15 january 2020, 09:00 Kaleidoscope views 2223
Horoscopul pentru 15 ianuarie 2020
15 january 2020, 09:00 Kaleidoscope views 2223

Horoscopul pentru 15 ianuarie 2020

BERBEC

Visele tale financiare sună din ce în ce mai bine, pentru că ai la orizont o perspectivă promiţătoare de la care ai mari speranţe. Poate ţi s-a făcut o promisiune nemaipomenită de câştig sau afacerile pe care le-ai dezvoltat până acum par să evolueze constant spre un nivel şi mai bun, ca atare eşti din ce în ce mai sigur pe bugetul propriu. Ai chiar curajul de a face planuri de achiziţii sau investiţii cu banii pe care-i ai la dispoziţie, mai ales că familia te cam bate la cap că ar fi nevoie de unele cumpărături mai deosebite. Ai convingerea că ceea ce eşti gata să cheltui acum, va veni imediat înapoi în vistieria familiei.

TAUR

O zi în prezenţa celor mai dragi persoane nu poate fi decât un dar divin, deci bucură-te de tot ce ţi se oferă cu generozitate pentru fericirea ta. Ai motive de distracţie, de veselie, de bună dispoziţie, de parcă toate problemele de până mai ieri au dispărut ca prin farmec. Te comporţi ca un copil lipsit de griji şi bine faci, pentru că numai o astfel de atitudine pozitivă îţi poate garanta o zi excelentă. Iubirea e şi ea motiv de fericire, pentru că cel drag te răsfaţă în permanenţă cu gesturi tandre şi frumoase.

GEMENI

Dedică-ţi această zi intimităţii şi senzualităţii, pentru că cel drag are mai multă nevoie de compania ta. Orele petrecute în doi vor fi sursa celor mai frumoase momente de pasiune, pentru că vă daţi amândoi seama cât de rar vă oferiţi unul altuia asemenea atmosferă intimă. Poate fi o zi sau o noapte cu o încărcătură cu totul specială în cuplu, de parcă ar fi prima voastră întâlnire romantică sau prima declaraţie de dragoste între patru ochi care poate deveni startul către o idilă ca-n filme. Fii darnic în gesturi de tandreţe şi semne de pasiune, pentru că amândoi visaţi la fericire. O puteţi atinge chiar azi!

RAC

Nu te mai privi cu atâta simţ critic şi autoritar, ca şi cum propriul tău corp ar fi cel mai mare duşman al tău. Aceste energii transmise în mod repetat te vor face să-ţi găseşti numai defecte şi la urmă ar putea şubrezi aspecte care ar putea fi bune, dar nu le vezi tu aşa. Auto-sugestia, gândirea pozitivă, părerea bună despre propriul eu contează enorm în atingerea stării de confort, or dacă te priveşti mereu cu ostilitate, cum ai vrea ca lucrurile să evolueze spre bine? Iubeşte-te mai mult pe tine însuţi, găseşte-ţi calităţile şi pune-le mai mult în valoare, pentru că nu eşti deloc aşa de rău precum te vezi tu acum… Nu exagera!

LEU

Nu primeşti întotdeauna aceleaşi semne de afecţiune şi de simpatie de la cei din jur, chiar dacă tu le vorbeşti amabil şi frumos. Unii vor da replici severe chiar şi la cele mai plăcute gesturi ale tale, dar nu pune la suflet acest comportament! Eşti convins că oricine are toanele lui şi, dacă azi se poartă urât, mâine sigur îşi va da seama de felul cum te-a tratat şi va repara greşeala. Dai dovadă de atâta înţelegere şi toleranţă, care îi vor dezarma foarte repede pe cei nervoşi şi agresivi, deci nu aluneca şi tu pe aceeaşi pantă!

FECIOARĂ

Degaji o energie pozitivă debordantă pe care multă lume o apreciază, deci să nu te miri că, dintr-o dată, eşti mult mai căutat şi mai solicitat de prieteni. Unii chiar îţi pot face declaraţii de dragoste sau de prietenie la care nici nu te aştepţi, dar responsabil pentru această popularitate neaşteptată este entuziasmul tău molipsitor pe care îl pui în valoare pe oriunde ai trece. Tu spui că se poate orice şi-i convingi şi pe alţii să ţi se alăture, iar motorul principal al fiecărei acţiuni eşti tu.

