04 april 2021, 19:30 Kaleidoscope views 4394
Horoscopul pentru 5 aprilie 2021
04 april 2021, 19:30 Kaleidoscope views 4394

Horoscopul pentru 5 aprilie 2021

BERBEC

Desi in mod normal esti plin de generozitate, astazi orice persoana va veni sa iti ceara un ajutor financiar se va izbi de un" NU" hotarat. Poate ca nu ai fi ajuns in aceasta situatie daca nu ai fi fost deseori pagubit de cei din jur. De acum refuzi sa ajuti, chiar cu riscul de a parea extrem de zgarcit.

TAUR

S-ar putea sa te uiti in jurul casei tale si sa te gandesti la cateva modalitati noi si interesante de a schimba ceva. Poate ca unele sunt legate de vopsea noua, tapet sau covor, sau chiar un obiect mic de arta ce ar putea face o mare diferenta. Poate doresti sa incerci noi optiuni. Un partener romantic ar putea petrece mult timp lucrand la asta cu tine si s-ar putea sa te aduca mai aproape de ceea ce iti doresti. Incearca sa te distrezi!

GEMENI

Astazi vei reusi sa constati ca in ultima vreme te-ai cam lasat la mana unor persoane care se misca mult prea greu pentru viteza ta. Poate este timpul sa mergi inainte fara sa sa mai astepti ca altii sa vina din urma. Ai grija la prietenii falsi care vor doar sa te demotiveze si sa te puna in incurcatura.

RAC

Oamenii vor aprecia astazi o atentie suplimentara din partea ta, asa ca nu ezita sa o oferi ca niste bomboane tuturor celor cu care intri in contact. Un gest bun si un cuvant cald nu va fi uitat. Lasa spiritul tau generos si amabil sa straluceasca. Deschide-ti inima in larg si raspandeste iubirea in lume. Este ziua perfecta pentru a iubi si a rade.

LEU

Din pacate, se pare ca astazi nu este o zi potrivita pentru distractie si jocuri. De fapt, s-ar putea sa simti o greutate emotionala enervanta, facandu-te sa te simti mai putin energic decat de obicei. Exista un ton sobru care iti va cere sa arunci o privire dura asupra realitatii si sa iei unele decizii cu privire la obiective si planuri.

FECIOARĂ

Nu este o zi buna pentru a gasi solutii. Este mai bine sa cercetezi, sa pui intrebari si sa aduni fapte. Mentine-ti canalele de comunicare deschise si nu incerca sa indici pe nimeni pentru un raspuns solid. Vei realiza foarte multe pastrand lucrurile active si usoare.

BALANȚĂ

Fii puternic si spune-le oamenilor gandurile tale chiar daca crezi ca sentimentele lor vor fi ranite. Meseria ta este sa iti protejezi emotiile. Alti oameni se pot ocupa singuri de emotiile lor. Fii agresiv daca trebuie sa fii. Sanatatea ta depinde de faptul ca tu esti fidel cu tine.

SCORPION

Astazi ar fi bine sa incerci sa eviti sa judeci prea aspru si sa pui etichete. in schimb, cauta punctele convergente si fii cooperant, pentru a gestiona cat mai bine eventualele tensiuni care apar in relatii si parteneriate. De maine, poti avea parte de favoruri si beneficii materiale.

SĂGETĂTOR

Tensiunea subtila din aer azi ar putea fi doar ceea ce ai nevoie pentru a te face mai constient de problemele subconstiente care iti afecteaza comportamentul. Vei descoperi ca trebuie sa iti indepartezi toate problemele de pe umeri. Cu cat poti fi mai sincer in legatura cu durerea pe care ti-au provocat-o oamenii, cu atat cuvintele mai iubitoare vor putea fi spuse in viitor.

CAPRICORN

Astazi emotiile tale s-ar putea afla intr-un tren deraiat de pe linii. Daca este asa, cel mai bun lucru de facut este sa stai singur si sa scrii ceea ce gandesti intr-un caiet. Vei descoperi ca esti mult mai putin confuz decat ai crezut. Cand ai anumite indoieli, consulta pe cineva pe care iubesti si ai incredere. Bazeaza-te pe instinctele tale.

VĂRSĂTOR

Vei constata ca conversatiile superbe sunt modalitatea de a naviga prin apele de astazi. S-ar putea observi ca comunicarea este mai activa si ca cuvintele sunt deosebit de eficiente. Vorbeste si oamenii vor asculta. Asculta si oamenii vor vorbi. Schimbul de idei este critic intr-o zi ca aceasta.

PEȘTI

Cei din jurul tau sunt prea ocupati pentru tine, iar cei disponibili nu te pot ajuta cu problemele tale. Te gandesti sa faci un mic imprumut la banca ceea ce ii scandalizeaza pe cei din familie. Nu te grabi sa iei decizii ce iti pot ingruna situatia.

Source: www.horoscop.ro

Keywords:

horoscop , astrologie , 2021

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1483
Populația:
451 locuitori

Unchiteşti este un sat din cadrul comunei Cuhureştii de Sus, raionul Floreşti. Localitatea se află la distanța de 22 km de orașul Florești și la km de 152 Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 451 de oameni. Satul Unchitești a fost menționat documentar în anul 1483.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.