10 march 2019, 09:00 Kaleidoscope views 1821
Horoscopul pentru 3 octombrie 2019
10 march 2019, 09:00 Kaleidoscope views 1821

Horoscopul pentru 3 octombrie 2019

BERBEC

Viziunea ta optimistă şi deschisă asupra lucrurilor este cheia succesului. Numai tu ştii cum te împarţi cu brio în atâtea direcţii, pentru că reuşeşti să faci mai multe lucruri în acelaşi timp, fără să te simţi stresat, ba chiar păstrându-ţi şi zâmbetul pe buze, încât uimeşti pe toată lumea cu atitudinea ta deschisă în faţa oricărei provocări. Se vede că pui pasiune în tot ce faci şi e normal ca, atunci când lucrezi cu plăcere, rezultatele să fie pe măsură. Nu te mai cramponezi de piedici şi lipsuri, aşa ca altădată, ci reuşeşti să spui că totul e posibil, simplu şi excelent!

TAUR

Aştepţi cu mult entuziasm un eveniment anunţat pentru perioada următoare pentru că ai aşteptări imense de la el. Te-ai pregătit sufleteşte pentru a face faţă cu brio acelui moment, de aceea îţi doreşti să vină cât mai repede, pentru că îi atribui o semnificaţie cu totul specială, ca şi cum reputaţia, cariera, imaginea ta ar depinde de el. Simţi că totul va ieşi perfect şi gândirea pozitivă de acum te va ajuta enorm să transformi acel moment într-o reuşită deplină! Ai vrea să se întâmple mai repede!

GEMENI

Ai nevoie de ajutorul cuiva drag pentru a repara o problemă de care nu te poţi încă detaşa. O discuţie lucidă cu cineva din afară îţi va deschide perspective diferite asupra situaţiei care te preocupă şi ai putea observa că, ceea ce pe tine te face să suferi şi nu te lasă să te simţi bine, de fapt nu are nicio importanţă. Sunt fleacuri, la urma urmei, dar pe care psihicul tău sensibilizat le ridică la rang de drame personale. Lasă-l pe cel de lângă tine să te ajute, spune-i pe ai pe suflet şi cere-i sfatul, pentru că e acolo pentru a-ţi prezenta problema care te frământă dintr-un unghi pe care tu, deocamdată, nu-l vezi.

RAC

Viaţa de familie e plăcută, te simţi bine printre ce dragi pentru că e linişte, armonie şi o atmosferă paşnică ori de câte ori staţi de vorbă. Vă aduceţi cu toţii contribuţia la un proiect de durată, ce necesită răbdare, concentrare şi ceva efort, dar cât timp fiecare vâsleşte în acelaşi ritm şi în aceeaşi direcţie, evoluţia e vizibilă. Atrage-i şi pe ceilalţi membri ai familiei în acest proiect, pentru că place tuturor şi toţi au ceva de învăţat din ceea ce se clădeşte în faţa voastră.

LEU

Retrage-te un pic din gălăgia din jurul tău, pentru că altfel nu vei putea auzi sfaturile pe care ţi le transmite intuiţia. Eşti persoana care îşi adună cel mai bine gândurile în linişte deplină, în izolare perfectă, ca atare găseşte măcar câteva clipe în care să stai doar tu cu tine însuţi. Îţi vei recăpăta echilibrul interior în acel moment de meditaţie, de reculegere, de discuţie cu eul tău interior, pentru că de acolo vor veni la suprafaţă idei sau soluţii la problemele cu care te confrunţi în viaţa de zi cu zi, dar pe care, stresat şi captiv în mijlocul emoţiilor negative, nu le poţi auzi. Permiteţi o oază de linişte doar pentru tine!

FECIOARĂ

Te simţi bine în grupul din care faci parte, pentru că ai alături oameni care te simpatizează, care te privesc cu multă căldură şi, atenţia lor te încântă. Te simţi ca într-o mare familie iar prezenţa lor îţi face bine, te încurajează, te încarcă de energie pozitivă. E o plăcere să numeri câţi oameni se adună azi în preajma ta, fie că eşti doar un membru al unui colectiv care pune umărul la o mare reuşită, fie că eşti în centrul atenţiei şi primeşti îmbărbătările şi felicitările celor care te privesc cu admiraţie. E o plăcere să socializezi, pentru că lumea te priveşte cu ochi buni şi sinceri.

