23 may 2017, 09:40 Kaleidoscope views 5535
Panică şi groază la Manchester (Video)
23 may 2017, 09:40 Kaleidoscope views 5535

Panică şi groază la Manchester (Video)

19 oameni au murit şi 50 au fost răniţi noaptea trecută într-o explozie pe Manchester Arena, în timpul unui concert al artistei britanice Ariana Grande. Autorităţile nu se grăbesc să dea un verdict, dar investighează cazul drept un atac terorist. Oficiali britanici, citaţi de agenţia Reuters, spun că ar fi vorba de un atentat sinucigaş. Organizatorii concertului spun că în sală se aflau mulţi copii.

Explozia a avut loc la finalul concertului, în arena principală. Martorii au povestit pe reţelele de socializare că au auzit un zgomot puternic, apoi spectatorii s-au grăbit să iasă din sală. Potrivit organizatorilor, Adriana Grande a rămas nevătămată.

"Cînd m-am ridicat, am văzut multe trupuri zăcînd la pămînt. Erau cam 14 oameni. Primul lucru la care m-am gîndit a fost să ajung pe arenă să-mi salvez familia", a spus o persoană.

Poliţiştii au încercuit zona şi au blocat traficul feroviar. La scurt timp după atentat, forţele de ordine au găsit un pachet suspect, care a fost detonat. Autorităţile nu dau însă mai multe detalii despre acesta. De asemenea, nu există nici date oficiale despre un posibil suspect. Dar, potrivit CNN, camerele de supraveghere au surprins un individ dubios. De dimineaţă, Guvernul britanic se va întîlni într-o şedinţă de urgenţă.

Manchester Arena este cea mai mare sală de concerte din Marea Britanie şi din Europa, cu o capacitate de 21 de mii de oameni. Deocamdată, nu se cunoaşte cîţi spectatori erau la concert.

Source: publika.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1768
Populația:
4941 locuitori

Tîrnauca este un sat și comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 26 km de orașul Slobozia și la 69 km de Chișinău. Populaţia satului Tîrnauca alcătuia 4941 de oameni în anul 2004. Satul Tîrnauca a fost menționat documentar în anul 1768.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.