29 february 2020, 09:00 Kaleidoscope views 2284
Horoscopul pentru 29 februarie 2020
29 february 2020, 09:00 Kaleidoscope views 2284

Horoscopul pentru 29 februarie 2020

BERBEC

Ai mare noroc de anturajul în care te afli azi, pentru că obţii numai avantaje de pe urma lui. Ai alături oameni gata să te sprijine în ceea ce faci, care au încredere în tine şi vor să te vadă mai repede ajuns la marele tău scop şi sunt pregătiţi să pună efectiv umărul la ridicarea acestui proiect. Profită din plin de ajutorul primit aproape pe tavă, când nici nu mai sperai, dar nu uita nicio clipă că nu ai fi reuşit fără ei. Trebuie să ţii minte cât de importanţi sunt pentru tine, ca să le întorci şi tu cândva serviciile!

TAUR

Trebuie să pleci la drum, pentru că undeva la destinaţie te aşteaptă o situaţie care te cere de urgenţă acolo, tu fiind salvatorul momentului. Tu reuşeşti să analizezi problema pe toate părţile cu mai multă atenţie şi luciditate decât cei direct implicaţi, ca atare vei lăsa orice activitate deoparte pentru a ajunge acolo unde eşti aşteptat cu braţele deschise. După ce se vor calma spiritele, vei fi foarte mulţumit de faptul că ai fost şi tu prezent acolo, căci de la distanţă ar fi fost mai greu de rezolvat.

GEMENI

Dacă cineva îţi dă azi o veste proastă, nu te lua după ce spune acesta, ci mai informează-te şi din alte surse. N-are rost să-ţi stricai ziua din cauza unuia care poate nu e în apele sale şi îşi varsă năduful pe tine într-un moment dificil. Păstrează-ţi calmul şi mai cere o a doua opinie de la cineva – de la alt medic, de la alt specialist, de la alt martor – pe cât posibil, imparţial, care nu e influenţat de starea negativă în care se afla primul tău mesager. Sigur nu e atât de grav pe cât o vede acesta, deci de tine depinde să redresezi situaţia, căutând o ieşire înainte de a te trage după el, în jos.

RAC

Azi trebuie să te supui cuminte ordinelor autoritare ale altuia mai puternic. Nu o consideri o umilire, dimpotrivă, recunoşti valoarea şi superioritatea celui în faţa căruia te pleci, pentru că ai ceva de învăţat din atitudinea sa de lider. Îi admiri curajul, tonul cu care se impune, mai ales că nu apelează deloc la agresivitate sau violenţă pentru a se face ascultat. Câştigă admiraţia tuturor doar prin simpla sa apariţie strălucitoare, căci valoarea sa impune respect.

LEU

Ieşi în lumea largă, în medii cât mai aglomerate şi mai populate, pentru că cele mai bune lucruri acolo se întâmplă. Te poţi aştepta la adevărate miracole (mici sau mari, tot miracole sunt), pentru că acolo, în aceste medii pestriţe, poţi găsi minunea când nici nu mai sperai că poate exista o soluţie. Îl vei privi ca pe eroul tău salvator, deoarece intervine într-o problemă personală pe care nu mai ştiai cum s-o gestionezi, deci nu insista să te descurci singur când undeva afară, în lume, se află salvarea ta! Caut-o, primeşte-o şi bucură-te cu recunoştinţă că s-a întâmplat.

FECIOARĂ

Nu te lăsa atras în discuţii cu tentă religioasă, pentru că, la urma urmei, fiecare crede în cine vrea şi cum ştie el mai bine. Nimeni nu poate să-ţi spună ţie că e bine sau e rău, ce e păcat şi ce nu. Trăieşti printre oameni şi nimeni nu are dreptul să te judece pentru felul cum gândeşti, simţi, te comporţi. Nimeni nu e perfect, nici tu nu eşti, dar ai în schimb dreptul să intri în relaţie cu divinitatea în stilul tău personal. Te rogi cum ştii tu, discuţi cu Dumnezeu cum ştii tu, mergi la biserică dacă şi când vrei tu… Deci ce rost au discuţiile despre credinţă?

