04 may 2021, 15:00 Kaleidoscope views 5039
Un cîine livrează alimente pentru o bătrînă aflată în izolare (VIDEO)
04 may 2021, 15:00 Kaleidoscope views 5039

Un cîine livrează alimente pentru o bătrînă aflată în izolare (VIDEO)

În plină pandemie de coronavirus, animalele se dovedesc a fi de mare ajutor pentru oamenii aflați în nevoie. De exemplu, un cîine livrează alimente pentru o bătrînă aflată în izolare.

Împreună cu stăpîna lui, Sunny, un Golden Retriever în vîrstă de șapte ani, o ajută pe vecina lor bolnavă să treacă peste perioada izolării.

Karen Eveleth și cîinele său locuiesc în Manitou Springs, Colorado, alături de vecina lor, Renee Hellman. Se cunosc de mai bine de 10 ani.

În fiecare zi, Karen și Sunny îi fac cumpărăturile lui Renee. Cîinele preia lista de la bătrînă și tot el este cel care livrează produsele cumpărate.

„Oricine poate face lucruri mici care pot fi utile”, a declarat Karen. În Statele Unite ale Americii, pînă acum, 216.722 de persoane au fost infectate cu coronavirus, iar 5.140 au murit.

Source: libertatea.ro

Keywords:

ciine , carantina

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XX
Populația:
391 locuitori

Mîndra este un sat din cadrul comunei Ratuş, raionul Teleneşti. Localitatea se află la distanța de 13 km de oraşul Teleneşti şi la 78 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 391 de oameni. Satul Mîndra a fost înființat la începutul secolului XX.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.