22 may 2020, 09:00 Kaleidoscope views 2173
Horoscopul pentru 22 mai 2020
22 may 2020, 09:00 Kaleidoscope views 2173

Horoscopul pentru 22 mai 2020

BERBEC

Priveşti spre etapele următoare ale unui proiect cu un fel de inocenţă, ca un copil care habar n-are ce urmează, dar arde de nerăbdare să ajungă la finalul poveştii. E bună această atitudine, pentru că te ajută să continui ceva aflat încă pe parcurs, fără să-ţi pierzi entuziasmul şi interesul. Pedalezi mai departe cu energie maximă, ca să ajungi mai repede la capăt, şi fiecare nou episod care se adaugă la povestea ta, te stimulează din ce în ce mai mult. E ca atunci când citeşti un roman palpitant şi finalul unui capitol te trimite deja la următorul şi tot aşa, mai departe, până termini cartea pe nerăsuflate.

TAUR

Nu te lăsa păcălit de senzaţiile trupului, pentru că ceea ce simţi tu acum nu e iubire. E magnetism, e atracţie, e ceva ce nu ţine de inimă, şi te-ai putea înşela amarnic dacă te-ai lăsa condus de aceste senzaţii. Nu e ceva legat de inimă, nu e atât de pur pe cât ai dori şi, mai devreme sau mai târziu, te-ai putea trezi dintr-un vis neplăcut, dându-ţi seama cât de mult te-ai înşelat. Rămâi surd la cei care îţi fac azi declaraţii de dragoste pasionale, pentru că nu e iubire ceea ce auzi, ci interesele lor pot fi mult mai urâte decât par la prima vedere. Stai departe de ispitele periculoase!

GEMENI

Nimic nu durează veşnic, iar proiectul la care ţi-ai adus contribuţia în ultima perioadă ajunge la final. Nu are rost să mai tragi de timp, de vreme ce acest plan nu mai are nimic de oferit, deci ia-ţi rămas bun cu lecţia învăţată din tot ce ai construit până acum. Nu e  renunţare, pentru că poţi prelua rezultatele tocmai atinse pentru a le folosi la etapa următoare a unui proiect şi mai important, dar ceea ce ţi se cere ţie acum e să pui punct. E timpul să schimbi macazul, că o iei spre altceva, să-ţi iei rămas bun de la ceea ce ai făcut înainte, acceptând rezultatele la care ai ajuns. De mâine porneşti spre altceva.

RAC

Nu da vina pe cei dragi pentru nereuşitele tale, pentru că ei au făcut tot ce le-a stat în putinţă pentru a te sprijini, dar nu ai ţinut cont de sfaturile lor. Tu eşti singurul responsabil pentru nivelul la care ai ajuns, ca atare nu-i împovăra pe ei cu eşecurile tale. Da, poţi asculta acum ce au de spus, dar nici ei nu ar trebui să te abordeze cu replici de genul ţi-am spus eu, pentru că e prea târziu să-ţi mai facă reproşuri. Stai de vorbă cu ei în cel mai raţional şi lucid mod, pentru că ai putea vedea prin ochii lor o altă viziune asupra problemei în care te afli, poate nu e prea târziu să-i asculţi!

LEU

Numai de propriile tale acţiuni depinde succesul spre care te îndrepţi, ca atare asumă-ţi complet ceea ce vrei să faci! Dacă tot ai făcut o alegere, fii sigur că e cea mai bună pentru tine în momentul de faţă şi mergi în sensul acela! Fii conştient că aşa cum îţi aşterni aşa vei dormi, deci e numai responsabilitatea ta de la un capăt la altul. Dacă nu ajungi acolo unde ai sperat, nu încerca să dai vina pe alţii, ci totul a depins numai de eforturile proprii. Cu cât porneşti pe acest drum cu mai multă încredere în tine, cu atât şansele de reuşită sunt mai mari. Nu te gândi la piedici, limite sau neputinţă: dacă vrei, poţi!

FECIOARĂ

Primeşti un sfat matur care merită ascultat şi urmat ca atare, deci nu te încăpăţâna să faci totul doar după propriile decizii. Ai în faţa ta o persoană cu mai multă experienţă care ştie ce spune şi practic îţi oferă un sfat pe gratis, care e deja verificat şi ajunge doar să fie pus în practică. Sfatul primit poate avea o mulţime de utilităţi, dar prima dintre ele pare să fie starea ta de sănătate, ca atare merită să ţii cont de ce-ţi spune. Poate fi vorba de un medic sau un terapeut care îţi transmite ce să faci pentru vindecare sau o stare mai bună a organismului.

