08 june 2019, 09:00 Kaleidoscope views 4596
Horoscopul pentru 6 august 2019
08 june 2019, 09:00 Kaleidoscope views 4596

Horoscopul pentru 6 august 2019

BERBEC

Dacă pleci la drum, înarmează-te cu mult calm şi enormă răbdare, deoarece tensiunile se pot ivi la orice pas. Traficul poate fi motiv de stres, discuţiile cu tovarăşii de drum ating cote alarmante, iar la destinaţie te aşteaptă alte surprize care te irită la maximum. Orice relaţie pe care o ai cu persoane de departe, se va desfăşura de pe poziţii de forţă, pentru că pot apărea reclamaţii de la clienţi din altă zonă a ţării, conversaţii agresive prin telefon sau mesaje trimise pe diverse căi de comunicaţie care folosesc un ton autoritar şi sever.

TAUR

Chiar dacă acum ai impresia că vâsleşti numai împotriva curentului şi nu te mai înţelegi cu nimeni, educă-ţi răbdarea şi toleranţa faţă de ceilalţi. Cel nervos, de data aceasta, eşti tu şi spui nu la tot ce ţi se propune. Încearcă să priveşti dincolo de piedicile de acum, pentru că acolo se vede un orizont mult mai senin şi mai liniştit. E ca şi cum ai fi pe o mare învolburată, nemaiştiind cum să lupţi cu vicisitudinile vremii, dar ai permanent în minte că, dincolo de aceste valuri imense, vei găsi ţărmul liniştit şi cerul senin. Crede asta şi aşteaptă să se risipească norii de furtună, fără să te superi degeaba pe ei!

GEMENI

Nu te aştepta ca cele mai bune veşti să vină la tine ambalate într-o hârtie sclipitoare şi cu fundiţă, pentru că uneori vin în cea mai brută şi neatractivă formă. Nu subestima lucrurile, totuşi! Dacă ceva nu arată aşa cum ai sperat şi, la prima vedere, pare mai degrabă o veste proastă, mai aşteaptă o vreme să se sedimenteze apele tulburi. S-ar putea să descoperi că acel punct fragil era de fapt startul spre o rezolvare mult mai bună, spre o etapă mult mai fericită, ca atare nu reacţiona agresiv sau negativ la un hop. Ai puţintică răbdare să se limpezească informaţia în mintea ta şi ai să vezi ce bună e calea aceea!

RAC

Nu te poţi baza azi pe sprijinul unui prieten care a promis multe: că va fi lângă tine când ai nevoie, că îţi va face un anumit serviciu atunci când îl vei solicita, că are el cunoştinţe suspuse pentru a interveni pe lângă ele în favoarea ta. Aiurea…. nu se ţine de cuvânt şi regreţi amarnic că ai avut încredere în el. Dacă te-ai fi bazat numai pe forţele proprii, acum ai fi ajuns deja la rezultatele visate, dar ai sperat că drumul până la succes va fi mai uşor dacă cineva cu atâtea influenţe şi resurse este alături de tine, dar nu a fost decât gura de el!

LEU

Vin idei dintre cele mai ciudate şi originale, dar înainte de a spune despre ele că sunt imposibil de folosit, tocmai prin ciudăţenia lor, mai ai răbdare un pic să înţelegi mai bine situaţia. Da, poate ţi se cer nişte gesturi pe care, momentan  ai impresia că nu le poţi face, că te depăşesc, dar mai aşteaptă un pic şi ai să vezi că nimic nu e atât de ciudat pe cât pare acum. E nevoie de o reacţie foarte promptă şi rapidă, nu ai timp de gândire, deci trebuie să dai dovadă de o capacitate de a accepta soluţiile diferite de cele pe care le aşteptai. Nu e uşor, dar tu ai această capacitate fulger!

FECIOARĂ

Trebuie să faci ceva ca să scapi de pasa proastă care-ţi dă târcoale. Caută-ţi refugiul potrivit care să-ţi distragă atenţia de la  motivele de supărare. Se vede că ceva nu-ţi convine, că nu eşti în apele tale, dar, dacă reuşeşti să te concentrezi asupra sarcinilor de serviciu, de exemplu, nimic din ceea ce te îngrijora la început nu va mai conta. Uită de griji, de probleme, de dezamăgiri printr-o activitate solicitantă, oricare ar fi ea, dar nu te apropia totuşi de acele proiecte care merg şi ele prost, altfel generezi altă depresie. Fă sport, lucrează în grădină, fă curăţenie prin casă şi ai să-ţi abaţi gândurile de la alte necazuri.

