21 october 2020, 09:00 Kaleidoscope views 1724
Horoscopul pentru 21 octombrie 2020
21 october 2020, 09:00 Kaleidoscope views 1724

Horoscopul pentru 21 octombrie 2020

BERBEC

În loc să te înarmezi cu voinţa de a-ţi atinge visele, azi ai tendinţa să vorbeşti despre dorinţele tale cu pesimism, luându-l pe nu în braţe. Eşti influenţat de cei din jur, de parcă azi ai atrage alături de tine doar oameni fricoşi, laşi, care nu au curajul să încerce nimic doar din cauza fricii de a eşua. Nu de asemenea anturaj ai tu nevoie! Tu îţi poţi atinge visele, îţi poţi împlini dorinţele, dar nu cu asemenea tovarăşi pesimişti alături care te vor trage mereu înapoi. Eşti impresionabil, o ştii, şi dacă-l vezi pe altul că-ţi spune că el nu a reuşit în ceea ce tu încerci să atingi, ai fi capabil să nici nu mai încerci nimic, spunând că dacă altul n-a reuşit, nu poţi nici tu. Ba da, poţi, fiecare cu forţele sale!

TAUR

Nu trebuie să-ţi croieşti destinul în funcţie de deciziile altora, pentru că fiecare e cu norocul lui! Nu te mai gândi la ce spun ceilalţi, la părerile altora, la felul în care contribuie ei la problemele tale, pentru că totul depinde numai şi numai de tine. Eşti liber să alegi ce vrei în viaţă, nu te mai uita la ce spun alţii, pentru că nu ei sunt vizaţi aici. Eşti într-un moment important pentru viitorul tău, deci nu trebuie să aştepţi să vezi ce decid alţii pentru tine, pentru că alegerea finală e numai în mâinile tale. Deţii toate resursele potrivite pentru a alege un drum în funcţie de puterile şi aşteptările tale, fără ca nimeni altcineva să nu mai conteze. E viaţa ta!

GEMENI

Ai avut încredere în rezultatele către care ai pornit cu ceva timp în urmă, deşi multă lume spunea că doar visezi, dar iată că visul tău a prins contur şi deja poţi să-l atingi. Visul tău e realitate acum şi te poţi lăuda tuturor cu ceea ce ai construit, fiind dovada vie că tu nu glumeşti atunci când îţi propui un ţel măreţ. Tu visezi îndrăzneţ, clădeşti acel drum cu multă încredere iar la final prezinţi tuturor roadele muncii tale. Nu ai nevoie ca lumea să recunoască faptul că ai avut dreptate: tu oricum ai un puternic sentiment al muncii împlinite, bucurându-te de ceea ce singur ai clădit cu mâinile tale!

RAC

Suferinţele din amor nu ocolesc pe nimeni iar azi dai şi tu piept cu o astfel de situaţie în care simţi că inima ţi se umple de tristeţe. Simţi că se destramă un vis frumos, că ceea ce credeai că e pe placul tău are de fapt şi o faţă ascunsă ce te face să suferi iar iluziile se risipesc precum baloanele de săpun. Dacă nu eşti tu, direct, vizat de astfel de momente cu încărcătură emoţională negativă, atunci suferi pentru altcineva drag ţie de parcă ar fi propriile tale probleme. Pui suflet în necazurile sale şi cauţi o soluţie în locul lui.

LEU

Pleci la drum cu sufletul copleşit de emoţii, ori pentru că îţi iei rămas bun de la un loc şi laşi în urmă ceva ce ţi-a oferit bucurie o perioadă, ori pentru că la destinaţie te aşteaptă ceva ce te va impresiona la maximum. Pleci cu un sentiment ciudat faţă de ceea ce părăseşti sau faţă de ceea ce urmează să întâlneşti, şi cu un dram de nesiguranţă, pentru că nu eşti foarte sigur ce te aşteaptă pe parcurs. Veştile care sosesc din acel loc au rolul de a-ţi mări starea de emotivitate, încât stai ca pe ghimpi tot drumul.

FECIOARĂ

Te simţi exclus dintr-o activitate şi toate încercările tale de a te integra, par să nu dea roade. Decât să suferi şi să te simţi dat la o parte, alungat, neluat în seamă, mai bine te-ai gândi ce anume îi face pe ceilalţi să te ţină la distanţă. Poate chiar nu te priveşte acel lucru, nu ai nimic în comun cu acea activitate, sau poate nu a venit încă momentul să te alături şi tu. Nu o lua atât de personal, cum că cineva ar avea ceva cu tine, pentru că nu e deloc aşa. Foloseşte timpul pe care-l ai la dispoziţie pentru alte treburi, pentru că va veni şi ziua când vei fi invitat să te alături şi, dacă nu vei fi disponibil, iar vei suferi că nu poţi participa.

