23 may 2020, 09:00 Kaleidoscope views 2330
Horoscopul pentru 23 mai 2020
23 may 2020, 09:00 Kaleidoscope views 2330

Horoscopul pentru 23 mai 2020

BERBEC

Succes e cuvântul de ordine în tot ce se petrece azi în jurul tău, fie că eşti simplu participant la sărbătoarea altora, fie că tu eşti actor principal într-o reuşită de zile mari. E loc de petrecere, chiar, şi aduni lumea în preajma ta pentru o zi de milioane, generatoare de zâmbete, de felicitări, de laude, de distracţie. Dacă altul e în centrul atenţiei azi, ca cel care transmite lumii o veste minunată, fii darnic în vorbe bune, în complimente, descoperind ce miracole face o apreciere sinceră. Ştii cum se spune: vorba dulce mult aduce, deci foloseşte-te de tonul cald pentru a ajunge la inima oricui. Replicile care se vor întoarce la tine vor fi de zece ori mai amabile!

TAUR

Degaji un aer misterios azi în ochii celor din jur, încât mulţi nici nu ştiu cum să se apropie de tine. Pentru unii degaji prestanţă, respect, admiraţie, pentru alţii pari de nepătruns, ai un aer distant ce le spune tuturor că trebuie să ţină distanţa! Chiar dacă vezi în ochii unora teama de a-ţi vorbi, fii tu cel care le deschide uşa spre dialog, cel care coboară la nivelul lor, pentru că aerul superior pe care îl abordezi nu e nicidecum un semn de infatuare sau orgoliu. Eşti, de departe, cu un cap deasupra multora, dar poţi folosi această poziţie superioară pentru a deveni un exemplu demn de urmat pentru alţii. Dacă tu ai ajuns aici, şi ei pot, deci arată-le cum!

GEMENI

Efortul colectiv la care ţi-ai adus şi tu contribuţia a ajuns într-un punct din care deja se întrevede succesul! Nu uita că nu ai fi ajuns aici fără cei din jurul tău, ca atare cel mai motivant lucru e să vă apreciaţi deschis unii pe alţii, să vă recunoaşteţi fiecare rolul în acest demers care, iată, se apropie de nivelul sperat de toată lumea. Şi tu eşti apreciat pentru ceea ce ai realizat alături de ceilalţi, ca atare nu uita să fii şi tu amabil, generos în cuvinte de laudă, pentru că ele sunt recompensa care vă încântă pe toţi în parte şi vă împing mai departe.

RAC

Munceşti mult, pentru că vrei să-ţi faci dreptate într-o situaţie în care te simţi defavorizat. Cineva s-a băgat în treburile tale şi a dat peste cap ordinea corectă şi acum baţi pasul pe loc pentru a redresa situaţia cum se cuvine. Nu te lăsa dominat de alţii care îţi flutură prin faţa ochilor legi, documente, rezultate din trecut care ar putea să încline balanţa în favoarea lor, pentru că tu presimţi că, la originea reuşitelor lor, se află o intenţie negativă sau un gest incorect şi nu te laşi până nu le scoţi la lumină.

LEU

Joci un rol foarte important pentru cineva drag care nu trece prin cele mai plăcute momente, dar tu eşti alinarea sa, tu eşti balsamul de care are nevoie pentru a alunga frica şi a se simţi din nou în siguranţă. Prezenţa ta e exact vitamina de care avea nevoie cel drag şi îi oferi ceva din timpul tău, din energia ta, din ocrotirea ta cu maximă deschidere. Şi el a făcut multe pentru tine cu altă ocazie, deci a venit vremea să îi întorci un serviciu similar, prin care ţi-a ridicat şi el ţie moralul cândva. Asta e prietenia adevărată, asta e iubirea reală, deci oferă cu sufletul plin, pentru că tu ai ce da, la cote maxime!

FECIOARĂ

Când nu mai sperai nimic bun, iată că apar şi miracolele, dar ele nu vin cu forţa în calea ta. Trebuie să îţi doreşti ca lucrurile bune să se materializeze, pentru că dacă tu continui să rămâi captiv într-o zonă sumbră a psihicului tău, e şi normal să nu găseşti nimic optimist de care să-ţi agăţi speranţele. Sunt multe lucruri superbe în calea ta care merită valorificate, dezvoltate, descoperite, scoase la lumină, dar dacă îţi torni singur cenuşă în cap, cum să le observi? Poate iubirea e cea care te îngrijorează, dar dacă una s-a sfârşit, o alta e foarte aproape de tine, gata să sune la uşa ta! Deschide sufletul şi zâmbeşte şi orizonturile se luminează din nou!

