18 january 2021, 09:00 Kaleidoscope views 1922
Horoscopul pentru 18 ianuarie 2021
18 january 2021, 09:00 Kaleidoscope views 1922

Horoscopul pentru 18 ianuarie 2021

BERBEC

Incepi ziua prin ati rezolva treburile zilnice. Noi sarcini care nu cer atenţie imediata ar trebui amanate cateva zile. Se dovedeste a fi destul de benefic să faci curat la birou sau acasa. La sfarşitul zilei atenţia ta va fi focusata numai pe relatiile parteneriale.

TAUR

Ai raspunsul la orice fleac, iti rezolvi cu succes treburile tale zilnice sau situatiile in care oferi servicii sau iti tratezi niste afectiuni medicale, dar nu pari a fi cu adevarat implicat. Incearca sa te focusezi pe ceea ce ai de facut si nu te implica in situatii in care nu iti sunt favorabile.

GEMENI

In timpul zilei importanta lucrului cu numere, documente si informatii de actualitate va creste pe masura ce inaintezi. Este posibil sa trebuiasca sa pleci intr-o calatorie de afaceri. Vei avea contact cu nume mari din industrie. Nu te lasa intimidatat si bucura-te de ocazie.sa uiti de anumite probleme ce pot aparea pe neasteptate. Incearca sa profiti de aceste momente si sa te distrezi asa cum ar trebui.

RAC

Navighezi linistit cand deodata vezi un obstacol in fata. Nu te aventura, ocoleste-l, ramai pe pamant unde este mai sigur si fii multumit cu ce ai ori poti lovi obstacolul si sa te izbesti. Va fi o aventura incredibila, dar oare merita? Alege ce e mai bine pentru tine, nicio cale nu este cu adevarat usoara.

LEU

Ia initiativa si creeaza-ti o lume de vis azi. Intr-adevar multe din activitatile de astazi vor fi influentate de un aer de spiritualism. Desi de obicei est un om cu picioarele pe pamant, realizezi ca din cand in cand este bine sa te relaxezi si sa experimentezi pentru a vedea si alte perspective. Bucura-te mai mult de viata!

FECIOARĂ

O seara acasa cu partenerul tau pare o propunere interesanta. Sexul si romantismul ocupa o mare din gandurile tale de azi. Este posibil sa alegi un roman plin de romantism sau te uiti la un film sexi. Inveti sa comunici mult mai bine cu partenerul tau azi, atat verbal cat si fizic. Asigura-te ca arati cat mai bine si dai cei mai bun din tine.

BALANȚĂ

Esti genul de persoana lenta, care nu se abate de la drum si priveste lucrurile dintr-o perspectiva mai traditionala. Deodata, insa, esti lovit de o forta agresiva care isi doreste cu ardoare ca tu sa faci lucrurile diferit. Cu cat te opui mai tare, cu atat te indrepti spre cearta si tensiune. Fii mai deschis si vei vedea cum lucrurile incep sa se imbunatateasca.

SCORPION

Este posibil sa iti intalnesti sufletul pereche. Chiar daca nu esti adeptul intalnirilor aranjate, la sfarsit le vei da dreptate prietenilor. Te gandesti chiar sa iti schimbi garderoba. Te sfatuim sa faci asta doar daca este nevoie. Oricine ar fi te va iubi pentru cine esti, nu pentru hainele tale.

SĂGETĂTOR

Scurte calatorii, discutii de afaceri intense precum cum si noi propuneri iti vor defini ziua. Nu este exclus sa ai parte de dezbateri pe diferite teme care te privesc. Le vei rezolva pe toate cu tact. Nu ai de ce sa iti faci griji in privinta oponentilor atata timp cat ii tratezi cu respect si interes.

CAPRICORN

Chiar daca nu crezi, relatia ta sentimentala sta mai bine ca niciodata. Toate planurile care vi le-ati facut impreuna acum ceva timp incep sa se realizeze. Mai spre seara este posibil ca programul tau sa fie dat peste cap. Prietenii tai vin in vizita si au de gand sa stea pana dimineata. Chiar daca tu aveai alte ganduri in cele din urma te vei lasa dus de val.

VĂRSĂTOR

Sanatatea ta a fost de fier in ultimele saptamani, dar azi te simti putin bolnav. Totul se datoreaza stresului acumulat de-a lungul timpului. Ai muncit mult si nu te-ai concentrat pe nimic altceva, asa ca corpul tau sufera acum. Ai nevoie de odihna. Ia-ti niste timp liber si relaxeaza-te putin. Nu te simti vinovat, pana si Presedintele are nevoie de odihna.

PEȘTI

Vei avea parte de putina confuzie in lumea ta azi. Incercand sa dai sens la ceea ce se intampla va fi cea mai usoara sarcina pentru tine. O gandire rationala si analitica nu este chiar cea mai buna solutie. Poate va fi mai bine sa lasi deoparte asta si sa te ocupi mai tarziu cand lucrurile sunt mai clare. Relaxeaza-te si lasa ca lucrurile sa mearga de la sine.

Source: horoscop.ro

Keywords:

horoscop , astrologie , 2021

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1898
Populația:
611 locuitori

Ţambula este un sat şi comună din raionul Sîngerei. Satul are o suprafaţă de circa 0.81 kilometri pătraţi, cu un perimetru de 4.32 km. Din componenţa comunei fac parte localităţile Pălăria, Octiabriscoe și Ţambula. Satul Țambula se află la distanța de 24 km de orașul Sîngerei și la 128 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 611 oameni. Localitatea a fost întemeiată în anul 1898.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.