20 may 2020, 09:00 Kaleidoscope views 2821
Horoscopul pentru 20 mai 2020
20 may 2020, 09:00 Kaleidoscope views 2821

Horoscopul pentru 20 mai 2020

BERBEC

Stai şi cântăreşti o situaţie cu mai multe direcţii de interpretare, dar nu te grăbeşti să extragi concluzia. Aştepţi să apară toate detaliile necesare pentru a înţelege exact situaţia, deci tergiversează şi tu cumva lucrurile până când eşti convins că ai aflat toate aspectele, şi pro, şi contra. Decizia pe care o vei lua la final va fi în totală cunoştinţă de cauză, după ce ai analizat situaţia pe toate feţele. Ai încredere în raţionamentele tale, în modul în care analizezi situaţia, pentru că vei înţelege exact cum stau lucrurile pentru a-ţi spune ultimul cuvânt cu luciditate şi maturitate. Nu te juca, nu te grăbi, nu glumi cu deciziile tale!

TAUR

Concentrează-te asupra dorinţelor celor care îţi sunt alături, pentru că tu deţii soluţia problemelor lor. Te dedici binelui altora cu inima deschisă, bucuros că poţi fi de ajutor. E un motiv de satisfacţie să descoperi că tu poţi fi salvatorul lor, că tu ştii ce nu ştiu alţii să facă sau că tu deţii informaţiile de care au alţii nevoie, de aceea sari în ajutorul lor cu un sentiment de fericire că eşti atât de important în viaţa altora. Fii sigur că le vei câştiga respectul, recunoştinţa şi singura răsplată pe care o vei primi va fi starea de linişte ce se va citi pe chipul lor după ce le vei fi oferit sprijinul. Nu pretinde altceva decât bucuria lor!

GEMENI

Continuă ce ai început fără să ţii cont de multele oprelişti are vin de la oameni nervoşi şi irascibili din preajmă. Ba mai mult, ai să vezi că nervii acestora sunt exact motorul tău principal de energie:  pentru a le arăta lor că eşti capabil de ceea ce ei pun sub semnul întrebării, devii mult mai concentrat pe scopul tău cel mare. Te ambiţionezi şi vezi că ceea ce ar fi sunat ca un motiv de nemulţumire (nervi, agresivitate, comentarii acide) se dovedesc a fi de fapt motivaţia perfectă pentru a merge mai departe. Nu te supăra pe cei care te judecă, ci dimpotrivă: preia de la ei ceea ce te stimulează să devii mai bun!

RAC

Fii foarte atent la sfaturile pe care le primeşti azi din mai multe părţi, pentru că ele pot fi startul către o direcţie complet nouă. Nu te baza doar pe propriile idei şi soluţii, pentru că alternativele cele mai bune vin acum de la cei care au trecut şi ei, deja, prin situaţia cu care te confrunţi tu acum. Ei au încercat deja toate posibilităţile până au ajuns la concluzia pe care ţi-o oferă azi sub formă de sfat sau chiar ca o mână de ajutor de care poţi beneficia cu încredere. Ei nu-şi dau, aşa, cu părerea, ci ceea ce spun e deja varianta optimă pentru ceea ce ai tu de rezolvat.

LEU

La mintea logică şi organizată cu care eşti înzestrat, azi se mai adaugă un mare atu: o creativitate bogată! Dacă le vei corobora într-un sens comun, ai putea avea parte de succese deosebite, pentru că mintea şi imaginaţia pot scoate la iveală adevărate capodopere. Evident, nu trebuie să fie planuri măreţe şi megalomanice, ci chiar şi cele mai banale aspecte ale vieţii de zi cu zi pot beneficia de aceste resurse minunate pentru a găsi soluţii creative şi inteligente deopotrivă. Dacă dai examene, lucrări, scrii sau vorbeşti în faţa publicului, te bazezi atât de cunoştinţele tale bogate dar şi pe un talent grozav de a pune în pagină sau în scenă informaţia.

FECIOARĂ

Fii pregătit pentru tot felul de piedici dacă ai azi de rezolvat probleme de natură oficială. Birocraţia se va dovedi a fi cel mai frustrant obstacol al planurilor tale, pentru că, la orice uşă baţi, mereu se va găsi cineva care să te întoarcă din drum pentru un document lipsă la dosar. Trebuie să te înarmezi cu răbdare şi calm dacă intri în contact cu reprezentanţii statului, pentru că ori nu-i găseşti în toane bune, ori aruncă pe umerii tăi tot felul de obligaţii, de parcă nu ai avea nici un drept. Probabil nu rezolvi nimic din ce ţi-ai propus azi, ci mai trebuie să vii şi mâine.