BALANȚĂ

Timpul se dovedeşte a fi cel mai mare inamic al tău, pentru că trece incredibil de greu. Ai vrea să treci deja la etapa următoare, dar nu poţi încă, pentru că mai ai de rezolvat câte ceva pe nivelul pe care eşti acum şi de care simţi că nu mai scapi. De felul tău eşti mai rapid, mai dinamic, or această lentoare în care eşti blocat nu-ţi prieşte deloc, nu-ţi place, te face să fii ineficient şi să baţi pasul pe loc. Fă un efort să te supui ritmului în care evoluează lucrurile, fără să-ţi pierzi răbdarea şi interesul pentru ceea ce se ridică atât de greu.

SCORPION

Dacă porneşti acum o acţiune nouă, ai toate şansele s-o vezi îndeplinită în timp foarte scurt, pentru că prinzi un val favorabil care te trimite direct la scopul cel mare. Momentul e perfect pentru o iniţiativă nouă, curajoasă, deci nu aştepta nici să-ţi spună alţii ce să faci, nici să te împingă alţii de la spate, pentru că azi contează curajul propriu de a spune start! Dacă eşti la începutul unei acţiuni de la care ai mari aşteptări în perioada următoare, fii sigur că momentul este excelent şi vei vedea cum se ridică toate repede şi bine, parcă ocrotite de noroc!

SĂGETĂTOR

Nu e bine să te bucuri de răul altuia, dar dacă necazul lui vine ca urmare a unor fapte rău intenţionate ale acestuia, nu poţi să nu jubilezi când îl vezi că-şi plăteşte acum propriile fapte. Chiar dacă nimeni nu e corect şi chiar şi tu, un om cinstit prin definiţie, mai apelezi uneori la gesturi necinstite, ai un sentiment ciudat de satisfacţie uşor maliţioasă că ţi-ai dat rivalul la o parte iar acesta suferă consecinţele fostelor sale erori. A venit vremea ca acesta să plătească pentru ce ţi-a făcut, dar ai grijă să nu-i întorci lui gestul printr-un fapt la fel de reprobabil. Nu face ca el doar din răzbunare!

CAPRICORN

Ai mare noroc că cineva drag şi mai matur este alături de tine şi îţi dă sfaturi venite din inimă. Te poţi baza întru totul pe ceea ce îţi transmite, pentru că sunt cuvinte născute şi dintr-o minte limpede şi experimentată, şi dintr-un suflet mare! Îţi vrea binele şi pentru că ţine cu adevărat la tine, nu îţi va spune decât ceea ce este în avantajul tău, sursă de înţelepciune şi de iubire deopotrivă. Azi descoperi cine e lângă tine trup şi suflet, pentru că există cineva implicat, dornic să te ajute şi gata să te îndrume, dacă îi ceri sfatul.

VĂRSĂTOR

Uneori e bine să te retragi din lumina reflectoarelor şi să-ţi oferi o clipă de meditaţie smerită, în care să te apleci asupra nevoilor tale cele mai ascunse. Vei descoperi că ai scăpat din vedere câteva puncte nevralgice pe care le-ai tot ascuns sub preş, dar, mai devreme sau mai târziu, ele trebuiau să iasă la lumină. Ascultă-ţi vocea interioară care are ceva să-ţi transmită! Opreşte-te un pic din iureşul cotidian şi adu-ţi aminte de suferinţele tale interioare, de rănile rămase deschise în inima ta, pentru că ai nevoie de această întoarcere spre sinele tău cel mai profund. Dându-i puţină atenţie, te vei elibera de o povară pe care o tot cari cu tine de atâta timp.

PEȘTI

Toate ar trebui să-ţi meargă bine azi şi să te relaxezi aşa cum îţi place. Totul e să nu te laşi furat de influenţele negative din anturaj, care te cheamă să te alături unora la bârfe, judecăţi aspre, critici nedrepte. Dacă nu spui nu la invitaţiile de acest gen, fii sigur că toată starea de bine cu care porneşti ziua se va transforma în motiv de supărare şi dezamăgire. Evită, aşadar, mediile în care planează energii negative, ostilitate, răutăţi, că s-ar putea să intri şi tu fără voie în colimatorul unora.

Source: acvaria.com

Keywords:

horoscop , astrologie , 2019

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1786
Populația:
542 locuitori

Sirota este un sat din cadrul comunei Crihana, raionul Orhei. Localitatea se află la distanța de 18 km de orașul Orhei și la 64 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 542 de oameni. Satul Sirota a fost menționat documentar în anul 1786.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.