BALANȚĂ

Te atrage fantastic un domeniu nou care presimţi că îţi va deschide poarta spre un alt orizont, mult mai interesant al vieţii tale sau al carierei tale viitoare. Eşti ca la începutul unui curs nou de specializare, spre o lume care îţi place, care îţi stimulează ambiţia, creativitatea şi dorinţa de afirmare. Apucă-te serios de treabă, conştient că urci pe un nivel superior, care va cere enorm de la tine, dar atât timp cât interesul tău rămâne la maxim, roadele acestui studiu se vor arăta foarte repede! Ai norocul să cunoşti şi oameni care merită toată admiraţia şi respectul tău, care te motivează să acumulezi repede informaţia nouă. Ei sunt un exemplu demn de urmat către succes!

SCORPION

Eşti cam nervos şi nu se prea poate discuta cu tine. Răspunzi agresiv oricăror propuneri, refuzi invitaţiile de a te alătura unor acţiuni ce te-ar solicita la maximum, ba chiar dai cu piciorul unor lucruri care ţi s-ar potrivi de minune. Eşti ostil şi asta se vede după tonul pe care-l foloseşti, după furtunile pe care le generezi în jurul tău, după atitudinea violentă pe care o abordezi, mai ales când e vorba de aspecte cu care nu eşti de acord. Calmează-te, altfel plantezi peste tot doar sămânţă de scandal.

SĂGETĂTOR

Ai motive să respiri uşurat că greul a trecut, pentru că ai ajuns la capătul unei acţiuni care te-a stresat din plin. Acum totul se linişteşte, pare mult mai uşor, şi te bucuri de senzaţia de eliberare care te cuprinde. Ei, nu te culca pe laurii victoriei, încă, pentru că se mai pot ivi unele urmări din vremurile complicate, dar partea cea mai complicată se pare că s-a terminat. Revino-ţi după tot ce ai acumulat în ultima perioadă, pentru că grijile care te-au copleşit au avut un efect toxic asupra ta, şi acum, că vezi din nou soarele deasupra capului, începi să te simţi din nou bine.

CAPRICORN

Declară-ţi clar intenţiile, pentru că primul pas spre împlinirea unui vis e să ştii foarte bine ce anume îţi doreşti. Acum e momentul ideal să priveşti spre viitor şi să spui cu fermitate şi încredere: vreau cutare! Nu te gândi neapărat şi la strategia care să te ducă acolo, ci doar aruncă săgeata înainte şi ai să vezi că vor veni spre tine, pe parcurs, şi resursele de a îndeplini acel vis. Întreţine aceste intenţii cu noi şi noi informaţii, gânduri, emoţii şi stări, pentru că din ele se alimentează viitoarea reuşită! Ţi-ai clarificat obiectivul? Perfect, acum aşteaptă să vină spre tine abundenţa de soluţii.

VĂRSĂTOR

Trebuie să mai laşi şi tu un pic garda jos, şi, dacă tot ai sincer nevoie de ajutor, să accepţi să vină către tine. Poate uneori orgoliul tău e prea ridicat şi nu te lasă să admiţi că nu ştii cum să ieşi dintr-un anumit impas, dar tu ai trimis, cu gândul, spre ceruri ruga ta şi urmările sale deja se îndreaptă către tine. Nu te teme să-ţi recunoşti limitele şi slăbiciunile, absolut fireşti la orice om, ca atare nu refuza sfaturile şi sprijinul. Ceea ce primeşti azi e cât se poate de curat, de sincer şi în beneficiul tău şi, dacă-l respingi, vei regreta mai apoi că ai fost cu nasul pe sus şi ai rata şansa. Acceptă deci ajutor!

PEȘTI

Tu, singur, poţi duce la îndeplinire un proiect care a ajuns într-un punct sensibil. Nu aştepta de la alţii soluţii, când totul stă doar în puterea ta de a-ţi aduna forţele, de a te concentra asupra ţelului propus, de a-ţi impune punctul de vedere cu mai mult curaj. Nu alţii îţi pot spune ţie ce e de făcut, ci totul stă numai în puterea ta. Ai calităţi de lider, ştii ce vrei, poţi să atingi ce doreşti, deci trebuie doar să depăşeşti slăbiciunea care te-a cuprins pe moment şi să aştepţi momentul potrivit pentru a acţiona. Da, poate nici nu dormi noaptea de îngrijorare şi stres, dar din insomniile tale se nasc şi soluţiile curajoase!

Source: acvaria.com

Keywords:

horoscop , astrologie , 2019

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1495
Populația:
1199 locuitori

Dereneu este un sat şi comună din raionul Călăraşi. Din componenţa comunei fac parte localităţile: Dereneu, Bularda și Duma. Satul Dereneu este situat la o distanţă de 28 km de oraşul Călăraşi şi la 90 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1 199 de oameni. Localitatea a fost menționată documentar în anul 1495.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.