30 june 2020, 19:00 Kaleidoscope views 2721
Horoscopul pentru 1 iulie 2020
30 june 2020, 19:00 Kaleidoscope views 2721

Horoscopul pentru 1 iulie 2020

BERBEC

Priveşte situaţia în care te afli cu maximă luciditate, nu te mai amăgi singur şi nici nu lăsa iluzia să te conducă. În acest moment ţi se cere să accepţi realitatea aşa cum e, pentru că va fi mult mai bine pentru viitorul acţiunilor începute. Nu visa aiurea, nu construi castele de nisip, ci ascultă-ţi cu sinceritate şi în profunzime conştiinţa. De acolo vin cele mai înţelepte poveţe, cele mai benefice sfaturi, pentru că ai mai trecut şi altădată prin astfel de momente şi te-ai descurcat de minune. Nu trăi în visare, deşi nu eşti tu genul, ci lasă mintea ta limpede şi precisă să ia cele mai bune decizii, apoi acceptă-le ca atare!

TAUR

Birocraţia este cel mai mare inamic al planurilor tale de astăzi, deoarece la toate uşile la care baţi ori ţi se răspunde cu un refuz, ori nu găseşti pe nimeni. Înarmează-te cu multă răbdare şi ambiţie, pentru că numai cei care nu se lasă cu una cu două vor reuşi să-şi ducă intenţia la îndeplinire. Caută alte variante, dacă autoritatea în domeniu de care aveai nevoie nu e disponibilă acum, pentru că tocmai asta trebuie să demonstrezi: că ştii să te descurci în cazul în care planurile iniţiale cad. Sigur se iveşte o soluţie din altă parte decât căutai.

GEMENI

Aşteaptă-te la discuţii în contradictoriu, la controverse şi animozităţi în orice încercare de comunicare, pentru că nici tu, nici ceilalţi nu vă puteţi abţine de la remarci acide. Parcă ai fi prins în mijlocul unei furtuni şi nu ştii încotro să mergi, orice ai face. Lucrurile se precipită şi nasc o stare de nervozitate extremă. Şi tu eşti irascibil, fără îndoială, dar ai şi ghinionul să te afli printre oameni agresivi din fire care toarnă gaz pe foc la o banală dispută.

RAC

Nu te crampona de fleacurile care nu-ţi convin, pentru că de acestea nu scapi niciodată. Abordează o atitudine veselă, indiferentă la ceea ce altădată te-ar fi supărat. Prefă-te că nu vezi sau nu auzi nimic din ceea ce te-ar putea deranja, pentru că aceasta e atitudinea perfectă pentru a face din această zi una excelentă. Dacă stai şi diseci firul în patru, descoperind ceea ce nu-ţi place, vei bate pasul pe loc, fără să simţi că trece ziua. Or, un zâmbet pe buze şi o glumă te ajută să te bucuri de orice.

LEU

Îţi doreşti enorm o schimbare în viaţa ta. Perfect: primul pas pentru a o obţine, e s-o ceri: de sus, de la astre, de la Dumnezeu, sau din interiorul tău, nu contează neapărat direcţia! Nimeni nu va suna la uşa ta să te întrebe dacă nu cumva doreşti cutare lucru, ci tot ce obţii în viaţă vine doar chemat, doar invitat, doar atras cu gândul. Deţii toate resursele necesare pentru a primi tot ce ai nevoie, iar acesta e momentul cel mai bun din an pentru a începe să-ţi faci ordine prin gânduri şi dorinţe. Aşează-le pe toate pe o listă şi emite-le în eter: cineva acolo sus le aude! Îndrăzneşte deci să chemi spre tine ceea ce visezi!

FECIOARĂ

Doar indiferenţa te-ar putea scăpa azi de o situaţie neplăcută pe care ai putea-o considera generatoare de haos. Nu te băga aşadar în nicio acţiune cu factor de risc oricât de mic, pentru că nu eşti pregătit să faci faţă unei surprize care ar putea strica şi mai rău. Cu cât rămâi mai rece la tot ce se petrece în jur, cu atât şansele de a nu fi atins de efecte negative creşte, dar e greu de crezut că vei putea sta deoparte fără să te implici cât de cât, de parcă pericolul te-ar atrage ca un magnet.

