01 october 2020, 19:00 Kaleidoscope views 2267
Horoscopul pentru 11 ianuarie 2020
01 october 2020, 19:00 Kaleidoscope views 2267

Horoscopul pentru 11 ianuarie 2020

BERBEC

Ai mari rezerve dacă să te implici acum în planul pe care ţi-l prezintă cineva cu mult aplomb. Eşti mult mai suspicios ca altădată şi ai mereu impresia că în spatele aparenţelor mult prea frumoase se ascunde ceva care ţi-ar putea crea neplăceri, mai devreme sau mai târziu. Intuiţia ta este bine dezvoltată şi vei reuşi să descoperi la timp fisurile secrete astfel încât să nu te bagi în ceva periculos pentru tine. Mai bine mai aştepţi, pentru că nu e singura ocazie care ţi se oferă. Vor mai veni şi altele şi, dacă o accepţi pe cea de acum, vei regreta că te-ai pripit.

TAUR

Ai mai multe lucruri de rezolvat în acelaşi timp şi vei face tot posibilul să te achiţi de toate sarcinile, fără să dezavantajezi pe niciuna. Oricum, chiar dacă te străduieşti să le faci pe toate perfect, nu se poate spune că ajungi la aceleaşi rezultate şi într-o parte, şi-n alta, deci tot va trebui să te apleci mai mult asupra uneia singure. Dacă te concentrezi asupra unui singur scop, acesta va avea efecte mult mai bune decât dacă ţi-ai distribui forţele şi atenţia pe mai multe fronturi. Ştii cum se spune când alergi după doi iepuri, nu?

GEMENI

Priveşte-te lucid şi raţional, exigent şi imparţial, ca şi cum nu ai fi tu, ci o persoană din afara ta pe care trebuie s-o judeci cu obiectivitate. Chiar dacă îţi găseşti o mulţime de defecte, acceptă-le aşa cum sunt şi încearcă să le îndrepţi, iar calităţile multiple cu care eşti înzestrat trebuie puse mai bine în valoare. Te priveşti ca într-o oglindă clară şi sinceră şi reuşeşti să te vezi aşa cum eşti cu adevărat, deoarece, cunoscându-te pe tine însuţi, reuşeşti să devii din ce în ce mai bun. Eşti într-un proces de schimbare şi ajustezi mereu câte ceva în beneficiul evoluţiei tale.

RAC

Nu te supăra pe lucrurile care merg greoi în viaţa ta acum, pentru că ele nu anunţă deloc o problemă. Dimpotrivă, ceea ce pare acum mai dificil sau mai trist pentru tine, s-ar putea să fie avanpremiera unor evenimente fericite. Totul e exact invers decât pare, ca atare ascultă ce-ţi transmite eul interior, pentru că el îţi transmite cum să tratezi situaţia de faţă. Dacă tu sari în sus de bucurie şi intuiţia îţi spune s-o laşi mai moale, că nu e chiar motiv de fericire, ţine cont de avertismentele ei. Dar şi viceversa: dacă tu te temi şi de umbra ta şi spui la tot pasul că n-o să iasă nimic, deşi ceva din interior îţi zice că va fi bine, şi asta trebuie să asculţi, pentru că lucrurile sunt altfel decât se văd. Sunt aşa cum le simţi!

LEU

Dacă vezi că un proiect început demult nu mai are nimic nou de oferit, ar fi bine să te gândeşti din ce în ce mai serios să-i pui punct decât să-l continui fără rost. De la o vreme, nimic nu mai evoluează, nu mai apare nimic nou, ţi-ai pierdut şi interesul, şi cheful, şi energia, deci nu mai ai nicio tragere de inimă să duci mai departe ceva ce nu se mai urneşte din loc. Te tentează să-i pui punct aici, şi bine faci, pentru că ce ai avut mai bun de câştigat de pe urma acestui plan ţine deja de trecut. Închide capitolul, extrage concluzia finală şi caută-ţi altceva de făcut!

FECIOARĂ

Ai mare grijă ce alegi astăzi, pentru că eşti în faţa unei decizii şi nu eşti foarte atent la consecinţele alegerii tale. Ai tendinţa de a trata totul în glumă, de parcă opţiunile disponibile ar fi floare la ureche, dar mai târziu s-ar putea să începi să te gândeşti dacă nu cumva cealaltă variantă era mai bună. Cântăreşte lucid şi serios sensul pe care vrei să porneşti, chiar dacă s-ar putea să primeşti la pachetul şi norocul de a ţi se oferi, la nevoie, şi o a doua şansă. Totuşi ce-ar fi să faci alegerea bună din prima?

