21 may 2020, 09:00 Kaleidoscope views 2037
Horoscopul pentru 21 mai 2020
21 may 2020, 09:00 Kaleidoscope views 2037

Horoscopul pentru 21 mai 2020

BERBEC

Iubirea este prin preajmă şi îţi poate invada toate simţurile, toate gândurile, încât nu vezi în jur decât iubire! Ai putea cuceri uşor inima unei persoane care ţi-a atras în mod special atenţia, dar şi tu poţi cădea în mrejele cuiva de parcă ţi-ai fi pierdut complet uzul raţiunii. Greu să mai gândeşti limpede într-o astfel de situaţie, greu să lupţi cu ceea ce simţi, pentru că azi pasiunea poate fi la cote maxime! Dragostea face ce vrea din tine, şi nu vei reuşi să i te opui, încât se poate vorbi de o poveste care-ţi ia complet minţile. Nu e musai ca de aici să iasă o relaţie de viitor, ci parte mai mult o escapadă, un foc de paie, dar poate deveni mistuitor!

TAUR

Acceptă mâna întinsă azi de un coleg, pentru că se va dovedi a fi salvatoare într-un moment sensibil pentru tine. Deşi vrei să crezi cu tărie că te poţi descurca şi singur, dacă totuşi admiţi că uneori ai nevoie şi de ajutor, vei avea numai de câştigat. Mai mult, dacă vei refuza ajutorul prietenesc şi sincer, de acesta ar putea profita altcineva care ţi-o va lua înainte încât vei regreta mai apoi că n-ai fost pe fază. Nu te încăpăţâna să respingi orice ajutor şi nu te gândi că în spatele acestui gest sincer s-ar ascunde ceva, pentru că, dacă-l respingi, a doua oară nu mai vine iar altul va şti să-l valorifice în defavoarea ta!

GEMENI

Munceşti cu sârg, pentru că vezi că proiectul la care îţi aduci contribuţia evoluează foarte bine, iar rezultatele finale încep deja să se contureze la orizont. Cu atât mai mari devin motivaţia, ambiţia, dorinţa de a ajunge la capăt cu cât ai ceva concret de câştigat de pe urma acestei investiţii masive, deci tragi tare ca să duci la capăt ce ai început. Ţi se cer enormă atenţie şi concentrare, dar şi un oarecare efort, pentru că nu e un proiect simplu, ci un mare devorator de energie pe toate planurile: fizic, mental, emoţional, dar ceea ce se clădeşte sub ochii tăi din mintea şi din mâinile tale e demn de toată lauda şi mândria!

RAC

Taci şi faci, e mai bine aşa, decât să povesteşti tuturor ce planuri măreţe ai. Mai degrabă duci ceea ce ai început la îndeplinire şi abia la final povesteşti şi altora cum ai ajuns aici. Ai un proiect important în minte, dar deocamdată preferi să păstrezi discreţia asupra lui, pentru că simţi că mulţi ar dori să te oprească din elan. Oricare ar fi visul tău secret, fă tot posibilul să-l duci la capăt prin forţe proprii, fără a spune altora ce ai de gând să faci, fără a cere opinii sau ajutor. Poţi de unul singur, în ciuda acelor emoţii negative care îţi mai dau târcoale, din cauza răutăţilor altora, deci continuă pe acest drum. Ai putea avea parte de adevărate revelaţii pe parcurs!

LEU

Tu eşti o săgeată care, dacă e lansată din arcul potrivit şi cu viteza adecvată, ajunge la rezultate demne de toată lauda. Ca atare alege-ţi ţinta pentru ceea ce ştii tu să faci cel mai bine şi dă-i drumul! Cel mai greu este, deci, să găseşti scopul cel mai înalt spre care să te lansezi, dar o persoană complexă ca tine poate face orice, dacă îşi propune. Descoperă-ţi visele cele mai înalte, dorinţele care, pentru mulţi, par imposibile, vizualizează-le ca şi cum ai fi deja acolo, bucurându-te de gustul lor. Fii pregătit pentru noua aventură şi dă-i startul cât mai repede, pentru că eşti mult mai motivat la început. Entuziasmul startului are cel mai bun efect asupra ta.

FECIOARĂ

Ai primit tot felul de semnale cu privire la sensul spre care te îndrepţi, dar au început să fie contradictorii. Nu se bat cap în cap, aşa cum ţi se pare, ci doar oferă o viziune din mai multe unghiuri. De tine depinde să stai pe loc şi să chibzuieşti asupra lor, pentru a le pune într-o oarecare ordine, pentru a descoperi care te ajută şi care nu, deci oferă-ţi acest răgaz de gândire pentru a face lumină în această aglomeraţie de idei. Chiar dacă par diametral opuse, vei vedea, după acest moment de analiză la rece, că te poţi folosi şi de unele şi de altele, deci concentrează-te! Tu vei restabili echilibrul acestei balanţe cu talere aparent inegale.

