14 september 2020, 09:00 Kaleidoscope views 1975
Horoscopul pentru 14 septembrie 2020
14 september 2020, 09:00 Kaleidoscope views 1975

Horoscopul pentru 14 septembrie 2020

BERBEC

Eşti tentat să spui că nu se întâmplă nimic conform planurilor tale, că tot aştepţi un miracol şi nu mai vine, dar uiţi un element cheie în această ecuaţie: timpul potrivit. Chiar dacă tu cunoşti foarte bine valoarea timpului, de data aceasta te cam grăbeşti şi aştepţi rezultate înainte de momentul cel mai potrivit. Ai încredere că toate sunt atât de bine calculate undeva acolo sus încât ceea ce visezi va veni în calea ta atunci când e benefic pentru tine. Dumnezeu răspunde rugăciunilor tale în două feluri: se aprobă sau… se aprobă, dar nu a

TAUR

Nu eşti singur în lupta cu problemele de zi cu zi, fii convins de asta, ci eşti ascultat şi ajutat, chiar dacă ajutorul nu vine în cel mai concret mod. Vei trece cu bine de acest moment pentru că vei primi, pe căi subtile, îndrumările cele mai potrivite, resursele adecvate, auspiciile optime ca totul să se rezolve cu bine. Deşi eşti tentat să numeşti situaţia în care te afli acum ca fiind un ghinion sau o mare încercare, după ce va trece, privind înapoi, îţi vei da seama că nu era deloc aşa de grav pe cât ţi se părea, că în spatele aparenţelor negre se afla şi ceva bun, ce nu vedeai dacă totul mergea bine. Nu-i chiar aşa rău cum crezi!

GEMENI

Ai motive de bucurie cand vine vorba de cheltuieli, de cumparaturi, de bugetul familiei. Calculul sumar pe care il faci suna promitator si te incurajeaza sa te gandesti la o noua serie de investitii pentru confortul casei tale. Discuti si cu familia despre cumparaturile la care te gandesti si primesti din partea lor numai confirmari ca momentul e potrivit, ca si ei vor acel lucru la care tu visezi, deci merita sa iesiti la cumparaturi. Poate ai ramas cu ceva bani nefolositi si acum e momentul cel mai bun pentru a aduce acasa ceva nou, de care toata lumea se bucura. Ca e un televizor nou sau un obiect de decor, lumea se strange in jurul lui cu veselie.

RAC

E vremea unei echilibrări financiare, fie că tu eşti nevoit să returnezi o anumită sumă de bani, fie că altul îţi este ţie dator şi trebuie să vă echilibraţi afacerile. Fii corect, nu mai amâna, nu mai cere răgaz pentru a te achita de acea restanţă, mai ales dacă tu chiar ai acei bani la dispoziţie şi ai putea să îi dai, deci nu canaliza banii spre alte direcţii când ştii că ai unele poveri pe umeri. Eliberează-te de ele şi ai să vezi ce bine te vei simţi după ce vei mai şterge de pe lista de restanţe câteva puncte. Ai o sumă ceva mai mare la dispoziţie care ar fi bine să ia calea unor astfel de plăţi obligatorii, ca să scapi de griji!

LEU

Rolul tău pe pământ e să răspândeşti şi să primeşti iubire. Nu e vorba de latura fizică a iubirii, nici de iubiri pătimaşe şi aprinse, ci poţi iubi în diferite feluri! Poţi iubi munca pe care o faci zi de zi. Poţi iubi culoarea cerului sau o melodie… Poţi iubi un animăluţ care te însoţeşte fidel. Poţi juca rol de Cupidon pentru un prieten mai puţin norocos în iubire. Poţi juca rol de arbitru între doi prieteni certaţi. Sau ai putea descoperi şi altă destinaţie a iubirii tale, altceva sau altcineva, la care nu te-ai gândit înainte, merită iubirea ta şi i-o oferi cu bucurie. Cât timp sufletul tău zâmbeşte mulţumit pentru ce ai făcut, înseamnă că ţi-ai îndeplinit misiunea!

FECIOARĂ

In dragoste mai apar si conflicte, dar nu trebuie sa le lasi sa puna stapanire pe voi, ci sa incerci sa le tratezi cu mai multa toleranta. E normal sa nu fiti intotdeauna de acord unul cu altul, dar micile ciondaneli nu trebuie transformate in adevarate lupte de pareri, de orgolii, de personalitati. Priveste-l pe cel drag ca pe un om la fel de complicat ca si tine, deci, daca tu ai momentele tale de enervare si de impulsivitate, de ce nu ar fi si el la fel? Tocmai pentru ca sunteti amandoi la fel de irascibili, trebuie sa tii sub control nervii ca sa nu strice armonia din cuplul vostru. Va puteti ciondani si cu un dram de umor, si atunci dragostea va restabili usor dialogul normal.

