13 september 2018, 11:30 Kaleidoscope views 9088
Cîmpul de luptă – Europa
13 september 2018, 11:30 Kaleidoscope views 9088

Cîmpul de luptă – Europa

Actuala Europă nici pe departe nu este liniștită. "Progresiștii" luptă înverșunat cu tradiționaliștii. De rezultatul acestei lupte depinde nu doar bilanțul viitoarelor alegeri pentru Parlamentul European, dar, posibil, viitorul întregului continent depinde de faptul de partea cui va fi victoria.

Opoziția

De la un timp, în Europa se face simțită o nouă tendință, numită "macronism". Anume președintele Franței, Emanuel Macron, se poziționează azi ca lider principal al aripii progresiste pe arena politică europeană. Pe moment Macron și-a marcat clar prioritățile și planurile de reformate a UE. Ca sarcină primordială este definită opoziția față de eurosceptici și extrema dreaptă. Pe bune – ce-i rămîne de făcut acestui favorit al dinastiei Rothschild, care, dintr-un politician mediocru, în scurt timp a fost transformat în liderul celei mai mari democrații din Europa? Trebuie să înțelegem că venirea lui Macron la putere în Franța este doar primul pas în formarea sa, în realitate el trebuie să devină liderul reformării Europei și liderul forțelor care se opun euroscepticilor și dreptei, adică elitelor europene de orientare națională.

Se știe că progresismul este îndreptat spre propaganda și realizarea de sus a reformelor sociale și politice, adică de către guvern, și adesea el este opus conservatismului și tradiționalismului. Dar ce este progresismul francez al lui Macron? Este o manevrare între cîmpul politic de dreapta și cel de stînga.

Care este esența acestei idei? A transforma în haos și a răsturna întregul spațiu politic european. Nu este vorba despre o balansare obișnuită a elitelor politice europene, ci despre distrugerea conștientă a hărții politice a Europei. Crearea haosului în conștiința maselor, în tabloul politic al Europei, continentului care azi decide viitorul civilizației noastre – iată sarcina celor din spatele cortinei mondiale. După ce va fi implementată deformarea conștientă și reglementată a tradiției politice în Europa, aceasta va putea fi dezechilibrată prin apariția unor forțe destructive neînțelese alegătorului. Ele vor exista și pe flancul drept, și pe cel stîng, de facto însă aceștia vor fi niște demagogi, care urmează să lipsească elitele europene de identitate. După care va urma etapa a doua, care va marca pregătirea revoluției. Pentru început va fi redusă activitatea politică a elitelor tradiționale, care nu vor mai avea pe cine conta, apoi – venirea la putere a grupărilor marginale, iar jos – destabilizarea situației de către extrema stîngă și imigranții susținători ai terorismului.

Dar înainte de a porni acest "proiect", trebuie eliminați euroscepticii și partidele naționale de dreapta, care azi îi stau în gît elitei infernale a lumii. Căci forțele care țin Europa unită și forțele guvernării mondiale sînt poluri politice și sacrale diferite ale lumii. Pentru a începe transformarea reală a Europei, forțele negre din spatele cortinei mondiale vor trebui să nimicească aceste focare de rezistență.

Continuarea articolului citiți pe noi.md.

Source: noi.md

Keywords:

Europa , politica

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1632
Populația:
1407 locuitori

Burlăneşti este un sat şi comună din raionul Edineţ. Din componenţa comunei fac parte două localităţi: Burlăneşti şi Buzdugeni. Satul este situat la o distanță de 22 km de orașul Edineţ, la 26 km de staţia de cale ferată Brătuşeni şi la 219 km de Chișinău. La nord de Burlăneşti se află o întindere stîncoasă cu peşteri, ce formează malul stîng al Drăghiştei. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1407 oameni. Prima atestare documentară a satului datează din 25 aprilie 1632.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.