BALANȚĂ

A fi darnic nu înseamnă a oferi lucruri concrete sau materiale, ci ajunge chiar şi un gând bun transmis cuiva, la nevoie. Acolo, în mintea ta există o idee salvatoare, un sfat sau o soluţie genială care poate scoate pe cineva drag din impas, deci pune-ţi mintea la contribuţie şi găseşte cuvintele cele mai potrivite pentru situaţia de faţă. Când vei vedea cum i se luminează faţa şi zâmbetul îi revine pe chip, îţi vei da seama cât de preţios a fost darul tău pentru el, semn că ai jucat un rol major în depăşirea unui mare hop. Direct implicat, lui nu-i venea asemenea idee, deci tu eşti azi sursa unei soluţii inteligente. Spune-i ce gândeşti!

SCORPION

Nu poţi sta degeaba azi, ai multe de făcut şi ai şi starea necesară pentru a te concentra eficient la o activitate cu un consum mare de efort intelectual. Oricum pe tine nu te sperie nici cărţile cu sute de pagini, nici cantităţile uriaşe de informaţie de acumulat peste noapte, pentru că ai o capacitate de învăţare de invidiat, numai că de data aceasta eşti prins într-un moment de epuizare nervoasă când randamentul tău e ceva mai scăzut, de aceea şi efortul tău e mai mare pentru a ţine minte cifre, date, informaţii complexe.

SĂGETĂTOR

Te afli într-un anturaj constructiv, în care simţi că dai randament în orice activitate colectivă. Vă completaţi unii pe alţii, vă susţineţi reciproc şi, la cooperarea de care daţi dovadă, şi roadele vor fi foarte promiţătoare. Încearcă să te alături oamenilor deschişi la dialog şi fii şi tu la fel de cooperant, pentru că numai împreună puteţi ajunge la roade de care vă veţi folosi cu toţii. Singur îţi va fi mai greu şi vei avea mereu impresia că ai nevoie de cineva alături să te ajute. Azi ai pe cine te baza!

CAPRICORN

Trebuie să fii foarte ferm pe poziţie astăzi şi ceea ce decizi să rămână literă de lege de acum înainte. A venit vremea unui final de drum extrem de categoric pe care nu îl mai poţi schimba după aceea, deci gândeşte-te bine înainte de a spune ultimul cuvânt. Dacă nu e decizia corectă, va interveni altcineva mai puternic decât tine care va lua măsuri drastice în defavoarea ta. Când eşti sigur pe ceea ce vrei, spune-ţi părerea!

VĂRSĂTOR

Merită să lupţi pentru şansa nemaipomenită care ţi se oferă azi. Nu ţi se întinde pe tavă, asta e sigur, ci e nevoie de o competiţie pentru a ajunge la capăt. Pune-ţi în joc toate calităţile, pentru că mai sunt şi alţii care vizează acelaşi rezultat de la capătul acestor eforturi şi nimeni nu va sta cu mâinile în sân. Toţi vor să pună mâna pe reuşita care se prefigurează la orizont, dar spre deosebire de ei, tu mai ai şi un dram de noroc deasupra capului. Cu atuurile tale plus bafta care te însoţeşte, ai putea ieşi învingător!

PEȘTI

Se apropie un eveniment care îţi inspiră o oarecare teamă sau neîncredere, încât ai dori să se amâne cumva. Timpul trece fără să-l poţi opri, deci trebuie să te înarmezi cu putere, ca să faci faţă acelei provocări pe care o presimţi a fi complicată. Nu va fi uşor, dar nu e prima oară când treci prin aşa ceva, ca atare nu trebuie decât să îţi aduci aminte cum ai reacţionat cu alte ocazii şi să treci peste acest hop cu succes. Dacă a mers bine cândva, va merge şi acum!

Source: acvaria.com

Keywords:

horoscop , astrologie , 2020

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1500
Populația:
100 locuitori

Pocşeşti este un sat din cadrul comunei Donici, raionul. Localitatea se află la distanța de 26 km de orașul Orhei și la 68 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 100 de oameni. Satul Pocșești a fost menționat documentar în anul 1500.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.