BALANȚĂ

Nu te grăbi, lasă timpul să curgă aşa cum vrea el, pentru că te afli într-un moment în care orice încercare de a sări peste unele etape se poate solda cu un eşec greu de reparat. Parcă ai fi înaintea unei decizii cu efecte pe termen lung şi nu ai voie să faci o alegere greşită, pentru că nu se mai poate modifica după aceea. Altfel spus, aşa cum îţi vei aşterne, aşa vei dormi, deci ai grijă ce faci! Ia-ţi tot răgazul necesar de gândire, nu te opri la prima concluzie care îţi vine în minte, pentru că mai pot apărea informaţii folositoare pe parcurs. Lasă lucrurile să se sedimenteze înainte de a spune ce ai ales!

SCORPION

Eşti concentrat la ce ai de făcut şi nu spui nimic la voia întâmplării, ci după ce te documentezi extrem de profund asupra oricărei probleme. Eşti un exemplu de seriozitate şi maturitate, încât, cine te are ca sfătuitor sau profesor, are numai de câştigat, deoarece tot ce ai de transmis e de valoare! Inteligenţa ta iese în evidenţă prin tot ce spui, prin informaţiile pe care le transmiţi, prin argumentele pe care le susţii. Se vede că ai învăţat mult în viaţă, că ai acumulat un bagaj de cunoştinţe foarte vast, iar azi ai ocazia să te foloseşti de el într-un moment cheie.

SĂGETĂTOR

Priveşte-te pe tine însuţi cu ceva mai multă înţelegere, fără a-ţi găsi doar defecte. Priveşte-te prin ochii celor care ţin la tine aşa cum eşti, pentru că ei nu te judecă atât de aspru pe cât te judeci tu. Găseşte-ţi mai multe motive de laudă şi apreciere, pentru că sigur ai şi cu ce te mândri, nu doar lucruri care nu-ţi plac la tine. Dacă cineva, alături de tine, spune cât de frumos şi bun eşti, tu de ce ai fi de altă părere? Iartă-ţi greşelile proprii şi iubeşte-te mai mult, aşa cum eşti, fără a cere permanent de la tine doar standarde maxime. Om eşti şi tu…

CAPRICORN

Deţii energia necesară chiar şi pentru a te vindeca singur, totul e să-ţi priveşti corpul cu o atitudine pozitivă şi autoritară. Caută ceea ce nu-ţi prieşte şi scoate din meniu toate aspectele defavorabile, dar fă-o cu severitate şi, dacă tot ai luat o decizie atât de drastică, ţine-te de ea. Dacă nu respecţi decizia luată, care poate avea efecte fantastice asupra organismului tău, practic încetineşti  procesul vindecării. Ai un exemplu demn de urmat în faţă şi, dacă acesta şi-a recăpătat sănătatea folosind această reţetă, merită să o urmezi şi tu întocmai, fără să te abaţi de la reguli, chiar dacă pot fi dure.

VĂRSĂTOR

Visezi frumos, dar cum să nu te laşi furat de vise când inima ta e atât de fericită şi de entuziasmată în faţa iubirii. Cineva îţi face promisiuni superbe şi crezi în ele cu tărie. O discuţie cu partenerul de suflet ar avea conotaţii cu totul speciale azi, de parcă v-aţi lua angajamente solide şi credibile unul faţă de altul. Vă declaraţi iubirea veşnică sau luaţi decizii de destin împreună. Semnalele reciproce de iubire sunt la cote maxime şi e o plăcere să fiţi tot timpul alături, aducându-vă amândoi contribuţia la planurile mari şi frumoase de viitor.

PEȘTI

Dacă odată a mers o anumită soluţie, ea poate avea efecte bune şi acum, deci priveşte înapoi cu detaşare şi adu-ţi aminte ce anume ai făcut cândva şi mai încearcă odată. E un demers care a avut efecte pozitive atunci, deci merită să-l repeţi ori de câte ori este nevoie. Nu merită să pierzi vremea cu alte experimente, când ai la îndemână o reţetă de succes care a avut rezultate excelente. Priveşte înapoi, trece în revistă paşii urmaţi şi nu te abate de la o cale care a fost eficientă şi altădată. Nu trebuie să schimbi ceva ce a mers bine, ci doar să repeţi totul întocmai.

Source: acvaria.com

Keywords:

horoscop , astrologie

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1603
Populația:
627 locuitori

Grebleşti este un sat şi comună din raionul Străşeni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Grebleşti și Mărtineşti. Localitatea se află la distanța de 16 km de orașul Strășeni și la 42 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 627 de oameni. Satul Greblești a fost menționat documentar în anul 1603.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.