01 june 2021, 19:00 Kaleidoscope views 2286
Horoscopul pentru 7 ianuarie 2021
01 june 2021, 19:00 Kaleidoscope views 2286

Horoscopul pentru 7 ianuarie 2021

BERBEC

Orice experienta pe care o traiesti te invata ceva, asa ca regretele nu isi au locul. Pana la urma, asa se produce maturizarea. Chiar daca nu ai dus-o prea bine in ultima vreme, lectiile primite te vor ajuta pe viitor sa faci alegeri mult mai intelepte, asa ca priveste viitorul cu incredere.

TAUR

Nu vrei sa iei decizii in aceasta perioada pentru ca esti prea preocupat de punerea in ordine a obiectivelor pe termen lung. Deciziile vor veni mai tarziu, cand vei fi sigur ca te indrepti in directia potrivita. Niste cheltuieli neasteptate te fac sa te intrebi daca nu cumva ar trebui sa faci ceva economii.

GEMENI

Cauti consolare si apreciere in sanul familiei pentru ca nu ai o zi prea fasta. De dimineata incep problemele, cand ajungi tarziu la serviciu, iar sefii te mustra serios. Este foarte posibil ca din neatentie sa pierzi un obiect valoros sau chiar o suma de bani. Nu te speria, este doar un ghinion trecator.

RAC

Incearca sa nu ii tratezi cu aroganta pe cei din jur si nici nu decide pentru ei. Fiecare isi cunoaste problemele si stie exact cum sa le rezolve. Astrele sunt de partea ta in ceea ce priveste cariera, este posibila o promovare sau chiar o marie de salariu la care nu te asteptai.

LEU

Chiar daca visele tale ar trebui sa se realizeze intr-un viitor mai indepartat asta nu inseamna ca nu poti visa si la altceva sau sa iesi cu prietenii. Iti impui prea multe limite cand vine vorba de iesiri si aceasta afecteaza si pe cei din anturajul tau, dar si cheful tau de viata.

FECIOARĂ

E normal sa mai apar si momente tensionate intre tine si persoana iubita, dar important este cum reusesti sa le gestionezi. Daca vei pune paie pe foc nu vei reusi sa calmezi spiritele, iar galagia nu este tocmai pe placul tau. De dragul relatiei este bine sa mai faci si cate un compromis minor.

BALANȚĂ

Nu te lasa prada melancoliilor de moment si ruina ziua celor dragi. Varianta ta melancolica este ursuza si tacuta asa ca cei din jur se pot simti stingheriti in prezenta ta. La capitolul finante esti mai precaut decat de obicei pentru ca apar mereu cheltuieli la care nu te-ai fi asteptat.

SCORPION

De dimineata incepi cu lungul sir al reprosurilor, asa ca reusesti sa enervezi mai pe toata lumea din jur. Nici tu nu esti perfect si totusi nu ti se adiuc prea multe la cunostinta. Fii multumit cu ceea ce ai si atunci nu vei mai fi in permanenta bosumflat si pus pe cearta cu cei din jur.

SĂGETĂTOR

Fie ca iti place, fie ca nu astazi va trebui sa iei decizii foarte importante pentru viitorul tau profesional. Decat sa ramai intr-un loc in care te plafonezi, mai bine iti gasesti un loc de munca pe placul tau si care sa te motiveze. Nu pleca urechea la zvonurile pe care le auzi la cei din jur pentru ca sunt doar vorbe in vant fara vreo relevanta.

CAPRICORN

Poti parea arogant in fata celorlalti pentru ca iti expui cu multa mandrie opiniile. Ba chiar dai sfaturi cand ele nu iti sunt cerute si risti sa devii enervant. In fata superiorilor atitudinea te ajuta mai mult decat crezi si chiar obtii niste sarcini importante pe care sa le rezolvi.

VĂRSĂTOR

Astazi speranta pune stapanire pe tine si esti sigur ca iti vei implini toate dorintele in noul an. Optimismul pe care il afisezi va uimi pe toate lumea, mai ales ca de obicei esti cel mai sceptic si cu picioarele pe pamant. Ai vrea ca anul acesta sa duci relatia in care esti implicat la urmatorul nivel.

PEȘTI

Oamenii si amicii care te iubesc iti ofera suportul moral si material de fiecare data cand ai nevoie, numai ca trebuie sa tii cont ca nu in fiecare zi intri in contact cu oameni care te cunosc si trebuie sa te mai descurci si singur. Din acest motiv, azi ar fi bine sa depui eforturi pentru a demonstra si latura ta pozitiva.

Source: horoscop.ro

Keywords:

horoscop , astrologie , 2021

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1955
Populația:
323 locuitori

Suhat este un sat din cadrul comunei Baimaclia, raionul Cantemir. Localitatea se află la distanța de 45 km de orașul Cantemir și la 156 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 323 de oameni. Satul Suhat a fost înființat în anul 1955.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.