08 may 2019, 09:00 Kaleidoscope views 1752
Horoscopul pentru 5 august 2019
08 may 2019, 09:00 Kaleidoscope views 1752

Horoscopul pentru 5 august 2019

BERBEC

Ai făcut cândva un mare sacrificiu de dragul unei persoane şi îi aduci aminte, subtil, de ce ai făcut pentru ea. A venit vremea să îţi întoarcă serviciile şi să facă şi el ceva similar pentru tine, dar te dezamăgeşte profund. Chiar dacă eşti genul de persoană care e capabil de orice pentru a-i face cuiva drag pe plac, iată că unii uită să îţi mulţumească sau să îţi aprecieze gesturile de prietenie. Ba chiar îţi pot răspunde agresiv, cum nu ai merita… E o lecţie bună să nu te mai dedici altora, să nu preiei pe umerii tăi sarcini care nu te privesc, pentru că unii doar vor profita de bunătatea ta şi atât.

TAUR

Ai un real talent de consilier, de sfătuitor sau chiar de psiholog, deci cine te are astăzi prin preajmă se poate nimic fericit pentru tot ce primeşte de la tine. Dai dovadă de multă toleranţă, empatie, ştii să asculţi şi să dai sfaturi, deci, dacă tu simţi ceva special în legătură cu problemele celor din faţa ta, spune-le părerea ta cu sinceritate şi curaj. Cu cât adevărul e mai dur, cu atât reacţia lor poate fi mai agresivă, dar tu măcar ai conştiinţa împăcată că ai spus sincer ce ai avut de spus, fără să te ascunzi după vorbe false. Într-o zi, îţi vor mulţumi pentru sinceritate, pentru că vezi lucrurile altfel decât ei. Unii chiar se vor întreba: de unde ştii tu atâtea?

GEMENI

Nu acţiona la furie sau la mânie, pentru că nu raţionezi foarte limpede şi rişti să greşeşti. Stai şi chibzuieşte înainte de a face vreun pas mai departe, pentru că tot ce faci la nervi nu e cea mai bună variantă. Cere o perioadă de gândire, chiar dacă eşti strâns cu uşa de termene limită, pentru că numai când ai timp berechet la dispoziţie poţi lua cea mai bună decizie. Nimeni nu te obligă să dai un răspuns pe loc, ci ai timp suficient înainte de a alege o cale. Chibzuieşti profund, analizezi argumentele pro şi contra şi abia după aceea dai startul!

RAC

Ai tendinţa de a fi cam sever cu cei faţă de care ai unele suspiciuni că ar apela la minciună în faţa ta. Sigur că ai tu un simţ ascuţit care discerne imediat falsitatea şi ipocrizia, dar a deveni dur şi a pedepsi pe cei care umblă cu cioara vopsită nu e cea mai bună atitudine. Tu oricum eşti un exemplu de sinceritate şi corectitudine, dar nu toată lumea e ca tine, nu uita asta! Nu te poţi abţine să nu-i pedepseşti pe cei pe care-i prinzi cu minciuna, nu tolerezi colegii nesinceri, prietenii falşi, declaraţiile pompoase şi neadevărate, complimentele pe care ştii că nu le meriţi, criticile nejustificate, nedreptăţile şi lipsa de loialitate, dar nici nu tăia orice comunicare cu cei care uzează de ele.

LEU

Munca ta dă roade mai bune decât te-ai aşteptat şi e normal să devii din ce în ce mai dornic să duci mai departe ce ai început. Se prefigurează o recoltă bogată, metaforic vorbind, semn că ai investit tot ce ai avut mai bun în tine pentru a face aceşti paşi mari înainte. Adevărul e că ai fost foarte bine susţinut şi stimulat de o persoană care a pus umărul efectiv la reuşita ta, deci, dacă a venit vremea recoltei, n-ar fi rău să fie şi vremea recunoştinţei. Mulţumeşte-i, deci, recompensează-l cumva, pentru că fără ajutorul său concret, roadele nu ar fi fost la fel de bune!

FECIOARĂ

La toate gesturile tale de generozitate şi de prietenie ţi se răspunde sub aşteptări, încât nici nu ar mai merita să fii atât de darnic. Fii un pic mai egoist, nu-ţi mai oferi tot sprijinul unei persoane care oricum va uita să mulţumească pentru ceea ce faci tu în avantajul său, ba chiar va începe să şi comenteze calitatea serviciilor tale. Consideri că, dacă tot ai un răspuns la nelămuririle sale, merită să-l împărtăşeşti cu el, dar acesta nu va face decât să profite de sprijinul tău, uitând să-şi arate la final recunoştinţa. Gândeşte-te de două ori înainte de a te dedica altora.

