03 march 2021, 19:00 Kaleidoscope views 2112
Horoscopul pentru 4 martie 2021
03 march 2021, 19:00 Kaleidoscope views 2112

Horoscopul pentru 4 martie 2021

BERBEC

Astazi, imaginatia ta te va ajuta sa ai succes intr-o afacere ce iti va imbunatati sursa de venit. Te vei gandi sa incepi o noua activitate astfel incat te vei putea baza pe imaginatia si creativitatea ta. Chiar daca ti se pare ca ai destula energie pentru a putea face cat mai multe sarcini, ar fi recomandat sa nu neglijezi odihna pentru a nu avea unele probleme de sanatate.

TAUR

Vizitatori neasteptati ar putea sa iti ofere noi oportunitati de munca. Acest lucru ar putea sa te ajute sa avansezi la locul de munca actual sau fie un loc de munca in care esti pe cont propriu. Orice ar fi, ti se va parea destul de interesanta oferta. Exista posibilitatea sa fii chiar nerabdator pentru a merge mai departe. Incearca sa te linistesti, fiindca daca esti obosit nu vei fi capabil sa faci ceea ce trebuie.

GEMENI

Incearca sa stai departe de afaceri in aceasta zi deoarece ai sanse sa esuezi in tot ceea ce faci. Situatia ta financiara iti va provoca o stare de nervozitate si vei fi foarte agitat deoarece nu iti ajung banii. Nu intra in panica o persoana apropiata este dispusa sa te ajute si sa iti imprumute o suma de bani.

RAC

Aceasta este o zi extrem de senzuala si este probabil sa fii nevoit sa iti exprimi emotiile. Unele persoane apropiate iti vor propune sa faci unele proiecte alaturi de ele. Vizita unei cunostinte te va ajuta sa iti dai seama de sentimentele pe care le ai fata de o persoana apropiata.

LEU

La locul de munca vei fi nevoit sa participi la o sedinta de afaceri unde vei fi in centrul atentiei. Ideile tale vor fi apreciate de partenerii de afaceri si vor fi de acord sa semnati un nou contract. Exista posibilitatea ca sefii sa te propuna pentru o noua avansare sau o marire de salariu.

FECIOARĂ

Comunicarea sporita cu un prieten apropiat poate duce la apropierea voastra si va poate imbunatati relatia. Vei dori sa petreceti cateva momente in liniste pentru a va putea apropia mai mult unul de celalalt. Imaginatia ta si unele idei te pot ajuta sa iti arati latura creativa. Dati frau liber sentimentelor si nu fi prea timid.

BALANȚĂ

Lipsa banilor te va face sa fii irascibil si sa cauti sa gasesti defecte celorlalti. Cauti cearta cu orice pret mai ales cu partenerul de viata. Daca nu iti controlezi comportamentul, risti sa ramai singur o perioada. Ar fi indicat sa eviti unele calatorii pentru a nu suferi mici accidente.

SCORPION

Astazi vei fi nevoit sa faci unele ajustari pentru tine astfel incat sa ai energia necesara pentru aceasta zi. Vei descoperi ca este foarte usor sa finalizezi proiectele incepute in aceasta zi. Prietenii iti vor cere sfatul in unele chestii ce implica cumpararea unor cadouri. Nu uita sa te odihnesti pentru a nu avea unele probleme de sanatate.

SĂGETĂTOR

In aceasta zi vei afla ca o persoana apropiata se simte rau si vei dori sa petreci putin timp in compania ei. Chiar daca vei fi nevoit sa depui ceva efort pentru a fi de folos acelei persoane, nu fi suparat deoarece gestul tau va fi apreciat si recompensat. Un telefon te va anunta ca esti nevoit sa faci unele cheltuieli pentru cateva reparatii in casa. Nu fi suparat deoarece vei reusi sa strangi suma de bani in cel mai scurt timp.

CAPRICORN

Astazi vei putea sa finalizezi unele proiecte incepute si vei primi o suma de bani destul de avantajoasa. Sefii iti apreciaza munca si ideile pe care le ai si vor dori sa iti ofere o mica recompensa pentru efortul depus. Unele persoane apropiate te vor chema sa petreci sfarsitul de saptamana alaturi de ele. Nu refuza invitatia deoarece te vei simti bine in compania lor.

VĂRSĂTOR

Astazi vei avea parte de o zi destul de agitata. Contractele pe care le vei semna in aceasta zi se vor dovedi de bun augur si iti vor aduce castiguri destul de mari in urmatoarea perioada. Incearca sa discuti cu calm si rabdare cu partenerii de afaceri pentru a putea lua deciziile corecte. Partenerul de viata iti va pregati o surpriza placuta impreuna cu cativa prieteni apropiati.

PEȘTI

Cu ajutorul prietenilor vei putea primi unele oportunitati neobisnuite si neasteptate pentru o cariera mai buna. Se pare ca acesti prieteni iti vor oferi informatii valoroase despre utilizarea maxima a aptitudinilor tale. Partenerul de viata te va astepta cu o surpriza placuta si va dori sa iti dea o anumita veste.

Source: www.horoscop.ro

Keywords:

horoscop , astrologie , 2021

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1955
Populația:
48 locuitori

Piteşti este un sat din cadrul comunei Beştemac, raionul Leova. Localitatea se află la distanța de 25 km de orașul Leova și la 83 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 48 de oameni. Satul Pitești a fost înființat în anul 1955.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.