01 december 2021, 16:00 Kaleidoscope views 3412
Curtea din Peru a acuzat ”elitele criminale care domină asupra lumii” de apariția pandemiei
01 december 2021, 16:00 Kaleidoscope views 3412

Curtea din Peru a acuzat ”elitele criminale care domină asupra lumii” de apariția pandemiei

Curtea de apel a provinciilor Chincha și Pisco din regiunea de Sud a Ica a declarat despre implicarea "elitelor criminale care domină asupra lumii" în crearea pandemiei de coronavirus de tip nou.

O astfel de afirmație au emis membrii curții într-una din deciziile lor, a cărei copie a publicat luni pe site-ul său ziarul Peru.21.

"Nici unul dintre guverne mondiale, nici o persoană fizică sau juridică, nici apărarea inculpatului nu poate confirma că epidemia are proprietatea de "previzibilitate", în afară de creatorii săi care fac parte din noua ordine mondială, cum ar fi Bill Gates, Soros, Rockefeller și alții, care o controlează și o îndreaptă în condiții de secretizare excepțională din corporațiile lor globale, care și-au construit prognoze pînă în anul 2030", se arată într-un document din 21 decembrie, transmite tass.ru.

De la începutul pandemiei, în lume s-au infectat cu coronavirus aproximativ 90,3 milioane de oameni, mai mult de 1,9 milioane au murit.

Source: noi.md

Keywords:

Peru , Pandemie

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1607
Populația:
192 locuitori

Zolonceni este un sat din cadrul oraşului Criuleni, raionul Criuleni. Localitatea se află la distanța de 3 km de orașul Criuleni și la 46 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 192 de locuitori. Satul Zolonceni a fost menționat documentar în anul 1607.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.