BALANȚĂ

In dragoste mai apar si conflicte, dar nu trebuie sa le lasi sa puna stapanire pe voi, ci sa incerci sa le tratezi cu mai multa toleranta. E normal sa nu fiti intotdeauna de acord unul cu altul, dar micile ciondaneli nu trebuie transformate in adevarate lupte de pareri, de orgolii, de personalitati. Priveste-l pe cel drag ca pe un om la fel de complicat ca si tine, deci, daca tu ai momentele tale de enervare si de impulsivitate, de ce nu ar fi si el la fel? Tocmai pentru ca sunteti amandoi la fel de irascibili, trebuie sa tii sub control nervii ca sa nu strice armonia din cuplul vostru. Va puteti ciondani si cu un dram de umor, si atunci dragostea va restabili usor dialogul normal.

SCORPION

Ai grijă cum îţi manifeşti azi agresivitatea, pentru că ai putea abuza de poziţia ta superioară, de energia ta copleşitoare, poate şi de instrumentele de manipulare pe care le ai la dispoziţie, alunecând uşor spre infatuare, orgoliu, ba chiar şi spre o anumită atitudine autoritară periculoasă. Nu te bucura atât de mult că te afli pe o poziţie superioară, care îţi dă atâtea drepturi, pentru că nu poţi face chiar orice. Cineva ar putea avea de suferit de pe urma puterii pe care o exerciţi şi poate întoarce armele, cândva, şi mai agresiv!

SĂGETĂTOR

Eşti cam agitat şi i-ai putea irita şi pe alţii cu atitudinea ta cam impulsivă, dar noroc e că ai alături de tine o persoană care se va dovedi a fi un munte de calm şi toleranţă şi nu va cădea în plasa nervilor tăi. El aşteaptă să-ţi treacă nervii, stă cuminte pe margine până vede că te-ai răcorit, şi abia după aceea îşi spune părerea. Ştie că dacă spune ceva acum, când dai în clocot ca un vulcan, reacţia ta va deveni şi mai agresivă, pentru că te cunoaşte foarte bine. A mai observat şi altădată această atitudine la tine, de aceea preferă să te vadă că te-ai calmat înainte de a-ţi vorbi.

CAPRICORN

Nu sta singur într-o astfel de zi, ci înconjoară-te de cât mai multă lume! Familia este centrul atenţiei tale, azi, şi i te dedici ei cu bucurie. Chiar dacă, în sinea ta, ai fi dorit şi un pic de odihnă în plus, şi un dram de linişte sau izolare, nu e vremea pentru aşa ceva acum! Aceasta poate fi ziua când relaţiile de familie se strâng mai mult, când schimbul de emoţii dintre tine şi cei dragi e la cote maxime, când evenimentele cele mai frumoase de familie gravitează în jurul tău. Poţi afla veşti extraordinare de la rude, ca atare ar fi bine să petreci ziua în compania lor. Dacă prietenii sunt pentru tine ca o familie, atunci caută-le compania!

VĂRSĂTOR

Să nu te miri că nu-ţi găseşti locul printre oamenii care te înconjoară astăzi, dar trebuie să vă priviţi unii pe alţii cu îngăduinţă. Oamenii nu sunt la fel, ca atare aşa cum îi priveşti tu pe unii ca pe nişte ciudaţi, fii sigur că şi tu eşti greu de înţeles de către cei care te privesc la rându-le cu sprânceana ridicată. Oricât de diferiţi aţi fi unii faţă de alţii, trăiţi în acelaşi mediu, deci e bine să vă toleraţi ca atare. Nu-i da la o parte pe alţii doar pentru că au alte credinţe, alte principii după care se ghidează sau alte preferinţe muzicale, culturale, culinare. Acceptaţi-vă aşa cum sunteţi: fiecare cu ciudăţeniile şi nebuniile lui!

PEȘTI

Eşti la începutul unei noi etape din viaţa ta şi calci destul de nesigur, precum un elev intrat prima oară la şcoală. E normal să ai emoţii, e firesc să nu ştii încotro mergi, dar eşti dornic să vezi ce urmează. Priveşti ceea ce va veni cu inocenţă şi curiozitate, privind totul într-o notă optimistă şi frumoasă, convins că nu poate fi decât ceva foarte bun. Eşti în faţa unui nou început şi abia aştepţi să vezi spre ce te îndrepţi, pentru că deocamdată nu ştii clar decât un singur lucru: că începe! Cum continuă şi cum se termină, habar n-ai, dar nici nu-ţi baţi capul cu asta: ce-o fi o fi, deci la drum!

Source: acvaria.com

Keywords:

horoscop , astrologie , 2020

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1803
Populația:
1295 locuitori

Voloviţa este un sat şi comună din raionul Soroca. Din componenţa comunei fac parte localităţile Voloviţa și Alexandru cel Bun. Localitatea se află la distanța de 7 km de orașul Soroca și la 149 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1295 de oameni. Satul Volovița a fost menționat documentar în anul 1803.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.