07 october 2019, 16:00 Kaleidoscope views 1839
Produsele Viorica-Cosmetic cuceresc piața românească
07 october 2019, 16:00 Kaleidoscope views 1839

Produsele Viorica-Cosmetic cuceresc piața românească

Produsele ”Viorica-Cosmetic” sînt mai accesibile pe piața românescă, scrie Noi.md.

Recent, cele mai calitative produse cosmetice produse în Republica Moldova, create de fabrica ”Viorica-Cosmetic”, au fost expuse și în rețeaua de magazine Auchan.

În magazinele din România pot fi găsite produse cometice din gama Viorica Grapes, Tezaurul uleiurilor moldovenesti, Men, Victoraș și Victorița.

Fabrica ”Viorica-Cosmetic” a fost fondată în anul 1989 și pînă în prezent se poziționează ca cel mai mare producător de produse cosmetice și de parfumerie din Republica Moldova. În producerea acestora, ”Viorica-Cosmetic” valorifică darurile naturii: plante unice care cresc în zonele ecologic pure ale Moldovei, dar și plante din întreaga lume, recunoscute în industria internațională a frumuseții pentru efectele curative și de îngrijire a pielii și a părului. 

Calitatea ireproșabilă a produselor este expresia respectului față de consumatori, reprezentînd politica fundamentală a companiei.

Source: noi.md  

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1602
Populația:
97 locuitori

Săghieni este un sat din cadrul comunei Alexeevca, raionul Ungheni. Localitatea se află la distanța de 30 km de orașul Ungheni și la 115 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 97 de oameni. Satul Săghieni a fost menționat documentar în anul 1602.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.