03 february 2021, 19:00 Kaleidoscope views 2223
Horoscopul pentru 3 martie 2021
03 february 2021, 19:00 Kaleidoscope views 2223

Horoscopul pentru 3 martie 2021

BERBEC

In aceasta zi nu vei fi la fel de optimist si plin de energie ca de obicei. Se poate sa te misti mai lent ceea ce ar putea fi din cauza unei gripe sau doar te simti descurajat. Este o zi buna sa iti iei o zi libera deoarece unele probleme pe care le ai nu mai suporta amanare. Ar fi bine sa incerci sa le rezolvi odata pentru totdeauna.

TAUR

Partenerul de viata iti va reprosa ca l-ai neglijat in ultima perioada si ca nu ai acordat atentia cuvenita familiei. Dupa-amiaza vei afla ca o afacere in care nu ai crezut urmeaza sa iti aduca unele beneficii importante. Incearca sa iti pastrezi calmul si sa nu devii agitat. Ar fi mai bine sa incerci sa te odihnesti.

GEMENI

Ar fi bine sa nu faci unele promisiuni daca stii ca nu le poti indeplini. La locul de munca unii colegi iti vor cere ajutorul in unele activitati si vor fi dispusi sa iti urmeze sfaturile. Seara vei iesi la o intalnire cu prietenii apropiati.

RAC

Vei dori sa vizitezi unele rude pe care nu le-ai mai vazut de ceva vreme insa ar fi bine sa nu te pornesti la drum fara sa afli daca sunt acasa. Exista riscul ca in aceasta zi sa intampini unele probleme de sanatate. Fii calm si incearca sa te odihnesti , pana maine te vei simti mai bine.

LEU

In aceasta zi vei putea avea probleme la servici din cauza unei femei dar nu ai de ce sa iti faci griji caci cu calm vei depasi aceasta problema. Incearca sa eviti orice speculatie si sa te ocupi mai mult de persoana iubita. Spre seara vei iesi cu prietenii la o mica plimbare.

FECIOARĂ

Este posibil ca la locul de munca sa fii implicat intr-o cearta cu o femeie mai in varsta. Ai grija ce spui pentru a nu rani persoanele din jurul tau. Seara vei fi vizitat de unele persoane din alta localitate ce iti vor aduce indormatii noi legate de un viitor parteneriat. Incearca sa analizezi cu atentie fiecare propunere.

BALANȚĂ

In aceasta zi seful tau te va pune sa faci unele activitati suplimentare ceea ce iti va provoca o stare de nervozitate dar ar fi indicat sa fii calm si sa te abtii de la orice comentariu. Ar fi bine sa incerci sa te relaxezi si sa nu iti versi nervii pe persoana iubita. Spre seara vei avea parte de o surpriza placuta din partea unor persoane dragi.

SCORPION

Incearca sa iti pastrezi calmul deoarece esti predispus sa ai o problema de sanatate. Ar fi indicat sa nu incerci sa iti asumi unele responsabilitati deoarece nu ai energia necesara nici macar sa termini sarcinile pe care le-ai inceput de cateva zile. Nu uita ca ar fi mai bine sa te odihnesti si sa eviti conflictele.

SĂGETĂTOR

Astazi este o zi in care speculatiile ar trebui evitate prin orice mijloace. Incearca sa comunici cu persoanele apropiate, sa te apropii de acele persoane cu care nu ai mai avut contact de mult timp. Lucrezi din greu de cele mai multe ori asa ca corpul si mintea ta au nevoie de liniste , relaxare si de muzica ta preferata. Incearca sa faci ceva relaxant alaturi de cei dragi.

CAPRICORN

Dimineata partenerul tau de viata se va bucura deoarece vei primi o suma semnificativa de bani pe care trebuia sa o primesti cu ceva timp in urma de la serviciu. Este indicat sa nu iti neglijezi persoanele mai tinere din familie. Dupa-amiaza vei incepe sa faci planuri legate de viitor alaturi de persoana iubita , iar spre seara veti iesi sa va intalniti cu prietenii. Incearca sa te relaxezi.

VĂRSĂTOR

In aceasta dimineata vei avea parte de unele probleme familiale ceea ce te va face sa iti schimbi programul. Astazi nu este o zi buna pentru a incerca sa obtii unele castiguri rapide. Intalnirea cu un prieten se dovedeste a fi destul de favorabila deoarece iti va propune o noua colaborare ce te va ajuta sa obtii unele beneficii financiare.

PEȘTI

Te-ai putea juca cu unele aspecte financiare si vei avea grija sa ai toate cartile pe masa si ai pretentia sa le ceri si celorlalti acelasi lucru. Este posibil sa obtii unele resurse partajate, servicii bancare si alte beneficii financiare. Ai putea fi blocat intr-o conversatie in cazul in care vei spune mai mult decat ar trebui.

Source: www.horoscop.ro

Keywords:

horoscop , astrologie , 2021

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1780
Populația:
2156 locuitori

Tătăreşti este un sat şi comună din raionul Cahul. Tătăreşti este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 32 km de orașul Cahul și la 172 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2156 de oameni. Satul Tătărești a fost menționat documentar în anul 1780 cu denumirea Tatar-Baurci.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.