01 june 2021, 09:00 Kaleidoscope views 3287
Horoscopul pentru 6 ianuarie 2021
01 june 2021, 09:00 Kaleidoscope views 3287

Horoscopul pentru 6 ianuarie 2021

BERBEC

Treci printr-un moment de mare pregatire chiar acum si construiesti fundatia pentru un proiect major de viata. Aceasta perioada nu trebuie luata cu usurinta. Energia zilei aduce aceasta importanta in centrul atentiei. Asigura-te ca construiesti cu caramizi si nu cu paie si ca mortarul pe care il folosesti este puternic. Incearca sa nu te descurajezi din cauza emotiilor negative. Probabil ca situatia este mai buna decat pare.

TAUR

Exista o senzatie sobra in ziua de azi care te poate lasa sa te simti putin frustrat. Este posibil sa nu existe vreo situatie specifica care sa te faca sa te simti asa, asa ca nu transpira. Concentreaza-te pe realizarea proiectelor pentru ca aceasta nu este cea mai buna zi pentru a cauta simpatie de la altii. Rasfata-te cu o masa delicioasa.

GEMENI

Oamenii pot fi inca incapatanati astazi, asa ca incearca sa eviti orice confruntari care ar putea duce la un razboi la scara larga. Emotiile tale se pot simti restranse dar nu forta lucrurile. Realizezi ca traversezi o perioada dificila chiar acum si ca ai nevoie de toata sanatatea pe care o poti obtine.

RAC

Natura ta iubitoare de libertate poate parea putin umezita astazi, dar nu o lasa sa te dea jos. S-ar putea ca lucrurile sa nu se alinieze perfect, dar acesta nu este un motiv de frustrare. Poate ca situatia nu trebuia sa fie asa. Cauta o solutie mai inalta si mai practica. Ai toate informatiile de care ai nevoie pentru a lua o decizie inteligenta.

LEU

Astazi este o zi minunata pentru a scapa de lucrurile care iti aglomereaza viata. Treci la miezul problemei si nu mai bate pasul pe loc. Emotiile tale se pot simti putin mai negative decat de obicei, dar realizeaza ca poti folosi acest lucru in avantajul tau. Atitudinea ta sobra poate ajuta la luarea unor decizii extrem de practice si bine fundamentate.

FECIOARĂ

S-ar putea sa simti ca ceva iti restrange natura usoara si spirituala, dar nu iti fa griji. Lucrurile par probabil mai rele decat sunt in realitate. Crede in tine. Este posibil ca relatiile cu ceilalti sa nu fie in cele mai bune conditii si ar putea parea ca sentimentele tale sunt stranse prin fortare. Tine capul sus si lucreaza pentru a face lucrurile bine din prima data.

BALANȚĂ

Exista oportunitati deschise acum, indiferent daca iti dai seama sau nu. Poate fi greu sa fii constient de ele astazi, avand in vedere vremea astrologica. Emotiile tale se pot simti restranse si impiedicate, ca si cum ceva incearca sa te lege. Realizezi ca acesta este doar un mesaj din Univers care iti aminteste ca a avea cel putin un picior pe pamant este cheia pentru a iti manifesta visele.

SCORPION

Emotiile tale se pot simti astazi restrictionate. S-ar putea sa te simti rau in legatura cu ceva ce ai facut in trecut. Cumva, inima ta nu este capabila sa o lase sa plece. Lucreaza pentru a depasi acest lucru, dandu-ti seama ca aceasta este doar o tendinta scurta si ca probabil te simti mult mai rau decat este necesar in legatura cu situatia. Nu fi atat de dur cu tine.

SĂGETĂTOR

Treci printr-o perioada de evaluare majora a anumitor proiecte de viata. Energiile de astazi aduc o mare parte din tensiune in centrul atentiei, si o plaseaza chiar in locul in care te afecteaza cel mai mult – inima ta. Este posibil sa simti ceasul batand mai tare si sa simti ca ceva te retine. Probabil ca situatia arata mai rau decat este.

CAPRICORN

Incearca sa ramai disciplinat si concentrat astazi. Acest lucru poate fi mai usor de spus decat de facut, dar este crucial pentru pastrarea sanatatii tale. Exista un aer restrictiv si greoi in ziua de azi, care poate impiedica natura ta joviala. In loc sa il cobori asupra ta, foloseste aceasta energie in avantajul tau si fa ordine cu haosul din viata ta. Ia o masa sanatoasa si impartaseste-ti gandurile cu altii.

VĂRSĂTOR

Treci printr-un moment in care ai ocazia sa faci progrese extraordinare. Aceste recompense nu vor veni fara munca si disciplina, totusi, si acest lucru pare sa fie un punct central al zilei. Pune-ti emotiile in linie si profita la maximum de ceea ce pare a fi o situatie destul de trista. O oportunitate fantastica este la indemana.

PEȘTI

Nu te incurca cu superiori sau cu oameni cu autoritate astazi, sau s-ar putea sa ajungi la o situatie prea serioasa. Fii calm si incearca sa nu te lovesti de emotiile negative. Este posibil ca lucrurile sa nu fie atat de insorite ca de obicei, dar asta nu inseamna ca ziua va fi groaznica. Finalizeaza-ti proiectele si ramai concentrat asupra lucrurilor care necesita o mare disciplina din partea ta.

Source: horoscop.ro

Keywords:

horoscop , astrologie , 2021

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1524
Populația:
5039 locuitori

Ruseştii Noi este un sat şi comună din raionul Ialoveni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Ruseştii Noi și Ruseştii Vechi. Localitatea se află la distanța de 15 km de orașul Ialoveni și la 27 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 5039 de oameni. Satul Ruseştii Noi a fost menționat documentar în anul 1524.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.