12 april 2019, 09:00 Kaleidoscope views 2786
Horoscopul pentru 4 decembrie 2019
12 april 2019, 09:00 Kaleidoscope views 2786

Horoscopul pentru 4 decembrie 2019

BERBEC

Priveşte azi cu deschidere în jurul tău, pentru că poţi întâlni o persoană ce se va dovedi a fi cel mai de încredere ghid într-un moment de derută. Datorită sfaturilor pe care ţi le oferă cu inima deschisă, datorită experienţei sale de viaţă pe care ţi-o împărtăşeşte cu sinceritate, ai multe de învăţat. Foloseşte-te de îndrumările sale, pentru că ştie ce spune, sunt reţete de succes deja verificate şi informaţii bine documentate, deci nu are rost nici să întrebi din alte surse dacă e bine aşa şi nici să-l priveşti cu suspiciune. Va veni o zi când, privind înapoi, îţi vei da seama câte lucruri bune au apărut în viaţa ta din clipa în care ai început să-i asculţi sfaturile!

TAUR

Apare ceva neprevăzut care te obligă să schimbi repede tot programul, dar cel mai probabil e vorba de o răceală sau de o problemă de sănătate apărută din senin care cere multă prudenţă de la tine. O situaţie nedorită apare în calea ta când ţi-e lumea mai dragă şi-ţi dă peste cap orice organizare în detaliu, orice alte planuri pe care le aveai pe listă, de aceea uneori e bine să nu-ţi faci planuri foarte extinse, că nici nu ştii când te trezeşti în faţa unei astfel de surprize. Va fi greu să te adaptezi rapid astfel încât să nu intri în panică şi să nu te dai peste cap din cauza noutăţii respective, căci te vei stresa peste măsură.

GEMENI

Nu te simţi bine în mediul în care te afli azi, ci gândul tău e în cu totul altă parte. Dacă ar depinde de tine, ai fugi din acel loc în care planează boala, tristeţea, sărăcia, pentru că te influenţează negativ mult prea tare, încât îţi va strica şi ţie ziua. Eşti o fire impresionabilă, ca atare poveştile celor din jur – care văd în tine o ureche bună de ascultat sau un umăr bun de plâns – te vor atinge rapid la coarda sensibilă. Nu ai nevoie de aşa ceva, pentru că ai şi tu propriile tale probleme, ca atare nu trebuie să accepţi să te împovăreze şi cu ale lor. Ieşi din acest mediu!

RAC

Se încheie un ciclu din viaţa ta, şi ca la orice final de drum, a venit vremea bilanţului. Pe de o parte te bucuri că totul s-a terminat şi că poţi închide capitolul, pe de altă parte te mustră unele gânduri că puteai face lucrurile mult mai bine. Încearcă să te detaşezi de tot ce a fost, nu rămâne blocat în fostele etape, doar pentru că nu au ieşit perfect, aşa cum ai fi dorit. Ai învăţat ceva din toate acestea şi vei şti să acţionezi mult mai bine cu altă ocazie şi în alte direcţii. Nu te fixa obsesiv de ce nu ai făcut în proiectul care se termină, ci scoate la iveală cât de multe ai realizat în schimb, dar dacă eşti într-o pasă emoţională fragilă, te vei ţine cu dinţii de ce lipseşte.

LEU

Te simţi blocat într-o zonă cumva tangentă cu ce se petrece în jurul tău, de parcă lumea nu te înţelege şi te ţine la distanţă de miezul evenimentelor. Tu ai o viziune diferită asupra lucrurilor şi ar avea numai de câştigat dacă te-ar include şi pe tine în această aventură, ei nu sunt de acord cu ideile tale, poate mult prea moderne sau originale pentru capacitatea lor actuală de înţelegere, şi de aceea preferă să ignore soluţiile tale. Ai răbdare, într-o zi îşi vor da seama că ai dreptate şi atunci mulţi vor merge pe drumul deschis de tine, dar deja vei fi cu mulţi paşi înaintea lor şi nu vei mai avea nevoie să te bage ei pe tine în seamă. Mergi deci pe calea ta!

FECIOARĂ

Nu sta singur într-o astfel de zi, pentru că izolarea chiar nu-ţi face bine! Poate că ai tendinţa să spui că eşti obosit şi că nu ai chef de nimeni în preajma ta, dar vei vedea că liniştea pe care, eventual, o alegi de bună voie, nu e chiar ceea ce doreai. Altădată poate e bună liniştea, dar nu şi azi, deoarece puţină agitaţie şi gălăgie în jurul tău nu te lasă să te gândeşti la lucruri care nu-ţi plac. Ai cu cine vorbi, ai cu cine ieşi la un ceai, la o adică, ai cu cine discuta cu orele la telefon, şi dacă nu respingi aceste ocazii, vei vedea că ziua va fi mult mai tonică şi mai bună decât dacă ai sta doar cu propriile tale gânduri. Socializează, conversează, relaţionează!