BALANȚĂ

Afacerile tale trec printr-un punct sensibil, când chiar tu ai putea comite o infracţiune cu speranţa că nu va lăsa urme. Ba da, va lăsa, iar imaginea ta ar putea avea mult de suferit, ca atare nu te lăsa păcălit de perspective amăgitoare. Cineva are interesul de a te atrage într-o cursă promiţând marea cu sarea, iar tu eşti gata să-l crezi. Dar se poate ca şi tu să încerci să păcăleşti pe cineva cu vorbe meşteşugite pentru a-l atrage într-o afacere, dar din care, la urma urmei, doar tu ai putea avea de câştigat dar nu pe cele mai corecte căi. Dacă cinstea e mai presus de câştig, te va mustra conştiinţa.

SCORPION

Eşti pus pe şotii, de parcă ai fi doar cu gândul la vacanţă, la distracţie, la joacă. Te comporţi ca un copil, poate şi datorită prezenţei celor mici în anturajul tău. Te distrezi alături de ei de parcă aţi fi de-o vârstă, dar îţi dai seama că şi copilul din tine mai cere uneori să fie lăsat să se manifeste în voie. Nu e rău să te simţi liber să faci ce vrei, pentru că animi foarte bine atmosfera cu o atitudine atât de veselă şi de energică, încât toată lumea se va implica trup şi suflet într-o activitate care se potriveşte perfect acestei stări de bună dispoziţie.

SĂGETĂTOR

Chiar dacă e agitaţie în familia ta, încearcă să nu torni şi tu mai mult gaz pe foc. Dimpotrivă: tu poţi fi factorul de echilibru chiar şi în cele mai aprinse discuţii, pentru că reuşeşti să-ţi păstrezi calmul şi să vezi, în situaţiile contradictorii, calea de mijloc care să mulţumească pe toată lumea. Tu poţi să-i aşezi pe toţi la masa tratativelor, discutând cu ton scăzut, cu argumente logice, fără furtuni emoţionale inutile. Cineva trebuie să calmeze spiritele în casă şi tu eşti cel mai potrivit sol de pace! Dacă tu le vorbeşti liniştit şi amabil, nu se poate să nu dezamorsezi imediat tensiunile!

CAPRICORN

Pleci la drum cu sufletul copleşit de emoţii, ori pentru că îţi iei rămas bun de la un loc şi laşi în urmă ceva ce ţi-a oferit bucurie o perioadă, ori pentru că la destinaţie te aşteaptă ceva ce te va impresiona la maximum. Pleci cu un sentiment ciudat faţă de ceea ce părăseşti sau faţă de ceea ce urmează să întâlneşti, şi cu un dram de nesiguranţă, pentru că nu eşti foarte sigur ce te aşteaptă pe parcurs. Veştile care sosesc din acel loc au rolul de a-ţi mări starea de emotivitate, încât stai ca pe ghimpi tot drumul.

VĂRSĂTOR

Dacă vrei să ai o zi de succes, încearcă să faci echipă cu persoane mai mature, cu mai multă experienţă, de la care ai şi tu încă foarte multe de învăţat. Stai mai mult în compania celor în vârstă, a fraţilor mai mari, a părinţilor, a prietenilor dintr-o generaţie superioară celei din care faci parte, pentru că sfaturile lor se vor dovedi a fi extrem de utile. Cere-le părerea, pentru că ei văd lucrurile cu totul altfel decât tine, de la nivelul experienţei lor bogate de viaţă şi se arată dispuşi să ţi-o împărtăşească şi ţie, cu drag.

PEȘTI

Eşti într-un moment decisiv, gata să spui lumii ce ai ales, dar înainte de a-ţi exprima punctul final de vedere, asigură-te că ai analizat situaţia corect, pe toate feţele. O discuţie cu mai multe persoane ţi-ar putea oferi şi alte perspective asupra situaţiei în cauză, deci nu ezita să ceri opinii. Chiar dacă unele sunt contradictorii, chiar dacă sună complet altfel decât ai fi dorit să auzi, e de preferat să primeşti şi alte informaţii din afară, pentru a le putea folosi în beneficiul tău. Discută cu oamenii, oricât de diferiţi par, pentru că în situaţia de faţă chiar ai nevoie de păreri atât de variate, care pot crea o imagine de ansamblu corectă. Pune întrebări, căci vei primi şi răspunsuri!

Source: acvaria.com

Keywords:

horoscop , astrologie , 2020

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1588
Populația:
1591 locuitori

Heciul Vechi este un sat din cadrul comunei Alexăndreni, raionul Sîngerei. Localitatea se află la distanța de 30 km de orașul Sîngerei și la 137 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1591 de oameni. Satul Heciul Vechi a fost menționat documentar în anul 1588.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.