BALANȚĂ

Ai nevoie de linişte, de o activitate banală care să nu te solicite prea mult, pentru că ai acumulat mult stres în ultima perioadă şi se vede! Caută să te retragi o zi din iureşul evenimentelor în care erai cuprins, pentru că această detaşare se va dovedi a fi extrem de importantă pentru a face ordine în gânduri, în sentimente, în emoţii. După ce te vei mai linişti, vei vedea altfel lucrurile şi vei găsi mult mai uşor căi de ieşire din impas, ca atare permite-ţi această clipă de odihnă a sufletului şi a minţii.

SCORPION

Eşti implicat într-o acţiune dificilă, ce necesită un consum imens de energie şi concentrare, dar deşi sursa de efort eşti tu, capul acestei acţiuni trebuie să fie altcineva. Tu nu eşti foarte atent la detalii, nu ai o strategie bine pusă la punct, de aceea ai fi foarte încântat dacă ai juca doar rolul de simplu executant, de muncitor, de subaltern, aşteptând îndrumări de la altul mai bine pregătit. Te supui cuminte, fără să spui nimic, unui şef a căruia valoare o recunoşti, dar nu la fel de simplu ţi-ar fi să asculţi de un lider de faţadă.

SĂGETĂTOR

Ai mare noroc de prietenul care îţi stă astăzi alături, pentru că el chiar pune umărul la rezolvarea unei probleme în care eşti implicat. Îţi dă sfaturi excelente, din experienţă proprie, deja verificate, cu şanse maxime de succes, deci ascultă-l cu luare aminte. Ai multe de învăţat de la un astfel de om, pentru că deţine nişte calităţi care ţie îţi lipsesc, precum optimismul, entuziasmul, energia pozitivă, deci ai numai de câştigat dacă trece de partea ta. Faceţi echipă bună, dar îi recunoşti, cumva, superioritatea.

CAPRICORN

În familie au loc acum evenimentele cele mai plăcute ce devin sursa ta de energie pentru a merge mai departe. Pentru ei, capeţi acum mai mult curaj să porneşti într-o direcţie complet nouă către care şi ei te îndeamnă, deci nu poţi să-i dezamăgeşti bătând în retragere. De dragul lor, devii dintr-o dată mult mai activ, mai implicat, mai dornic de schimbare, şi faci tot ce-ţi stă în putinţă să înaintezi spre ceea ce-şi doresc ei mai mult. Nimic nu ţi se pare mai motivant decât fericirea celor dragi!

VĂRSĂTOR

Dacă ţi-ai pune un pic ambiţia la treabă, ai ajunge mult mai uşor un scop pe care deocamdată doar îl visezi. Nu trebuie să te mulţumeşti cu puţin, aşa cum ai fi tentat acum, ci trebuie să ridici ştacheta foarte sus şi apoi să lupţi pentru a ajunge acolo. Dacă ţi-ai propune obiective mediocre şi banale, da, poate le-ai atinge mult mai repede, dar stima de sine nu ar fi aceeaşi! Meriţi mai mult, mai bun, mai înalt, ca atare trebuie să ai curajul să priveşti cât mai departe faţă de nivelul la care încearcă unii să te menţină. Nu accepta orice, ci pretinde tot ce-i mai bun!

PEȘTI

Dacă eşti susţinut de cei dragi, ai mai mult curaj să te implici într-o acţiune ce necesită un mare consum de energie. Singur, neştiind dacă ceilalţi ţin cu tine, nu ai avea aceeaşi îndrăzneală de a porni la drum, dar aşa, privind în jurul tău că ceilalţi te încurajează sincer, parcă prinzi tot mai multă forţă să duci mai departe ce ai început. Eşti abia la primii paşi, dar încrederea celor din familie şi aprobarea prietenilor se vor dovedi a fi miraculoase pentru a trece cât mai repede la etapele următoare.

Source: acvaria.com

Keywords:

horoscop , astrologie , 2020

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1617
Populația:
904 locuitori

Horeşti este un sat şi comună din raionul Făleşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile Unteni, Horeşti și Lucăceni. Localitatea se află la distanța de 21 km de orașul Fălești și la 147 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 904 oameni. Satul Horeşti a fost menționat documentar în anul 1617.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.