20 november 2020, 09:00 Kaleidoscope views 2006
Horoscopul pentru 20 noiembrie 2020
20 november 2020, 09:00 Kaleidoscope views 2006

Horoscopul pentru 20 noiembrie 2020

BERBEC

Meriţi tot ce-i mai bun, deci nu te mai teme atât de mult de crize financiare, de viitor sau de ziua de mâine, ci permite-ţi şi tu un bonus pentru plăcerea ta. Ai putea să-ţi cumperi un obiect la care tânjeşti demult, dar pe care l-ai tot amânat de teama de a nu intra în banii puşi deoparte pentru alte scopuri, dar e posibil să exagerezi totuşi cu economia şi restricţiile financiare. Banii sunt făcuţi să circule ca atare, dacă inima ta a rămas la ceva anume la care până mai ieri doar visai, azi ai putea face un pas spre achiziţionarea acestuia. Răsplăteşte-te!

TAUR

Luptă cu starea de apatie şi oboseală care te-a copleşit. Nu te simţi în apele tale, aşa e, te apasă emoţii negative, vini sau supărări peste care nu poţi trece, de aceea ai nevoie de ceva care să te scoată din această pasă, iar miracolul… chiar apare! Totul e ca şi tu să profiţi de şansa care ţi se oferă şi care îţi poate abate imediat gândurile de la ceea ce te frământă. Nu sta singur în această zi şi, dacă nimeni nu te invită la o aventură, fii tu cel care mobilizează gaşca de prieteni sau familia la ceva palpitant care să vă dea tuturor chef de viaţă şi de distracţie.

GEMENI

Iubirea nu înseamnă a-i cere celuilalt să se schimbe pentru a fi aşa cum îţi doreşti tu, ci să-l iubeşti aşa cum e, fără a încerca să-l transformi într-o marionetă. Vei înţelege asta şi azi, printr-un moment care te sfătuieşte să renunţi la vise, la anumite aşteptări, poate imposibile, la un anumit standard şi să te mulţumeşti sincer cu ceea ce primeşti. Iubirea cere de multe ori renunţări şi compromisuri, dând dovadă de flexibilitate şi capacitate de adaptare la realitate. Vei vedea că vei primi mai mult decât te aştepţi dacă nu ridici ştacheta prea sus!

RAC

Eşti genul de om care crede doar atunci când vede, iar azi vei primi atât de multe semnale clare ce îţi alungă orice urmă de nesiguranţă încât ar fi culmea să le pui şi pe ele la îndoială. Fii atent la tot ce vezi, tot ce auzi, tot ce-ţi apare în cale, pentru că toate aceste semne au ceva de transmis pentru tine. Sunt mesaje cât se poate de limpezi că mergi în sensul cel bun, deci nu mai are rost să te îndoieşti de tine sau de succesul drumului ales. Parcă cineva tot îţi oferă mici informaţii care îţi confirmă ceea ce intuiţia deja îşi transmitea, dar nu credeai fără a avea şi nişte garanţii foarte certe. Acum le ai!

LEU

Discută mai mult cu persoana iubită, pentru că este o zi în care multe lucruri până acum incerte pot găsi o soluţie care să vă convină amândurora. Nu refuza dialogul, e nevoie de comunicare sinceră şi deschisă, de ascultarea părerii celuilalt cu raţiune şi detaşare, ca nu cumva să luaţi fiecare, separat, decizii care să nu ţină cont de celălalt. Chiar dacă, în cuplu, bărbatul va fi cel care are ultimul cuvânt, acesta trebuie să ia decizii în strânsă legătură cu dorinţele femeii de alături, deci staţi amândoi de vorbă cu cărţile pe masă!

FECIOARĂ

Şocul veştii care pică azi brusc în calea ta e imens şi te lasă fără direcţie, dar încearcă să nu iei decizii pe loc, sub imperiul emoţiei intense. Lasă lucrurile să se mai aşeze, linişteşte-te puţin, pentru că vei înţelege altfel situaţia după o vreme. Acum ai impresia că cerul cade pe umerii tăi, că speranţele tale sunt risipite, că ceea ce aşteptai să apară nu mai există, dar nu e deloc aşa! Ai această  atitudine fatalistă şi negativistă din cauza efectului bombă a veştii sosite, dar deşi pe moment situaţia pare gravă, după ce se vor reaşeza apele în matcă, vei descoperi şi partea pozitivă a lucrurilor. După furtună, întotdeauna apare soarele! Aşteaptă-l!

