08 march 2019, 09:00 Kaleidoscope views 2006
Horoscopul pentru 3 august 2019
08 march 2019, 09:00 Kaleidoscope views 2006

Horoscopul pentru 3 august 2019

BERBEC

Este o zi de succes pentru tine, ai toate şansele să te remarci, să atragi asupra ta laude şi felicitări bine meritate, pentru că participi la un eveniment care îţi provoacă o imensă plăcere. Când îţi place ceea ce faci, rezultatele nu pot fi decât excelente. O veste bună anunţată cândva îşi arată, finalmente, latura palpabilă şi spui că a meritat să aştepţi până a prins contur atât de bine, de vreme ce roadele sunt dintre cele mai profitabile. Poate şi situaţia financiară se va clarifica astăzi, intrând în posesia unei sume consistente sau măcar a unei promisiuni demne de încredere.

TAUR

Ai nevoie de ajutorul cuiva drag pentru a repara o problemă de care nu te poţi încă detaşa. O discuţie lucidă cu cineva din afară îţi va deschide perspective diferite asupra situaţiei care te preocupă şi ai putea observa că, ceea ce pe tine te face să suferi şi nu te lasă să te simţi bine, de fapt nu are nicio importanţă. Sunt fleacuri, la urma urmei, dar pe care psihicul tău sensibilizat le ridică la rang de drame personale. Lasă-l pe cel de lângă tine să te ajute, spune-i pe ai pe suflet şi cere-i sfatul, pentru că e acolo pentru a-ţi prezenta problema care te frământă dintr-un unghi pe care tu, deocamdată, nu-l vezi.

GEMENI

Retrage-te un pic din gălăgia din jurul tău, pentru că altfel nu vei putea auzi sfaturile pe care ţi le transmite intuiţia. Eşti persoana care îşi adună cel mai bine gândurile în linişte deplină, în izolare perfectă, ca atare găseşte măcar câteva clipe în care să stai doar tu cu tine însuţi. Îţi vei recăpăta echilibrul interior în acel moment de meditaţie, de reculegere, de discuţie cu eul tău interior, pentru că de acolo vor veni la suprafaţă idei sau soluţii la problemele cu care te confrunţi în viaţa de zi cu zi, dar pe care, stresat şi captiv în mijlocul emoţiilor negative, nu le poţi auzi. Permiteţi o oază de linişte doar pentru tine!

RAC

Nu aştepta ca visele tale să se împlinească de la sine. Da, vei ajunge acolo cândva, dar, dacă ai lua frâiele acestei acţiuni, roadele se vor arăta mult mai repede. Este deci o chestiune de voinţă, de liber arbitru, de implicare personală, în ceea ce vrei să obţii, pentru că drumul ar fi mult mai scurt dacă ai putea conduce tu maşinăria către succesul dorit. A spera să se întâmple minuni din senin sau a sta la cheremul altora care ţi-au promis să te ajute, nu ar fi decât o prelungă aşteptare, când succesul e mult mai aproape de tine dacă pui mâna pe unelte chiar tu.

LEU

Te cramponezi de lucruri mărunte, pe care de obicei le ignori, dar de data aceasta nu eşti lăsat să treci peste ele cu indiferenţă. Au grijă alţii să te sufoce cu tot felul de mărunţişuri, încât tot va trebui să laşi alte treburi mai importante şi să te ocupi de ele. Nu îţi place, ai fi avut altceva mult mai bun de făcut, dar nu vrei să dezamăgeşti pe nimeni, ca atare începi să iei la bani mărunţi toate detaliile pe care ceilalţi ţi le spun. Dintre toate, trebuie să extragi o concluzie corectă.

FECIOARĂ

Te simţi bine în grupul din care faci parte, pentru că ai alături oameni care te simpatizează, care te privesc cu multă căldură şi, atenţia lor te încântă. Te simţi ca într-o mare familie iar prezenţa lor îţi face bine, te încurajează, te încarcă de energie pozitivă. E o plăcere să numeri câţi oameni se adună azi în preajma ta, fie că eşti doar un membru al unui colectiv care pune umărul la o mare reuşită, fie că eşti în centrul atenţiei şi primeşti îmbărbătările şi felicitările celor care te privesc cu admiraţie. E o plăcere să socializezi, pentru că lumea te priveşte cu ochi buni şi sinceri.

