viişoara este un sat şi comună din raionul Glodeni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Viişoara și Moara Domnească. Localitatea se află la distanța de 21 km de orașul Glodeni și la 179 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1509 oameni. Satul Viișoara a fost menționat documentar în anul 1840.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.