BALANȚĂ

Tu reprezinţi autoritatea deplină în ochii altora care ascultă de tine cu sfinţenie. Unii o fac din respect, pentru că îţi recunosc astfel valoarea şi superioritatea, alţii o fac din frică, pentru că e posibil să deţii şi unele instrumente coercitive în cazul în care n-o fac, dar alţii, pur şi simplu, îţi admiră personalitatea luminoasă, puternică, ce iese în evidenţă pe oriunde ar trece. Nu te folosi însă de poziţia ta pentru a supune şi a da ordine în stânga şi-n dreapta, ci o poţi canaliza cu succes şi în alte scopuri. Prin puterea pe care o deţii poţi face lucruri minunate, fără a avea nicio conotaţie egoistă,d e exemplu poţi lupta pentru alţii!

SCORPION

Ai alături de tine un om cu care ai o relaţie cu totul specială. Parcă vă cunoaşteţi de-o viaţă, ba chiar mai mult de atât, parcă relaţia voastră trece dincolo de actuala existenţă. Vă cunoaşteţi atât de bine unul pe altul, gândiţi la fel, reacţionaţi la fel şi vă completaţi de minune. El este ceea ce nu eşti tu şi invers, deci, dacă vă puneţi amândoi la un loc resursele, ar putea ieşi lucruri nemaipomenite. Luptă pentru a păstra această relaţie puternică şi vie, pentru că aveţi amândoi multe de învăţat şi de câştigat unul de la altul şi unul prin altul. Probabil e o relaţie karmică, ce provine din alte existenţe anterioare, şi vă simţiţi în siguranţă împreună.

SĂGETĂTOR

Ai grijă la deciziile cu impact major ale acestei perioade, pentru că par a fi unele din cele mai dificile din ultima perioadă. Practic, stabileşti ce trebuie făcut cu o sumă de bani pe care ai acumulat-o în timp mai îndelungat, o investiţie, o achiziţie majoră, ceva scump ce nu-ţi permiţi decât de câteva ori în viaţă. Dacă eşti convins că vei face faţă acestor cheltuieli, nu mai sta pe gânduri, pentru că banii oricum trebuie să circule. Dacă e ceva ce ţi-ai dorit enorm şi dacă tot ai banii necesari la îndemână, de ce nu acum?

CAPRICORN

Mergi de ceva vreme pe un teren cam monoton, în care nimic nou nu mai apare, dar aui simţi o schimbare de registru. Apare altceva care te scoate din monotonie, deşi te cam ia prin surprindere, pentru că erai obişnuit cu ritmul lent şi confortabil în care evoluau lucrurile. Trebuie să te adaptezi din mers noutăţii apărute din senin. Poate efectele nu se vor arăta nici aici foarte repede, deci trebuie să ai răbdare până vei înţelege ce anume s-a schimbat, dar aştepţi cu interes să vezi ce se va întâmpla de acum înainte, pentru că simţeai nevoia unei guri de aer proaspăt. Rutina se instalase peste unele planuri şi chiar sperai ceva nou!

VĂRSĂTOR

Ai un simţ foarte fin de a observa şi ceea ce alţii nu văd, de a înţelege ceea ce alţii nu înţeleg. Azi antena ta receptoare pare şi mai ascuţită. Nu e nevoie să ţi se spună lucruri în faţă ca tu să le cunoşti, deja, pentru că ai un spirit de observaţie foarte bun care prinde totul din mers. Tu ştii cum e omul din faţa ta fără să fie nevoie să facă ceva ca să-l cunoşti, tu înţelegi adevărul unor afirmaţii fără prea multe explicaţii sau dovezi, deci ai acces la dimensiuni mult mai subtile şi mai profunde pe care numai intuiţia ta le descoperă. Simţi aspectele bune, dar mai ales pe cele rele, dar e perfect aşa, pentru că poţi lua la timp unele măsuri de precauţie.

PEȘTI

Se apropie un eveniment care îţi inspiră o oarecare teamă sau neîncredere, încât ai dori să se amâne cumva. Timpul trece fără să-l poţi opri, deci trebuie să te înarmezi cu putere, ca să faci faţă acelei provocări pe care o presimţi a fi complicată. Nu va fi uşor, dar nu e prima oară când treci prin aşa ceva, ca atare nu trebuie decât să îţi aduci aminte cum ai reacţionat cu alte ocazii şi să treci peste acest hop cu succes. Dacă a mers bine cândva, va merge şi acum!

Source: acvaria.com

Keywords:

horoscop , astrologie , 2020

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1600
Populația:
2666 locuitori

Maramonovca este un sat şi comună din raionul Drochia. Maramonovca este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 40 km de orașul Drochia și la 201 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2666 de oameni. Satul Maramonovca a fost menționat documentar în anul 1600.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.