17 november 2017, 18:00 Kaleidoscope views 5713
Produsele „Viorica Cosmetic” se bucură de popularitate la Bazarul Diplomatic 2017 din Portugalia (Foto)
17 november 2017, 18:00 Kaleidoscope views 5713

Produsele „Viorica Cosmetic” se bucură de popularitate la Bazarul Diplomatic 2017 din Portugalia (Foto)

Produsele celui mai mare producător de cosmetice din Moldova, „Viorica Cosmetic", sînt foarte solicitate în cadrul ediției din acest an a Bazarului Diplomatic din Portugalia.

Toate produsele, care sînt create 100% din plante naturale, au fost expuse la standul Ambasadei Republicii Moldova din Portugalia în cadrul evenimentului, iar soția ambasadorului Republicii Moldova în Portugalia, Tamara Socolan, a fost cea care le-a promovat cu insistență.

Vizitatorii „Bazarului Diplomatic 2017" au avut posibilitatea să se familiarizeze cu toate produsele create de „Viorica Cosmetic", și anume Cosmeplant, Viorica Spirulina, Viorica Grapes, Viorica Bebelus.

Menționăm că Bazarul Diplomatic 2017 din Portugalia este un eveniment de solidaritate promovat de Asociația Familiilor Diplomaților Portughezi, cu sprijinul președintelui republicii. Ediția din acest an a evenimentului are loc în zilele de 17-18 noiembrie, în intervalul de timp cuprins între orele 11:00 și 19:00, la Centrul de Congrese din Lisabona (Praça das Indústrias).

Biletul de intrare costă 2 euro, iar banii acumulați din vînzarea biletelor și a produselor expuse vor fi transferați instituțiilor care sprijină persoanele cu dependență fizică gravă.

La standul Ambasadei noastre vor putea fi găsite diverse articole produse în Moldova.

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1822
Populația:
1648 locuitori

Porumbeşti este un sat şi comună din raionul Cantemir. Porumbeşti este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 7 km de orașul Cantemir și la 112 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1648 de oameni. Satul Porumbeşti a fost menționat documentar în anul 1822.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.