BALANȚĂ

Cel mai bine ar fi să pleci cât mai departe de casă, pentru că surprizele zilei vin de la distanţă. Călătoreşte, umblă unde vezi cu ochii, ia legătura cu persoane de departe, pentru că de acolo vor sosi azi veştile excelente care au un rol pozitiv asupra ta. Chiar dacă pleci la drum cu oarecare teamă, neştiind ce te aşteaptă la destinaţie, pe parcurs starea ta se va ameliora şi vei reuşi să descoperi şi plăcerea călătoriei, pentru că întâlneşti peste tot doar oameni amabili, comunicativi, care te primesc cu braţele deschise.

SCORPION

Ai grijă cui te alături azi, deoarece succesul tuturor proiectelor de azi depinde enorm de anturajul în care nimereşti. Dacă aduci alături de tine oameni care rezonează la dorinţele tale, la ideile tale, la principiile după care te ghidezi, totul va merge ca pe roate. Dar dacă atragi ca un magnet oameni diametral opuşi ca mentalitate, sau gusturi, fii sigur că baţi pasul pe loc… Ignoră pe cei care te invită să te alături într-un plan cu care nu eşti de acord, la care simţi că nu poţi să-ţi aduci contribuţia, altfel va fi o zi fără rezultate demne de laudă. Fii exigent cu tovarăşii de lucru!

SĂGETĂTOR

Toată viaţa e o şcoală la care ai ocazia să mai înveţi ceva nou, iar lecţia pe care o primeşti azi ţine e o lecţie de management! Da, poţi învăţa să-ţi administrezi mai bine resursele, fie că e vorba de banii pe care îi manipulezi, fie că e vorba de timpul pe care îl ai la dispoziţie, dar ai şansa de a descoperi cum să devii mai organizat, mai eficient, mai atent la ceea ce ţi se oferă, ca nu cumva să le risipeşti aiurea. Învaţă ori de câte ori ai ocazia de a mai afla ceva util de la cineva cu mai multă experienţă de viaţă, pentru că el a experimentat deja ceea ce tu abia acum descoperi pas cu pas, şi ţi-ar putea da ponturi deja verificate.

CAPRICORN

Nu ai curaj, azi, să-ţi exprimi eficient opinia, pentru că nu ai încredere în ceea ce vrei să spui. De fapt, nu ai încredere în capacitatea ta de a te face corect înţeles, dar ai uitat că tu eşti un expert în tot ce ţine de comunicare! Lasă pesimismul deoparte, spune că da, poţi, ştii, ai toate calităţile să exprimi clar ceea ce ai pe suflet sau în minte, fără teama de a fi greşit înţeles sau interpretat în fel şi chip. Doar un pic să dai la o parte frica de a vorbi în public sau de a-ţi expune părerea în faţa unor oameni care nu sunt întru totul de acord cu tine, şi ai să vezi că discuţia va curge de la sine, atingându-ţi uşor scopurile. Deschide gura, tu ai ce spune şi, mai ales, ştii s-o spui!

VĂRSĂTOR

Ai o discuţie matură, serioasă, cu un efect fantastic asupra psihicului tău, de parcă ai sta de vorbă cu un preot, cu un psiholog, cu un profesor demn de tot respectul pentru ceea ce are să-ţi transmită. El devine sursa emoţiilor tale de vârf, dar sunt emoţii constructive, dătătoare de încredere, de siguranţă, de stabilitate în viaţa ta. Vocea lui îţi inspiră linişte şi securitate, sfaturile lui sunt generatoare de calm, deci e o reală plăcere să-i fii alături cât timp ai atâtea lecţii utile de primit prin intermediul său. Stai cu urechile pâlnie la tot ce are să-ţi transmită, pentru că pot fi extraordinare lecţii de viaţă, care îţi pot schimba modul de a gândi şi de a acţiona în unele situaţii cheie.

PEȘTI

Ai la dispoziţie cheia care dă drumul la motorul de energie pozitivă de care ai nevoie pentru un nou proiect. La tine e scânteia, deci ce mai aştepţi? Aprinde flacăra ce te va duce la un rezultat demn de laudă, la o reuşită de toată frumuseţea, care te va stimula şi mai şi! Priveşte numai în sus şi numai înainte, nu ţine cont de cei care te mai trag uneori înapoi, care încearcă să-ţi taie elanul, pentru că nu ai nevoie de ei! Tu ai ţelurile tale înalte şi posibil de atins şi acolo trebuie să-ţi focalizezi acum toată atenţia. Fă abstracţie total de cei mediocri care nu ştiu altceva decât să taie aripile celor curajoşi şi ridică-te deasupra tuturor cu încredere şi entuziasm. Cerul e limita!

Source: acvaria.com

Keywords:

horoscop , astrologie , 2020

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1854
Populația:
585 locuitori

Dumitreni este un sat din cadrul comunei Alexeevca, raionul Floreşti. Localitatea se află la distanța de 12 km de orașul Florești și la 141 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 585 de oameni. Satul Dumitreni a fost înființat în anul 1854.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.