04 march 2020, 19:00 Kaleidoscope views 2234
Horoscopul pentru 4 aprilie 2020
04 march 2020, 19:00 Kaleidoscope views 2234

Horoscopul pentru 4 aprilie 2020

BERBEC

Ai nevoie de un sfat şi nu ştii de unde să-l ceri. Culmea, dar sfatul cel mai bun nu-l primeşti prin cuvinte sau prin discuţii faţă în faţă cu o persoană, ci s-ar putea să ajungă la tine, pe căi subtile, de la un… animal. O lecţie de viaţă poate fi dată şi de un cal sau de un câine, deci fii mai atent la aceste vieţuitoare azi, ca să descoperi ce mesaj au ele să-ţi transmită. Ceva din ceea ce vezi la animale poate fi folosit cu brio în viaţa ta umană pentru a-şi restabili echilibrul interior şi a merge mai departe cu încredere. Nu oamenii sunt, întotdeauna, cei mai buni interlocutori sau sfătuitori sau profesori, ci natura poate avea oferi exemple mult mai puternice.

TAUR

Profită de răgazul care ţi se oferă azi, pentru că vei vedea că nu e deloc o piedică, ci dimpotrivă, un bonus de timp de care chiar aveai nevoie. Te poţi opri un pic din iureşul unor evenimente pentru a descoperi fără grabă ce ai scăpat din vedere. Nu trata un refuz, un obstacol sau chiar un eşec de moment ca pe un dezastru, ci ca pe o prelungire de timp pentru a mai încerca ceva. La a doua încercare ar putea merge mult mai bine, deci foloseşte-te de orele primite cadou!

GEMENI

Te simţi ciudat printre oameni, deşi, din fire, eşti sociabil şi comunicativ, dar azi parcă nu-ţi găseşti locul nicăieri. Chiar dacă excelezi în domeniul comunicării, nu ai parte de interlocutori prea volubili, şi te fac şi pe tine să te retragi în banca ta. Uneori e de preferat să taci decât să legi conversaţii fără rost, deci economiseşte energia pe care ai consuma-o pentru cine ştie ce efort de convingere. Caută alte preocupări care să merite atenţia ta, dacă vezi că discuţiile tale seamănă cu un dialog cu surzii.

RAC

Tu eşti motorul principal de energie al unui proiect de anvergură în care eşti susţinut de o persoană demnă de încredere. El e ancora ta în realitate, strategul acţiunii, baza materială de a ajunge unde ţi-ai propus, dar a acceptat să facă echipă cu tine datorită curajului de care dai dovadă. Lui îi lipseşte ce ai tu – energie, motivaţie, curaj, dorinţă – iar ţie îţi lipsesc răbdarea, perseverenţa şi simţul practic, dar unindu-dă astfel puterile, aţi putea avea de câştigat amândoi.

LEU

Oboseala îşi spune cuvântul, pentru că ai ajuns la capătul puterilor. Ai muncit mult la un proiect ce a necesitat un consum imens de resurse – mentale, fizice, poate şi materiale – iar acum simţi nevoia să iei o pauză pentru a-ţi reîncărca bateriile. Dacă vezi că nu mai poţi, nu insista să continui, pentru că rezultatele vor fi modeste.  Ai avea mare nevoie de măcar o zi de totală detaşare faţă de tot ce făceai, privind totul de pe margine. Aşa ai putea descoperi unele hibe, unele scăpări, unele abateri de la drumul propus, deci hai, odihneşte-te şi tu un pic!

FECIOARĂ

Nu ştii cum să abordezi ziua aceasta: să profiţi de linişte şi odihnă sau să te apuci de ceva mai palpitant, care să te scoată din comoditate? Numai de starea de moment depinde totul, pentru că dacă tot ce-ţi doreşti azi e să leneveşti pe lângă casă, cu preocupări sedentare, atunci trebuie să te răsfeţi încă o zi cu aceste plăceri ale simţurilor. Dar dacă simţi că te plictiseşti, n-ar fi rău să găseşti cel mai mic motiv de a ieşi din monotonie şi să te implici într-o acţiune interesantă. Chiar si acasă!

