20 april 2020, 14:30 Kaleidoscope views 8808
De ce nu primeşti mărire de salariu, în funcţie de zodie
20 april 2020, 14:30 Kaleidoscope views 8808

De ce nu primeşti mărire de salariu, în funcţie de zodie

Zodia îţi influenţează multe aspecte ale vieţii şi determină anumite trăsături de personalitate. Dacă te numeri printre cei care cred în zodii şi influenţa astrelor asupra destinului, nu vei fi surprins să afli că zodia te poate împiedica să primeşti o mărire de salariu. Vezi de ce nu primeşti mărire de salariu, în funcţie de zodie.

Berbecii spun adesea "nu" înainte să se decidă ce vor să facă, apoi, pentru că sunt încăpăţânaţi, o ţin morţiş, deşi deja s-au răzgândit. Toată îndârjirea şi sinceritatea lor le aduc belele la locul de muncă, unde trebuie să mai facă şi ce li se spune, nu doar ce le place.

Taurii sunt atât de convinşi că ei ştiu cel mai bine cum se face treaba, încât riscă să se enerveze cum le calcă cineva indicaţiile. Cea mai rgea situaţie apare când nu sunt de acord cu un ordin primit. Taurii se vor lupta pentru adevărul lor şi asta le aduce bile negre în faţa şefiloc, chiar dacă au dreptate.

Gemenii sunt atât de perfizi şi neloiali, încât unii şefi de companii vor alege linguşeala clasică a secretarei, înd efavoarea lor. Adică atunci când încerci să mulţumeşti pe toată lumea, s-ar putea să nu te alegi cu amre lucru, mai ales dacă eşti nesincer.

Racii sunt oameni liniştiţi şi flexibili la locul de muncă, doar că firea lor visătoare îi face uneori să rateze intrigile din itnerior. Au o imrpesie bună despre toată lumea, dar nici nu strălucesc prin ceva anume şi sfârşesc mereu prin a fi numărul doi pe lista de mărir salariale.

Leii sunt foarte orgolioşi şi asta le pune în pericol statutul în firmă. Dacă un manager sau partener din firmă nu apreciază ceva din munca lor, leii iau foc şi ameninţă cu demisia, iar o astfel de fire vulcanică nu se potriveşte cu calităţile cerute de angajatori pentru mărirea de salariu.

Fecioarele sunt calculate şi potolite, dar nu prea ştiu să-şi ceară drepturile. Fiind convinşi că viaţa este la fel de corectă ca ei, fecioarele nu înţeleg de ce colega cu fuste scurte şi multe pretenţii primeşte mereu ceea ce vrea.

Balanţele sunt prea obsedate de iamginea lor în companie şi uită să fie atente la productivitate. În încercarea de a mulţumi şefii, balanţele riscă să pară prea disponibile pentru multă muncă pe bani puţini.

Scorpionii sunt foarte atenţi la detalii şi foarte muncitori, dar pun viaţa de familie pe primul loc. Un scorpion sărit la rând pe lista de măriri a păţit asta pentru că era în concediu medical, cu bunica la Băile Felix, sau cu copilul la Disneyland

Săgetătorii sunt atât de proactivi şi simpatici, încât toată lumea îi adoră. Doar că hiperactivitatea şi energia de care dau dovadă vin la pachet cu concedii dese pentru escaladă, weekenduri prelungite la munte, etc. Niciun şef nu iubeşte un om imprevizibil, pe care nus e poate baza.

Capricornii sunt exponenţii perfecţi pentru joburile corporatiste. Nu o să vezi vreodată un capricorn corporatist care nu are succes. Cu toate astea, capricornii au tendinţa să fie roboţei perfecţi, care execută totul după cum au primit ordin, fără a avea vreodată idei prea cretive.

Vărsătorii sunt atât de zăpăciţi, încât te miri că au un job, ce să mai vorbim de o mărire. Deşi adesea eficienţi în haosul lor, vărsătorii nu par de încredere nici după ce livrează mai multe proiecte la timp, din cauza stilului împrăştiat.

Peştii sunt atât de visători şi centraţi pe viaţa de familie, încât jobul este doar un loc de unde fac rost de bani pentru facturi. Cum nu au cine ştie ce ambiţii de carieră, nu se bagă în proiecte noi şi nu strălucesc la loculd e muncă, ceea ce îi face invizibili când vine vorba de o mărire salarială.

Source: www.publika.md

Keywords:

zodie , salarii , bani

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1429
Populația:
2486 locuitori

Brăneşti este un sat din cadrul comunei Ivancea, raionul Orhei. Localitatea se află la distanța de 17 km de oraşul Orhei şi la 43 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2486 de oameni. Satul Brănești a fost menționat documentar în anul 1429.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.