BALANȚĂ

Tu nu ai curaj să spui stop unei situaţii care nu mai poate continua în acelaşi mod. Există altcineva alături de tine care oferă o soluţie mai bună în situaţia de faţă. Ba e chiar ceea ce aveai nevoie, dar cel mai greu, pentru orgoliul tău, e să recunoşti că e soluţia optimă. Ceva îţi spune că e jenant pentru reputaţia ta să recunoşti că nu ştii ce trebuie făcut, dar dacă ideea sosită de la această persoană cu mai multă experienţă e bună, nu strică să o apreciezi sincer şi să o pui în practică. Nu poţi fi doar tu primul sau cel mai bun de fiecare dată; mai există şi alţii deasupra ta!

SCORPION

Ceea ce gândeşti se reflectă excelent în ceea ce atragi spre tine, pentru că realitatea e o proiecţie a viselor tale. Practic, ce gândeşti asta obţii, ce doreşti asta vine spre tine, şi, în asemenea condiţii ştii cum se spune: ai grijă ce-ţi doreşti că s-ar putea să primeşti. Cum legea atracţiei funcţionează de minune în cazul tău, fii mai atent la planurile pe care şi le faci în detaliu în minte. Ai grijă ce dorinţe emiţi spre Univers, căci ele vor deveni curând realitate palpabilă şi nu vei mai putea schimb nimic. Contează enorm momentul acesta, când aprinzi chibritul!

SĂGETĂTOR

Dacă singur nu ştii ce trebuie făcut într-o situaţie complicată, calcă-ţi pe mândrie şi acceptă ajutorul sincer al celor care îţi stau alături, ai la cine apela, la nevoie, deci nu e nicio ruşine să recunoşti că nu ştii, nu poţi, nu ai cu ce. Cere sfaturi de la cei care au trecut prin situaţii similare şi nu te încăpăţâna inutil să te descurci de unul singur, când există sigur cineva alături care deţine soluţia care ţi se potriveşte perfect în cazul de faţă. Ai putea rezolva mult mai repede problema care te frământă dacă ai întreba un prieten, dar cel mai greu e să recunoşti că există o problemă, totuşi.

CAPRICORN

Ai stat tu o vreme complet detaşat de o situaţie cu un oarecare factor de risc, dar acum nu mai poţi privi de pe margine, ca şi cum nu te-ar privi personal. Ba da, te priveşte şi pe tine şi simţi nevoia să intervii rapid, fără a mai aştepta soluţii de la alţii. Totuşi, după ce te vei implica direct, vei descoperi şi punctele sensibile ale acestei probleme şi vei deveni mult mai îngrijorat, şi mai pesimist. Descoperi că lucrurile sunt totuşi mai grave decât ţi se părea în momentul când analizai totul de pe margine. Acum, direct implicat, vezi şi greutăţile, şi riscurile, şi piedicile, şi aluneci uşor spre o uşoară senzaţie de neputinţă, spunându-ţi că mai bine nu te băgai.

VĂRSĂTOR

Nu eşti foarte convins dacă merită să te implici şi tu într-o activitate colectivă despre care cei din jur vorbesc întruna. Ceva îţi spune că nu ai nimic bun de câştigat de aici, ci doar ai ţine cuiva companie. Dacă tu consideri că a face doar act de prezenţă în viaţa altuia este suficient de important, vei participa şi tu cu ceea ce ştii sau poţi, deşi sufletul tău e în cu totul altă direcţie. Te sacrifici, cumva, pentru a-i sta alături acelei persoane care are nevoie de tine acum, o ajuţi cum ştii mai bine, îi ţii companie, dar nu eşti încântat de ceea ce vrea el să obţină. Prefă-te că ţii cu el în totalitate, pentru că de asta are nevoie: de susţinere.

PEȘTI

Prietenia e la cote maxime acum şi ai curajul să spui cu mâna pe inimă că persoanele pe care ai norocul să le ai în preajmă îţi sunt cei mai buni şi de nădejde prieteni. Poate abia azi faci o cunoştinţă nouă şi comunicarea merge strună, aveţi multe în comun, vă simpatizaţi reciproc, deci se poate naşte de aici o frumoasă prietenie de viitor. Dedică-te celor pe care îi azi aproape, pentru că aveţi nevoie unii de alţii. Acum descoperi cât de importanţi sunt prietenii: îţi ridică moralul, te înveselesc, te apreciază, te laudă, îţi ţin companie la modul cel mai constructiv, iar prezenţa ta le face şi lor plăcere. Nu te ocupa azi de altceva decât de relaţia cu amicii tăi.

Source: acvaria.com

Keywords:

horoscop , astrologie , 2019

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1632
Populația:
2507 locuitori

Fundul Galbenei este un sat şi comună din raionul Hînceşti. Fundul Galbenei este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 7 km de orașul Hîncești și la 33 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2507 oameni. Satul Fundul Galbenei a fost menționat documentar în anul 1632.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.