12 july 2018, 09:00 Kaleidoscope views 5064
Horoscopul pentru 7 decembrie 2018
12 july 2018, 09:00 Kaleidoscope views 5064

Horoscopul pentru 7 decembrie 2018

BERBEC

Viaţa de cuplu este motiv de împlinire pentru tine, deoarece partenerul te răsfaţă cu gesturi de afecţiune, copiii te înconjoară cu maximă iubire şi tu, la rândul tău, dăruieşti tot ce ai mai bun în suflet doar pentru a-i vedea pe ei fericiţi. Veştile bune curg din toate părţile, poate chiar apare şi un prilej de sărbătoare în familie, cum ar fi o logodnă, un botez sau alte evenimente care te aşează pe tine în centrul atenţiei şi te încântă cu tot ce poate fi mai bun de la cei care ţin cu adevărat la tine. Azi poţi spune cu mâna pe inimă că eşti fericit!

TAUR

Nu te aştepta ca toată lumea să fie de acord cu modul în care judeci tu unele situaţii, mai ales dacă au mai multe direcţii de interpretare. Tu ai o anumită viziune asupra evenimentelor, or cei din jur au mari îndoieli cu privire la stilul tău de a aprecia situaţia, deci te poţi aştepta la controverse, dispute sau o atitudine ostilă la deciziile luate de tine. Continuă să-ţi susţii punctul de vedere cu argumente logice, raţionale, imparţiale, pentru că tu înţelegi situaţia cel mai corect. Într-o zi îşi vor da seama şi ceilalţi!

GEMENI

La cât de multe gesturi de iubire oferi tu, din păcate nu primeşti aceleaşi semne de afecţiune de la cei din jur, şi e normal să suferi pentru această nedreptate. Cu toate că unii uită cât de important e să dăruiască înapoi un pic din ceea ce primesc, tu continui să fii generos, să te dedici celor care au nevoie de prietenie, de o vorbă bună, de un semn de iubire, pentru că aşa eşti tu: darnic şi bun cu cei la care ţii sincer. Va veni o zi când îşi vor da şi ei seama cât de multe faci tu pentru ei, chiar şi fără să-ţi ceară, şi atunci vor încerca să dreagă cumva busuiocul.

RAC

Succesul deplin se află în mâinile tale: tu eşti creatorul, tu eşti inginerul, tu eşti constructorul cel mai potrivit pentru marele scop la care visezi, deci nu aştepta miracole din altă parte. Pune-ţi mintea la treabă ca să trasezi un plan de bătaie şi apoi începe să şi construieşti, cărămidă după cărămidă, cu propriile tale resurse, ceea ce doreşti să obţii. Ştii exact ce doreşti, nimeni altcineva nu te poate îndruma spre acel mare ideal, dar spiritul tău întreprinzător combinat cu o minte creativă te vor ghida perfect spre punctul de apogeu al acestui proiect demn de toată lauda. Ai la ce visa, dar începe să şi ridici edificiul!

LEU

Greu să faci pace între cele două energii care-ţi dau târcoale astăzi. Una te împinge la acţiune, să te apuci să faci ceva curajos, să nu stai pe loc. Alta te trage de mânecă şi îţi spune s-o laşi mai moale, să ai răbdare, pentru că rezultatele visate sunt încă departe. Cum tu eşti o fire activă, de felul tău, vei da până la urmă întâietate acţiunii, pentru că nu-ţi place să stai pe margine aşteptând ca lucrurile să evolueze ca melcul. Pui mâna pe unelte şi începi să construieşti chiar tu ceea ce vrei să obţii, zorind cumva lucrurile. Oricât te-ai grăbi tu, totuşi, acest proiect va dura mai mult şi tot vei ajunge să aştepţi momentul adecvat pentru toate. Chiar dacă sari peste etape, timpul trece tot cum vrea el!

FECIOARĂ

Nu merită să-ţi încarci sufletul cu atâtea dileme şi incertitudini! Ai în preajma ta atât de multe persoane dornice să-ţi împărtăşească din experienţa lor, încât ajunge să pui o întrebare şi se vor ivi şi soluţiile. Nu te încăpăţâna să-ţi rezolvi singur problemele, zicând că nu e treaba nimănui să se ocupe de ele. Te înşeli: e treaba multora, în sensul că soluţiile la ceea ce te frământă pe tine sunt acum în mintea sau mâinile altora. Cere ajutor, cere ghidare, şi grijile tale vor dispărea ca prin farmec, descoperind cât de utili sunt oamenii, dacă apelezi la ei cu deschidere şi încredere. Unii abia aşteaptă să-ţi ofere pe tavă soluţiile!