BALANȚĂ

Nu pune la suflet replicile dure pe care ţi le mai aruncă unii în faţă. Ei nu ştiu să se comporte, asta e tot, dar s-ar putea ca mesajul lor să aibă sens şi chiar să-ţi fie de folos, dacă treci peste tonul agresiv cu care ţi se adresează. O discuţie în contradictoriu începută azi, deşi poate atinge şi cote alarmante, se va dovedi a fi scânteia perfectă pentru a lua măsuri mai drastice în viaţa ta: să renunţi la un obicei, să opreşti un drum care nu-şi mai are rostul sau să accepţi din mers o altă opinie decât cea proprie. Chiar dacă ideile pe care le auzi sunt complet diferite de ale tale, nu înseamnă că trebuie să le ignori.

SCORPION

Dacă o sursă de venit se termină pe neaşteptate, tu nu te pierzi cu firea. Eşti suficient de descurcăreţ să găseşti imediat o altă cale pentru a-ţi câştiga banii. Ba mai mult: momentele de criză pot fi chiar benefice pentru tine, deoarece te obligă să-ţi pui iute mintea la contribuţie şi serios umărul la treabă pentru a descoperi soluţii profitabile. Tu nu te vei opri pe loc, blocat de un hop, ci dimpotrivă: găseşti în tine idei şi mai valoroase, soluţii şi mai curajoase care pot atrage roade superioare, semn că tu reacţionezi foarte bine la factorii de stres extrem şi ai nevoie, din când în când, de o zdruncinătură.

SĂGETĂTOR

Te poţi folosi de influenţa şi puterea ta pentru a redresa o situaţie complicată. Lumea respectă deciziile tale, ascultă ce ai tu de spus cu supunere, ca atare e bine să profiţi de poziţia pe care o deţii deasupra lor, pentru că tu vei deveni, astfel, eroul salvator care găseşte cheia problemei. Nimeni nu ţi se poate opune, ci vor primi decizia sau ordinele tale cu un dram de smerenie, tocmai pentru că ţi se recunoaşte valoarea. Toţi ştiu că ceea ce spui tu e just, e legal, e valoros, şi dacă urmează sfaturile tale au numai de câştigat, ca atare spune şi altora care e părerea ta ca să înveţe de la tine!ţe o serie întreagă de subpuncte, de parcă ai simţi dintr-o dată că se echilibrează balanţa. Banii au rolul de a restabili ordinea şi calmul în viaţa ta, deci sunt binefăcători!

CAPRICORN

Te preocupă o relaţie care nu merge tocmai bine, se vede că ai aşteptat altceva de la o anumită persoană, dar gesturile sale faţă de tine sunt mult sub aşteptări. Poate ai ridicat cam sus ştacheta şi celălalt nu poate oferi mai mult de atât, şi atunci de tine depinde să-ţi mai ajustezi un pic dorinţele faţă de acea persoană. Dacă mai cobori un pic standardele, ai descoperi că persoana respectivă are totuşi ceva de oferit şi care poate compensa lipsurile, dar tu parcă tot altceva doreşti de la ea… Mulţumeşte-te şi cu puţin, decât deloc!

VĂRSĂTOR

Nu te poţi detaşa de o situaţie care încă te deranjează, dar azi apare o soluţie care te-ar putea ajuta să scapi de această obsesie. Iartă, uită, închide acel capitol odată pentru totdeauna deoarece nu mai are nimic bun de oferit în viaţa ta, dar numai de tine depinde cât de deschis eşti la iertare! Situaţia prin care treci azi exact asta îţi dă ocazia: de a te vindeca de o amintire sau o vină pe care o duci după tine, de a o rupe cu trecutul, de a întinde o mână spre împăcare, chiar dacă orgoliul nu te lasă să le accepţi atât de uşor, dar merită s-o faci!

PEȘTI

Ai nevoie de cineva lângă inima ta care să te asculte, să te aline, să-ţi abată gândurile de la o problemă care te macină. Există o astfel de persoană, cineva născut în zodie de apă care are efect e balsam asupra ta. Te linişteşte cu vocea sa calmă, te mângâie cu vorbe bune, te învăluie cu iubire necondiţionată şi pură. Nimeni nu-ţi inspiră această pace fantastică, atât la exterior, cât şi la interior, deci când stai în preajma sa, parcă te-ai afla lângă o apă lină. Ajunge doar s-o asculţi sau s-o priveşti şi te calmezi ca prin farmec!

Source: acvaria.com

Keywords:

horoscop , astrologie , 2020

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1836
Populația:
305 locuitori

Briceva este un sat din cadrul comunei Tîrnova, raionul Donduşeni. Localitatea se află la distanța de 14 km de orașul Dondușeni și la 196 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 305 oameni. Satul Briceva a fost menționat documentar în anul 1836.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.