BALANȚĂ

Amintirile neplăcute pe care le tot cari după tine nu te ajută să evoluezi, ca atare, pentru a te descătuşa de balastul emoţional de care nu te poţi rupe, e nevoie mai întâi să ierţi. Să te ierţi pe tine de unele erori comise cândva care ţi-au pătat imaginea şi reputaţia. Să ierţi pe alţii pentru felul cum te-au judecat sau greşelile pe care le-au făcut faţă de tine. Arată-te dispus să treci cu vederea aspecte care te dor încă, pentru că nu poţi trece mai departe dacă nu te eliberezi de aceste vini care s-au lipit de tine ca o căpuşă care îţi suge toată energia. De tine depinde să te rupi de ceea ce nu poţi ierta sau uita!

SCORPION

Discuţi cu un expert în domeniu care îţi face o trecere în revistă a posibilităţilor pe care le ai la dispoziţie într-un proiect care te preocupă. Informaţiile sale sunt bine documentate, deci te poţi baza întru totul în ceea ce îşi transmite, pentru că are experienţă în ceea ce face. Ascultă-l ca pe un mentor, ca pe un profesor, ca pe un specialist de la care primeşti cele mai utile sfaturi. E cu atât mai motivantă discuţia cu cât el îţi prezintă mai multe opţiuni asupra cărora poţi chibzui, nu doar o singură cale, dar nu te grăbi încă să alegi doar una dintre ele. Ai timp să analizezi pe îndelete.

SĂGETĂTOR

Experimentează azi încrederea totală, lasă-te complet în voia celui de lângă tine sau în voia sorţii. Nu mai încerca să le controlezi tu pe toate. Aruncă-te în gol, convins că ai şi centură de siguranţă şi susţinători pe margine. Nu eşti singur într-un demers pe care îl construieşti pas cu pas, ai alături oameni de nădejde de la care poţi primi idei bune, sfaturi practice, poate şi o intervenţie salvatoare. Nu te mai îndoi de nimic, nici de tine, nici de ceilalţi, pentru că deţii toate resursele unei evoluţii stabile şi concrete, către un succes total.

CAPRICORN

Ai învăţat multe de la viaţă şi fiecare zi îţi oferă noi şi noi lecţii folositoare care mai pun o cărămidă puternică la edificiul care se ridică în tine cu fiecare an care se adaugă la vârsta pe care o porţi pe umeri. Ai devenit mai înţelept şi ai ocazia să arăţi cât de matur eşti, cât de serios priveşti lucrurile, cât de limpede înţelegi realitatea în care trăieşti. Ai învăţat că nu poţi evolua luându-l doar pe nu în braţe, ci spunând cât mai des şi cât mai multă convingere da în faţa oricăror experienţe. Aşa îl consolidezi pe cel pe care-l construieşti în tine însuţi zi de zi, devenind un exemplu de seriozitate în ochii altora.

VĂRSĂTOR

Persoana care îţi apare azi în cale are un rol binefăcător pentru tine. Îţi oferă exact informaţia de care aveai nevoie, sfatul util care te scoate din impas sau doar şansa de a ieşi un pic din mediul tău obişnuit şi a uita de toate. Fii deschis la propuneri, invitaţii, discuţii, noi cunoştinţe, pentru că din contactul direct cu alte persoane se vor naşte azi cele mai interesante planuri. Numărul doi are o importanţă cu totul specială, deci tot ce faci în tandem cu altcineva va avea succes şi evoluează pe teren sigur. Nu sta singur, aşadar!

PEȘTI

Cel mai preţios lucru pe care îl descoperi azi cu alţi ochi e prietenia, pentru că vei vedea câţi oameni ţin cu adevărat la tine. Vei fi uimit să descoperi semne de prietenie şi la persoane cărora nici nu le acordai prea multă atenţie înainte, ceea ce ar trebui să-ţi schimbe atitudinea faţă de ei. Uneori, cei mai buni prieteni nu sunt cei pe care îi numeai tu aşa, ci oameni care au stat în banca lor şi au aşteptat ca tu să-i descoperi. Ceea ce au unii de oferit azi pentru tine e un semn clar de prietenie sinceră şi adevărată, ca atare ar fi bine să-i priveşti altfel de acum înainte. S-ar putea naşte o relaţie reciprocă foarte frumoasă şi armonioasă dacă vă apropiaţi mai mult, căci prietenia voastră se bazează pe gestul de a dărui şi de a primi absolut dezinteresat şi sincer.

Source: acvaria.com

Keywords:

horoscop , astrologie , 2020

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1925
Populația:
458 locuitori

Uşurei este un sat din cadrul comunei Răcăria, raionul Rîşcani. Localitatea se află la distanța de 15 km de orașul Rîșcani și la 176 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 458 de oameni. Satul Uşurei a fost înființat în anul 1925.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.