BALANȚĂ

Îţi place să petreci mai mult timp acasă, făcând acele lucruri care îţi inspiră linişte şi pace. Nu te-ar deranja absolut deloc să stai câteva ore prin bucătărie încercând reţete noi sau dereticând prin casă, pentru că eşti încântat de atmosfera domestică ce s-a instalat în familie. Nicăieri nu te simţi mai bine ca acasă, de aceea vei refuza orice invitaţie care te-ar putea ţine departe de familie. Stai de vorbă cu cei dragi despre eventualele reparaţii sau modificări pe care trebuie să le faceţi prin locuinţă şi primeşti aprobări entuziaste.

SCORPION

Lasă cuvintele aspre care-ţi stau pe vârful limbii pentru altădată, pentru că azi ai avea mai mult succes dacă ai apela la tot arsenalul de cuvinte frumoase şi aprecieri. Pune-te în pielea celuilalt: la ce ai avea o reacţie mai bună? La o notă proastă şi o mustrare sau la un stimulent prin care ţi se recunoaşte valoarea? Sigur, răspunsul e simplu, deci fă şi tu la fel cu cei pe care-i întâlneşti. Chiar dacă o critică ar fi justificată în acest moment, o poţi transmite şi cu un ton mult mai plăcut, ambalat într-o glumă şi un zâmbet. Ce ţie nu-ţi place altuia nu face!

SĂGETĂTOR

Priveşti spre viitor cu încredere pentru că se anunţă o etapă înfloritoare a vieţii tale. Schimbările pe care le-ai decis nu demult îşi arată deja efectele şi ţi se par încântătoare! Nu te abate de la drumul pe care l-ai decis, mergi pe el cu entuziasm, adăugând noi şi noi elemente pozitive, care în final vor crea o imagine de ansamblu demnă de laudă. Eşti atras de destinaţia acestui drum ca albina de floare, pentru că eşti convins că efectele vor fi pe placul tău şi vei avea numai de câştigat de pe urma acestei reuşite. Culege mai departe roadele, pentru că e un proces în continuu progres, din bine în şi mai bine, din mult în şi mai mult.

CAPRICORN

Eşti un profesor apreciat în ochii altora care abia acum fac primii paşi într-un domeniu în care tu ai reuşit. Eşti un exemplu demn de urmat, ca atare trebuie să împărtăşeşti învăţăturile tale pentru că ai alături adepţi care stau cu urechile pâlnie la ce ai tu de spus. Nu o faci nici cu emfază, nici cu superioritate, ci cu modestia ta caracteristică, deoarece eşti de părere că informaţia trebuie să circule, să treacă de la un om la altul. Şi tu ai învăţat de la alţii şi acum e rândul tău să transmiţi mai departe ce ştii.

VĂRSĂTOR

Numai de tine depinde cum repari o problemă care te-a stresat prea mult în ultima perioadă. Eşti pe calea cea bună spre rezolvarea ei, dar încă nu poţi depăşi nervozitatea şi irascibilitatea care s-au acumulat. Ai mare grijă la energia pe care o canalizezi azi spre scopul propus, pentru că nu reuşeşti să-ţi păstrezi calmul şi poţi spune sau face ceva impulsiv într-un moment nepotrivit încât să strici tot ce ai clădit până acum. Calmează-te înainte de a face un pas mai departe!

PEȘTI

Chiar dacă nu toată lumea te aprobă şi ai uneori sentimentul că nimeni nu te înţelege, nu trebuie să te izolezi de unul singur în lumea ta. Fiecare om e unic în felul său, dar pot convieţui foarte bine, fără a se judeca unii pe alţii. Da, poate nici tu nu te simţi tocmai confortabil în pielea ta, nici tu nu înţelegi de ce eşti altfel decât restul lumii, dar trebuie să-ţi accepţi unicitatea şi să te foloseşti de atu-ul tău. Te poţi completa perfect cu alţii la fel de originali şi de diferiţi ca şi tine, şi fiecare să-şi pună în joc propriile talente speciale.

Source: acvaria.com

Keywords:

horoscop , astrologie , 2018

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1906
Populația:
4 locuitori

Bondareuca este un sat din cadrul comunei Zgărdeşti, raionul Teleneşti. Localitatea se află la distanţa de 24 km de oraşul Teleneşti şi la 103 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 4 oameni. Satul Bondareuca a fost înființat în anul 1906.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.