BALANȚĂ

Prezenţa ta face bine unor persoane dragi ţie care nu se simt prea bine. Ori au probleme de sănătate, ori au nişte emoţii imense pe care nu le pot gestiona singuri, de aceea au nevoie de tine ca să le ridici moralul, să le oferi sfaturi privite dintr-un cu totul alt puncte de vedere, să le mai spui şi o glumă la nevoie, pentru că ei sunt complet derutaţi. E modul tău de a le întoarce aceleaşi servicii, pentru că şi ei au stat alături de tine cândva în momente similare, în care te simţeai abandonat şi trist. Tu ai un tonus bun ce-i încarcă şi pe ei de încredere şi speranţă.

SCORPION

Nu ai cum să te simţi bine printre oameni care nu văd în jur decât pericole şi motive de enervare. Cum nici tu nu ai, momentan, nimic mai bun de care să te agăţi ca să ieşi la lumină, veţi transforma împreună ziua într-un cor al plângerii. Cineva ar trebui să se abţină de la lamentări şi lacrimi, dar se pare că nu vei fi tu acela, pentru că ai o suferinţă pe suflet pe care simţi nevoia să o spui şi altora. Parcă destăinuirea îţi face bine, dar nu înseamnă că primeşti de la cei din jur prea multe sfaturi care să te ajute. Tot singur va trebui să te descurci, pentru că prietenii tăi chiar nu au soluţii la problemele tale şi privesc situaţia destul de egoist.

SĂGETĂTOR

Ceva din interiorul tău îţi spune să nu duci mai departe un plan care a început să scârţâie. E semn că trebuie să faci unele modificări la ceea ce făceai, că sensul în care mergi nu duce nicăieri sau se va împotmoli când îţi va fi lumea mai dragă. Nu ceilalţi sunt cei care îţi oferă azi cele mai bune sfaturi, ci chiar intuiţia ta, mult mai limpede şi mai ascuţită, dar şi mult mai tranşantă. Ea îţi zice: opreşte-te, cei din jur îţi spun să mai încerci, să vezi încotro te îndrepţi, dar de data aceasta vocea interioară e mai sonoră şi are dreptate. Ascult-o doar pe ea!

CAPRICORN

Nu poţi face nici un pas mai departe dacă te înconjori de oameni leneşi, trişti, pesimişti, negativişti, ca atare. Dacă vrei ceva de succes, alege-ţi cu exigenţă tovarăşii. Azi ai în jurul tău persoane care te trage mai mult înapoi, care aşteaptă doar să li se dea şi să li se facă, care se arată neputincioşi şi săraci în idei, ca atare de aici trebuie să înceapă reuşita ta: în a-ţi găsi cei mai buni parteneri de muncă. Vei simţi imediat dacă mediul în care intri e pozitiv sau negativ, ca atare nu accepta chiar orice. Degeaba eşti tu plin de elan şi de creativitate dacă ceilalţi spun nu se poate sau nu e bine la tot ce propui, deci te descurci mai bine fără ei!

VĂRSĂTOR

Dacă un anumit plan a ajuns la final, nu trebuie să-l priveşti ca pe un capăt de drum, ci ca pe o provocare spre etapa următoare. Ia o pauză şi încearcă să înţelegi unde ai ajuns, pentru a te putea folosi de experienţa acumulată pentru a trece la nivelul următor. Priveşte înapoi cu recunoştinţă, pentru că ai primit, pe parcursul acestei aventuri, toate resursele necesare pentru a-i face faţă cu succes. Chiar dacă nu ai ajuns exact la scopul propus iniţial, cu siguranţă ai ajuns la un nivel folositor pe care îl vei putea duce mai departe. Ai încredere că tot ce ai construit până acum are un rol în viaţa ta de acum încolo, pentru că nimic nu e întâmplător.

PEȘTI

Nu te crampona de un banal hop, pentru că deţii toate resursele pentru a face faţă cu succes oricărei piedici. Nu ai nicio vină pentru felul în care s-au împotmolit lucrurile, alţii au avut un rol că s-a ajuns aici, dar tu ai exact soluţiile cele mai bune pentru a rezolva totul ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Atitudinea pozitivă de învingător încrezător în forţele proprii se va dovedi a fi exact cheia acestei situaţii. Dacă-ţi torni cenuşă în cap, aşa cum fac cei din jurul tău, nu faci altceva decât să-ţi tai singur creanga de sub picioare şi să baţi pasul pe loc, fără ieşire.

Source: acvaria.com

Keywords:

horoscop , astrologie , 2020

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1907
Populația:
436 locuitori

Fetiţa este un sat din cadrul comunei Albina, raionul Cimişlia. Localitatea Fetița se află la distanța de 24 km de orașul Cimișlia și la 48 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 436 de oameni. Satul Fetița a fost atestat în anul 1907.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.