18 may 2020, 09:00 Kaleidoscope views 2006
Horoscopul pentru 18 mai 2020
18 may 2020, 09:00 Kaleidoscope views 2006

Horoscopul pentru 18 mai 2020

BERBEC

Astazi vei avea sansa de a face lucrurile astfel incat sa poti avea o anumita prioritate. Pe masura ce iti urmaresti obiectivele, poti descoperi ca ai sprijinul unui numar de oameni care au interese identice cu ale tale. Este un moment bun pentru a fi alaturi de partener si a planifica viitorul. Gaseste cel mai bun pentru de a aborda pe cineva special care iti face inima sa tresara.

TAUR

Ai lasat multe usi deschise spre trecut si acest lucru te incurca acum. Atata timp cat nu vei lua hotararea de a iti rezolva problemele in loc sa le impingi sub covor, vei continua sa faci din nou aceleasi greseli si nu veti mai avea energie pentru planuri viitoare. Stelele iti aduc o influenta pozitiva. Creativitatea te va ajuta sa iti iei viata in propriile maini, sa iti pui treburile in ordine si sa rezolvi orice probleme vechi ai avea. Aceasta este o zi buna pentru a avea acea discutie cu partenerul si pentru a aborda orice probleme care va deranjeaza.

GEMENI

Esti sigur ca vei fi stresat astazi, deoarece vei fi chemat sa te ridici si sa-ti asumi anumite noi responsabilitati. Ramai concentrat si nu lasa nici un obstacol sa te mute de pe calea aleasa. Managementul timpului este esential. Vino cu un plan pentru a putea functiona eficient si fara a te obosi. Lucrurile merg bine in viata ta de dragoste. In sfarsit, poti avea acea discutie impreuna cu celalalt semnificativ despre viitorul vostru impreuna. Daca singuratatea este singurul tau prieten in aceste zile, asteapta-te la intalnirea cu cineva din trecut!

RAC

In decursul acestei zile vei avea parte de cateva evenimente ce iti vor pune in valoare inspiratia artistica. Creativitatea te va ajuta sa incepi o noua afacere ce iti va imbunatati situatiea financiara destul de repede. Nu fi timid in a iti exprima ideile. Exista posibilitatea ca cineva important sa le analizeze mai indeaproape. Nu iti neglija odihna.

LEU

Ar fi indicat ca in aceasta zi sa incerci sa te consulti cu partenerul de viata in tot ceea ce vrei sa faci pentru a evita anumite discutii in contradictoriu. Exista posibilitatea ca o ruda indepartata sa vina in vizita si sa iti restituie o suma importanta de bani. Ar fi bine sa nu te grabesti in a lua anumite decizii fara a le analiza atent. Partenerul de viata iti va propune sa faceti unele planuri de viitor. Fii rabdator.

FECIOARĂ

Stii foarte bine la ce esti bun si capabil. Tot ce trebuie sa faci este sa iti folosesti puterile pentru a iti atinge scopurile. Pot exista momente in care te simti dezamagit si vei vrea sa renunti sau cand pur si simplu nu ai chef sa faci ceva. Incearca sa reduci aceasta tendinta cat mai mult si nu lasa nimic sa iti stea in cale. Acesta este momentul pe care l-ai asteptat sa abordezi un subiect dificil cu persoana iubita. Discutati problema si veniti cu solutii impreuna, lucrand in echipa.

BALANȚĂ

Nivelul tau de energie este scazut si te simti folosit. Acest lucru se datoreaza faptului ca ai avut foarte mult de lucru si ai luptat din greu pentru a-ti indeplini toate obligatiile. A sosit momentul sa faci un pas inapoi si sa te odihnesti. Incarca-ti bateriile si pune-ti treburile in ordine. Acest lucru te va ajuta sa faci o revenire .

SCORPION

Aceasta zi se va dovedi a fi destul de stresanta. Ai multe de facut, iar ritmul este in crestere considerabila, deoarece diverse termene se apropie. Organizeaza-te, respecta-ti programul si pastreaza controlul asupra timpului si activitatilor tale. Mai presus de orice, nu dispera, indiferent de ceea ce vezi inaintea ta. Pur si simplu nu poti face totul simultan.

SĂGETĂTOR

Vei incepe dimineata destul de confuz si simti ca iti lipseste energia. Astazi risti sa fii inteles total gresit de catre cei din jur ceea ce te va face mult mai nervos. Ar fi indicat sa amani proiectele importante pentru o alta zi, deoarece din cauza starii tale risti sa te certi atat cu colegii dar si cu partenerul de viata. Incearca sa te odihnesti.

CAPRICORN

Vei fi contactat sa te ocupi de multe situatii problematice astazi, in mare parte legate de activitatile altor persoane. Interferentele celorlalti te vor destabiliza, provocandu-ti un exces de stres. Instinctul si intuitia sunt cel mai bun ghid al tau in aceasta situatie. Acest lucru te va ajuta sa discerni adevaratele intentii ale oamenilor. Fii inteligent si diplomatic in fiecare miscare pentru a nu trezi suspiciuni. Lasa problemele de la locul de munca la usa in timp ce te indrepti spre casa si nu mai impovara relatia ta cu alte probleme.

VĂRSĂTOR

Ai atat de multe de facut azi incat te lasi literalmente sub presiune. Vei fi chemat sa suporti multe responsabilitati si starea ta de spirit va lua o intorsatura in rau. Ceea ce ai nevoie este sa te odihnesti. Goleste-ti mintea si vei putea in curand sa iti revii dinamic. Este timpul sa te deschizi si sa vorbesti cu persoana iubita despre toate lucrurile care va deranjeaza. Nu serveste sa pretinzi ca totul este inradacinat intre voi. Doar fiti sinceri si vor veni lucruri bune.

PEȘTI

Chiar daca inceputul acestei zile nu este unul prea favorabil, spre dupa-amiaza totul va reveni la normal. Exista posibilitatea ca din cauza unui apel telefonic sa devii mai sensibil si sa iti afecteze relatia sentimentala. Ar fi indicat ca in aceasta zi sa te feresti de a face anumite promisiuni, deoarece nu vei putea sa le duci la bun sfarsit si risti sa dezamagesti anumite persoane dragi.

Source: www.horoscop.ro

Keywords:

horoscop , astrologie , 2020

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1783
Populația:
1358 locuitori

Suhuluceni este un sat şi comună din raionul Teleneşti. Satul are o suprafaţă de circa 1.41 kilometri pătraţi, cu un perimetru de 6.58 km. Din componenţa comunei fac parte localităţile Ghermăneşti și Suhuluceni. Localitatea se află la distanţa de 36 km de oraşul Teleneşti şi la 83 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1358 de oameni. Satul Suhuluceni a fost menționat documentar în anul 1783.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.