01 april 2023, 15:30 Kaleidoscope views 15593
01 april 2023, 15:30 Kaleidoscope views 15593

Sociologii: Cea mai dificilă zi a săptămînii


Foto: mpinteractiv.ro

O echipa de sociologi din Marea Britanie a spulberat un mit vechi de cîteva decenii. Potrivit acestora, ziua de luni nu este cea mai grea zi a săptămînii. Potrivit experților, cea mai dificilă zi pentru personalul din oficii este marți. La sondaj au participat trei mii de oameni.

Fenomenul zilei de marți este ușor de explicat: respondenții au explicat că, luni, după week-end, le este lene să lucreze și toate lucrurile importante le amînă pentri "mai tîrziu", iar  acest "mai tîrziu" este marți.

Source: argumenti.ru

Keywords:

sondaj , munca , mit

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1609
Populația:
1671 locuitori

Cajba este un sat şi comună din raionul Glodeni. Cajba este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 10 km de orașul Glodeni și la 183 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1671 de oameni. Satul Cajba a fost menționat documentar în anul 1609.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.