BALANȚĂ

Planurile tale merg de minune, dar nu înseamnă că trebuie să te culci pe o ureche şi să aştepţi să ajungi la roadele visate. În continuare e nevoie de decizii ferme, de atenţie sporită la căile pe care mergi, la resursele de care te foloseşti, deoarece succesul tău depinde încă de foarte mulţi paşi pe care urmează să-i faci de acum înainte. Dacă ai pornit pe un drum, nu înseamnă că de acum lucrurile merg de la sine, ci e nevoie de o continuă investiţie de energie, idei, timp, eforturi pentru a ajunge acolo unde doreşti. important e ca tu să simţi, în adâncul inimii, că e bine ce faci şi să te foloseşti de resursele tale cu înţelepciune.

SCORPION

Priveşte lucrurile realist şi detaşat, şi lasă doar logica să-şi dea cu părerea în situaţia de faţă. Chiar dacă inima te ţine legat de o anumită stare de lucruri care îţi inspiră un oarecare confort emoţional, mintea îţi transmite cu totul altceva şi te înseamnă la schimbare, să ieşi din starea de comoditate pasivă care s-a instalat şi să treci la nivelul următor. Cu siguranţă există altceva şi mai bun pentru tine, dar pentru a accede la acel nivel, ţi se cere curajul schimbării. Nu poţi avea ceva mai bun dacă te complaci în monotonie, deci ia taurul de coarne, frâiele în mâini şi uneltele de lucru şi treci serios la fapte!

SĂGETĂTOR

Cât timp urmezi strategia pe care ţi-ai propus-o cât mai relaxat, fără stres şi fără încrâncenare, vei ajunge la visul tău cel mare cu bucurie. Victoria nu e departe, dar nu trebuie să dezechilibrezi nimic în urcuşul tău: nici să sari peste etape, nici să te stresezi mai mult decât e cazul, nici să te dai peste cap pentru a ajunge mai repede acolo. Lucrurile pot evolua lent, armonios şi bine, încât nici ţie nu-ţi vine a crede ce frumos se aşează toate, şi asta numai datorită capacităţii tale de a-ţi păstra calmul până la capăt. Nu te enerva pentru nimic în lume, ci rămâi zen orice ar fi, şi ai să vezi imediat efectele acestei atitudini!

CAPRICORN

O nouă iubire se poate contura frumos la orizont şi e normal să te cuprindă emoţia, nerăbdarea, dorinţa de a face paşi mari înainte, spre o următoare etapă firească în relaţia voastră. Ieşi în lume, îmbracă-te bine, pune accent pe felul cum arăţi, cum vorbeşti, cum te comporţi, pentru că nici nu ştii de unde sare iepurele şi cineva este cu ochii pe tine. Poate avea loc o întâlnire interesantă cu o persoană care are efecte excelente asupra psihicului tău, descoperind cât de sensibil poţi fi în unele momente. Nu te mulţumi doar să primeşti gesturile de admiraţie, de afecţiune, de răsfăţ, ci oferă şi tu în aceeaşi măsură!

VĂRSĂTOR

Emoţiile tale cresc la cote maxime pentru că trăieşti un eveniment intim care are un efect major asupra stării tale psihice. Spui că parcă un vis ţi s-a împlinit, că rugăciunile ţi-au fost ascultate, că cineva acolo sus te-a auzit, pentru că este exact ceea ce inima ta dorea şi sufletul tău aştepta. Bucură-te de aceste momente superbe în care inima ta e răsfăţată cu senzaţii atât de plăcute, dar nu le împărtăşi încă nimănui. E nevoie de un pic de discreţie, ţine-le doar pentru tine, ca să fii şi tu sigur că ceea ce simţi acum e real şi are viitor. Dacă începi să spui la toată lumea, magia se risipeşte!

PEȘTI

Ţi-e dor de soare, de mare, de vară şi încerci o evadare din mediul tău obişnuit într-o zonă unde aceste dorinţe ar putea fi îndeplinite. O zi de weekend e perfectă pentru o călătorie sau o simplă drumeţie prin împrejurimi, cu atât mai mult dacă vremea e prielnică. Ai ocazia de a te remarca pe oriunde ai trece, pentru că ai un tonus bun, o stare psihică excelentă şi un chef grozav de distracţie. Veştile care sosesc de departe, din alte localităţi, sună excelent şi simţi nevoia să sărbătoreşti ceea ce afli alături de cei dragi.

Source: acvaria.com

Keywords:

horoscop , astrologie , 2019

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1907
Populația:
383 locuitori

Țolica este un sat din cadrul comunei Enichioi, raionul Cantemir. Localitatea se află la distanța de 41 km de orașul Cantemir și la 127 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 383 locuitori. Satul Țolica a fost înființat în anul 1907.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.