06 november 2019, 23:00 Kaleidoscope views 12614
Ce talismane ti se potrivesc in functie de zodie
Photo: facebook.com
06 november 2019, 23:00 Kaleidoscope views 12614

Ce talismane ti se potrivesc in functie de zodie

Dintotdeauna oamenii au folosit fel si fel de talismane pentru a le aduce noroc. Si, atunci, de ce nu ai folosi talismanul potrivit zodiei tale?

Iata ce talismane ti se potrivesc, in functie de zodie.

Berbec

Semn de foc, pentru tine sunt potrivite culorile puternice (rosu, portocaliu). Simbolurile tale norocoase sunt soarele, luna si stelele. Pentru femei sunt recomandate bijuteriile cu rubine. Daca esti adeptul artei feng shui, poti incerca simbolul budist tibetan dorje.

Taur

Metalul preferat al lui Venus, zeita care vegheaza zodia Taurului, era cuprul. De aceea, accesoriile tale norocoase ar trebui sa fie din cupru. Insa orice alt metal este la fel de binevenit, pentru ca esti un semn de pamant, iar metalul isi are sursa in pamant. O potcoava deasupra usii iti va aduce noroc.

Gemeni

Semn de aer, tie iti poarta noroc orice zboara: pasari, fluturi, libelule. De asemenea, iti poti pune acasa sau la birou, pene. Pentru a alunga ghinionul este indicat sa ai tot timpul la tine o oglinda.

Rac

Semn de apa, tie iti poarta noroc orice inoata: pesti, stelute de mare, delfini si orice alte simboluri legate de apa. Colierele de perle sau de scoici iti aduc noroc, iar pentru succesul in cariera sunt bijuteriile din argint in forma de luna.

Leu

Soarele, luna, stelele sunt simbolurile tale norocoase. De asemenea, bijuteriile din aur iti poarta noroc daca au forma de foc sau de soare. Pentru succesul in cariera sunt recomandate accesorii in forma de pisica.

Fecioara

Semn de pamant, talismanele tale norocoase sunt pietrele semipretiose. Poata bijuterii care simbolizeaza Pamantul, iar pentru prosperitate sunt recomandate elemente care simbolizeaza fructe: mere, prune, piersici.

Balanta

Semn de aer, talismanele tale norocoase sunt cele care simbolizeaza pasari. Pentru statutul social, este recomandat sa porti reprezentarea pasarii colibri, pentru noroc – soim, pentru dragoste – Cupidon. Pentru a depasi orice provocare, ametistul este piatra ta norocoasa.

Scorpion

Semn de apa, luna este simbolul tau norocos. Bijuteriile de argint in forma de stele iti aduc succesul profesional, in timp ce simboluri precum sarpe si mar iti aduc implinire in viata amoroasa.

Sagetator

Ca si pentru celelalte semn de foc, talismanele tale norocoase sunt reprezentari de soare si stele. Pentru noroc sunt recomandate arcul si sagetile. Pentru noroc in dragoste poarta accesorii din sidef, iar pentru a-ti gasi jumatatea poarta pandantive cu inima strabatuta de sageata.

Capricorn

Pentru tine, cele mai norocoase elemente sunt pietrele semipretioase, in special cuartul roz, care te va ajuta sa te concentrezi pe atingerea obiectivelor. Ametistul te va ajuta in dragoste si sa depasesti momentele dificile in cariera.

Varsator

Ca si pentru celelalte semn de aer, talismanele tale norocoase sunt reprezentari de pasari. Pentru a preveni accidentele, poarta reprezentari ale gargaritei. Pentru a evita problemele financiare este recomandata albina, iar libelula te va ajuta in sporirea creativitatii.

Pesti

Talismanele tale norocoase sunt reprezentari de apa, valuri, rauri, cascade. Metalul norocos este argintul si ca pietre – smaraldul. Iti mai aduce noroc tridentul lui Neptun, iar pentru noroc in dragoste este recomandat un pandantiv din argint reprezentand un delfin.

Source: sfatulparintilor.ro

Keywords:

om , talisman , horoscop

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1435
Populația:
1087 locuitori

Rîşcova este un sat şi comună din raionul Criuleni. Rîşcova este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 28 km de orașul Criuleni și la 34 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1087 de oameni. Satul Rîșcova a fost menționat documentar în anul 1435.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.