BALANȚĂ

Indiferent cum e vremea afară, ai nevoie urgentă de aer curat! Permite-ţi această evadare în natură ca o salvare, pentru că acolo, sub cerul liber, privind linia orizontului, trăgând aer proaspăt în piept, parcă toate se aşează altfel în viaţa ta. Ai muncit mult, ai acumulat un stres pe care nici un medicament nu ţi-l poate alunga, în schimb legătura ta directă cu natura, cu mama pământ, cu cerul de deasupra capului va avea efecte miraculoase asupra ta. Oferă-ţi deci acest refugiu, plimbă-te, fă mişcare în aer liber, fă o excursie, ieşi în afara oraşului cu maşina, fă orice care să te ajute să îţi aeriseşti plămânii, dar şi mintea deopotrivă.

SCORPION

Primeşti un stimulent excelent care te impulsionează să faci paşi mari spre scopul pe care ţi l-ai propus. Eşti în faţa unui sens interesant, dar nu ai curaj să-i dai startul fără o motivaţie. Aceasta poate veni azi în cea mai atrăgătoare formă şi te obligă să porneşti la drum, convins că la final te aşteaptă rezultate dintre cele mai minunate! Nu sta pe loc, nu aştepta să facă altul în locul tău, pentru că iniţiativa combinată cu dorinţa de schimbare pot genera un succes de toată frumuseţea ce va sta la baza altor reuşite viitoare. Acum e momentul!

SĂGETĂTOR

Uneori, cele mai bune soluţii nu vin din direcţia cu care eşti obişnuit, ci din diverse alte unghiuri la care, înainte, nici nu te gândeai ca la o opţiune viabilă. Ca atare nu te încăpăţâna să mergi doar pe calea deja cunoscută, cea pe care ai mers de o sută de ori înainte, ci gândeşte-te la variante ocolitoare, la căi originale, la cărări nebătătorite de nimeni. Ele pot duce mai repede acolo unde sperai. Lasă-ţi imaginaţia să caute alternative şi urmează-le cu mult curaj. Într-o zi nu vor mai fi ciudate, ci la dispoziţia oricui, deci tu te poţi numi acum deschizător de drumuri, pionier temerar în explorarea altor perspective.

CAPRICORN

Elanul tău este tăiat de tot felul de contradicţii ce se iscă pe marginea ideilor tale. Parcă toţi s-au aliat azi împotriva ta şi nu sunt de acord cu tine, indiferent ce ai de spus. Nu ai forţa de a le ţine piept şi, în loc să-ţi pui imensa ambiţie la treabă pentru a demonstra că ai dreptate, te laşi păgubaş la primele semne de conflict. Poate ceilalţi vin cu argumente mult mai puternice şi accepţi tacit înfrângerea. Dar nu pentru mult timp, deoarece în curând se va întoarce roata.

VĂRSĂTOR

Ai mari dubii dacă rezultatul pe care ţi-l transmite azi cineva ca fiind cel mai corect ar fi cu adevărat aşa! Dacă nu ai încredere în capacitatea altora de a judeca just o situaţie, mai bine te-ai ocupa tu personal de procesul de analiză. Pentru că eşti imparţial, mai detaşat de toată problema, poţi extrage o concluzie cât se poate de corectă, prin care îi vei uimi şi pe ceilalţi. Nu te lăsa copleşit de cei care se bat cu pumnul în piept că iau cele mai bune decizii, pentru că nu deţin, cel puţin azi, toate informaţiile necesare. În schimb tu da!

PEȘTI

Sfaturile cele mai bune nu vin de la alţii, mai învăţaţi, pentru că şi tu ştii foarte bine ce ai de făcut. Ai suficientă experienţă de viaţă, ai trecut prin destule ca să găseşti în interiorul tău cheia problemei de astăzi. Poate nici nu e prima oară când te confrunţi cu ea, ca atare fă puţină linişte în mintea şi sufletul tău, pentru că ele îţi şoptesc încotro e mai bine să mergi. Intuiţia e cel mai bun prieten, iar de data aceasta îţi oferă soluţii palpabile, nu doar simple avertismente. Închei ziua cu problema rezolvată doar pentru că ai ascultat întocmai ce te ghidează vocea ta interioară.

Source: acvaria.com

Keywords:

horoscop , astrologie , 2020

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1918
Populația:
69 locuitori

Tricolici este un sat din cadrul comunei Baccealia, raionul Căuşeni. Localitatea se află la distanța de 14 km de orașul Căușeni și la 58 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 69 de oameni. Satul Tricolici a fost întemeiat în anul 1918.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.