BALANȚĂ

Eşti la capătul unei călătorii simbolice, pentru care ai depus mari eforturi, dar ai motive de mândrie personală pentru tot ce ai realizat pe parcurs. E vremea să pui punct unei etape, indiferent cât de dificilă a fost, căci acum contează doar faptul că ai reuşit să duci totul la capăt cu brio. Da, cu muncă, da cu hopuri, da cu lecţii învăţate, dar iată că nivelul la care ai ajuns îţi inspiră bucurie deplină şi un puternic sentiment de eliberare. Închizi uşa spre tot ce ai pătimit înainte, şi contează doar sentimentul de fericire că s-a terminat, semn că niciodată nu trebuie să spui nu se poate. Iată că se poate!

SCORPION

Cineva te stimulează să te implici într-o activitate nouă, care merită atenţie, numai că interesul tău s-ar putea să se stingă repede, descoperind că roadele nu sunt chiar atât de interesante. Mai gândeşte-te înainte de a investi timp şi energie în această direcţie, ca să nu fie doar un foc de paie. Totuşi, la cheful de noutate care te cuprinde azi, nu poţi sta degeaba, ci sigur te apuci de o activitate nouă, dinamică, palpitantă, care îţi pune bine în valoare spiritul de iniţiativă. Mobilizează-i şi pe alţii în acest proiect, ca să poată evolua ca la carte.

SĂGETĂTOR

Nu te crampona doar de ideile preconcepute pe care le duci după tine de multă vreme şi care au devenit principii ferme de viaţă. Totul se poate schimba, chiar şi concepţiile învechite, chiar şi ideile fixe, ca atare fii mai maleabil atunci când auzi idei noi. Chiar dacă pe moment eşti tentat să le respingi, după o vreme vei ajunge la concluzia că sunt mult mai bune şi ar merita puse în aplicare. E nevoie de o revizuire rapidă a unor planuri pe care le-ai clădit până aici sau o analiză retrospectivă a unor paşi parcurşi, pentru că sigur există şi o altă perspectivă, care se conturează azi din ce în ce mai clar la orizont. Credeai că nu se poate altfel? Ba da, şi azi vine şi dovada!

CAPRICORN

Nu te mai gândi la paşii parcurşi până aici, la cât de greu ţi-a fost înainte, ci contează că nivelul la care eşti acum e unul stabil, clar, bine definit, care nu-ţi mai inspiră nicio îndoială. Ai acum motive să spui lumii ce ai realizat, pentru că te simţi în siguranţă şi nimic nu te face să te temi că ceva s-ar mai putea schimba. Ai un puternic sentiment de securitate, ce te face să te relaxezi un pic, să cobori scutul protector pe care ţi l-ai ridicat în jurul tău şi să începi să spui lumii ce ai realizat, pentru că ai cu ce te lăuda! Din teamă sau din superstiţie, preferi să ajungi mai întâi acolo înainte de a spune unde şi cum!

VĂRSĂTOR

Ai tendinţa de a te comporta nepoliticos cu oameni mai în vârstă care, numai prin superioritatea anilor lor, ar merita mai multă consideraţie din partea ta. Părinţii, profesorii, şefii maturi ar putea să te acuze că eşti lipsit de maniere, că ai uitat de respect, că nu e un comportament corect, deci revizuieşte-ţi atitudinea faţă de aceştia, pentru că tu nu eşti aşa de obicei. Parcă ai face echipă cu alţi tineri de vârsta ta şi, împreună, deveniţi o forţă prin care vreţi să arătaţi celor mari că sunteţi independenţi şi că nu acceptaţi sfaturi. Dacă tot te revolţi, fă-o în glumă, ca să nu aluneci spre… obrăznicie.

PEȘTI

Te bate gândul să faci o schimbare majoră în viaţa ta, cum ar fi o mutare într-o altă locuinţă, o schimbare de domiciliu sau de serviciu, sau doar o extindere a orizonturilor tale printr-o acţiune ce te ajută să creşti, să evoluezi, să te dezvolţi, să urci mai sus spre scopurile tale. Excelentă idee, pune-o în aplicare şi aşteaptă cu răbdare să dea roade. Primul pas e mai greu, care implică acea decizie curajoasă în faţa căreia eşti chiar acum, dar ceva te face să te temi, deocamdată. Nu ai de ce, deţii toate resursele potrivite pentru acest pas, şi informaţia potrivită, şi starea adecvată unei schimbări de direcţie, deci… ce mai aştepţi?

Source: acvaria.com

Keywords:

horoscop , astrologie , 2019

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1897
Populația:
211 locuitori

Teleşeuca Nouă este un sat din cadrul comunei Teleşeuca, raionul Donduşeni. Localitatea se află la distanța de 33 km de orașul Dondușeni și la 201 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 211 oameni. Satul Teleşeuca Nouă a fost menționat documentar în anul 1897.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.