BALANȚĂ

Ca să ieşi din pasa nu tocmai plăcută în care ai alunecat, trebuie să tai răul de la rădăcină, cum se spune, deci întoarce-te în punctul în care a pornit motivul supărării tale de acum şi repară-l. A te amăgi că trece de la sine, că va fi bine, că nu mai are putere, nu te ajută deloc, ca atare întoarce-te acolo de unde a pornit totul, pentru că se poate remedia ceva chiar şi acum. La sursa nefericirii, în punctul în care a pornit totul, acolo trebuie intervenit, deci practic trebuie s-o iei de la capăt. Poţi da un restart întregului sistem, începi totul încă o dată, iar de data aceasta cu mai mult succes. La loc comanda!

SCORPION

Sunt situaţii pe care nu le poţi înţelege logic, dar trebuie să le iei ca atare, fără să ceri prea multe explicaţii de ce se întâmplă. Astăzi dai piept cu un astfel de moment în care ţi se pare că tot tu eşti cel care dă de la el, care trece cu vederea, care plăteşte un preţ pe nedrept, dar nu pune la suflet. Consideră-l un compromis obligatoriu de pe drumul tău către atingerea unui scop. Într-o zi, privind înapoi, îţi vei da seama că era un gest necesar, chiar dacă nu l-ai făcut cu nicio plăcere, dar fără el, nu ai fi putut trece mai departe spre ce visai. Merită să faci sacrificiul, chiar dacă nu-i înţelegi prea bine sensul.

SĂGETĂTOR

E o plăcere să pierzi vremea alături de cei dragi pe lângă casă, pentru că tot deliciul zilei e asigurat de lucruri mărunte, nu de cele mai speciale momente. Te bucuri de liniştea casei tale în familie şi descoperi ceva amuzant şi frumos în orice mărunţiş. Chiar dacă evenimentele nu sunt excepţionale, vei şti să te bucuri şi pentru un detaliu minor, pentru că azi contează mai mult să fii împreună cu cei care ţin la tine. Chiar şi cele mai neînsemnate aspecte, cât timp sunt împărtăşite cu ceilalţi, par perfecte pentru această zi.

CAPRICORN

Succesul e asigurat în orice activitate în care îţi pui mintea la contribuţie. Dacă participi la vreo competiţie, dacă ai de dat vreun examen sau de prezentat o lucrare în faţa şefilor, ai toate şansele să laşi o impresie bună, pentru că dai de un auditoriu cooperant, care îţi pune întrebări la obiect, arătându-şi interesul faţă de ceea ce ai tu de spus. E o plăcere să-ţi exprimi punctul de vedere într-un mediu în care lumea chiar aude ce le spui, deci fă un pas în faţă şi vorbeşte.

VĂRSĂTOR

Profită de o zi de linişte pentru a-ţi aduna forţele sau a analiza la rece nivelul la care ai ajuns într-un proiect de anvergură. Ai muncit mult până aici şi eşti în punctul în care poţi spune destul de clar încotro te îndrepţi şi ce ai realizat. Chiar dacă azi nu se mai mişcă nimic, e bine să mai stai un pic, pentru că o zi de pauză îţi este de folos pentru a privi detaşat situaţia. Vei descoperi ceea ce te ţine pe loc, ba chiar ai putea primi informaţii sau sfaturi salvatoare care te vor duce într-o direcţie promiţătoare. Permite-ţi deci să stai departe de miezul acţiunii începute.

PEȘTI

O vorbă aruncată în vânt poate avea efecte mai grave decât s-ar putea crede, de aceea trebuie să manevrezi cuvintele cu maximă prudenţă. Poate nici nu poţi prevedea cât de mari pot fi efectele distructive ale unei critici aparent inofensive, de aceea trebuie să umbli cu mănuşi, mai ales cu cei mai agresivi decât tine, deoarece reacţia lor poate fi cruntă! Rişti să rupi o relaţie de colaborare, să pierzi un prieten, să fii exclus dintr-un colectiv în care te simţeai bine, şi totul din cauza nervilor, a unui impuls de moment sau a dorinţei de a atrage cuiva atenţia că greşeşte. Spune adevărul cu diplomaţie, dacă tot o faci!

Source: acvaria.com

Keywords:

horoscop , astrologie , 2020

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1496
Populația:
1508 locuitori

Călmăţui este un sat şi comună din raionul Hînceşti. Călmăţui este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 50 km de orașul Hîncești și la 90 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1508 oameni. Satul Călmățui a fost menționat documentar în anul 1496.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.