04 november 2021, 19:00 Kaleidoscope views 3473
Horoscopul pentru 12 aprilie 2021
04 november 2021, 19:00 Kaleidoscope views 3473

Horoscopul pentru 12 aprilie 2021

BERBEC

S-ar putea sa nu fie o idee buna sa ramai acasa in aceasta zi. Incearca sa gasesti unele sarcini care sa iti distraga atentia. La un moment dat, in timpul zilei, iesi in aer liber si fa o plimbare, de preferinta printr-un parc si langa apa, daca este posibil. Asta va face sa iti ridici starea de spirit considerabil.

TAUR

In aceasta zi exista riscul ca toti cunoscutii sa iti aduca reprosuri cu privire la comportamentul tau din ultima vreme pentru ca te complaci cu o situatie neplacuta. De aici si pana la o disputa serioasa mai este un singur pas. Poate ar fi mai bine sa iti asumi unele greseli pentru ca ar fi un semn de maturitate. In plus, o analiza mai complexa a comportamentului din ultima vreme ar releva faptul ca cei dragi au dreptate.

GEMENI

Lucrurile se schimba rapid si daca nu esti pregatit sa te schimbi si tu cu ele, vei ramane in urma. Fii constient de atmosfera fluctuanta din jurul tau si fii pregatit sa faci ajustarile interne necesare care te ajuta sa te incadrezi mai bine cu mediul extern. Nu te teme de schimbare.

RAC

S-ar putea ca nimic sa nu se potriveasca corect sau ca o anumita energie nervoasa si nelinistita te indeamna sa actionezi, dar incertitudinea te impiedica sa stii pe ce cale sa te indrepti. Aceasta combinatie ar putea duce la o senzatie de blocare care te va mentine incapabil sa faci orice miscare.

LEU

Daca vrei sa scapi mai repede de musafirii nepoftiti ce iti vor calca astazi pragul casei, trebuie doar sa le spui ca trebuie sa pleci in scurt timp si trebuie sa amanati aceasta intalnire. Cu calm si rabdare vei reusi sa scapi din aceasta situatie nu prea placuta pentru tine. Incearca sa te relaxezi.

FECIOARĂ

Adauga mai mult soare in ziua ta. S-ar putea sa fie momentul pentru a iti starni pasiunea interioara si sa o lasi sa vorbeasca cu mai multa incredere decat a facut-o in ultima vreme. Asigura-te ca te vindeci, lasand oamenii din jurul tau sa iti auda adevarul tare si clar. Nu juca jocuri pentru a fi pe placul altora. Fii fidel cu tine, mai presus de toate.

BALANȚĂ

Toate sarcinile de la munca sunt considerate de tine un potential bonus financiar. Cum recompensa intarzie sa apara te simti indreptaţit sa renunti la meticulozitate si incepi sa faci lucrurile mult mai superficial. Nu face totul pentru a obtine profit, uneori e suficienta o lauda.

SCORPION

Daca lucrarile cu intarziere s-au acumulat, astazi este ziua pentru a te ocupa de ele. Acest lucru este in special pentru lucrurile pe care nu le-ai putut face ieri. Din fericire, ai adaugat forta si acuitate mentala. Lucrurile vor merge bine. Profita la maxim de aceasta energie nepastrand nimic. Fa ceea ce trebuie facut si te vei simti grozav.

SĂGETĂTOR

In ce grup te afli ? Poate fi usor sa ai incredere mai mult in realitatea concreta, decat in ​​lucrurile pe care nu le poti atinge, totusi intuitia ta iti poate servi mai mult decat iti dai seama. Aceasta senzatie de pe care o experimentezi te poate ghida spre maretie si te poate avertiza asupra pericolului. Ai incredere mai multa in tine.

CAPRICORN

Probabil ca vei fi ocupat astazi, iar acest lucru ti se poate potrivi bine. Acest lucru poate functiona cu adevarat in favoarea daca ai anumite sarcini de terminat. Sa fii energic, activ si productiv este firesc pentru tine mai ales atunci cand trebuie sa stai prea mult peste program.

VĂRSĂTOR

Cand a fost ultima data cand ti-ai luat o zi libera pentru asa ceva? Probabil a trecut prea mult de atunci. Nu numai ca te vei bucura, dar si altii vor fi incantati sa petreaca timp cu tine. Indiferent daca inviti un prieten sau mergi singur, profita de ocazia de a vizita oameni sau de a vedea ceva nou.

PEȘTI

Se pare ca planurile de a petrece o zi linistita vor fi date peste cap de unele evenimente neasteptate. Exista posibilitatea sa fii nevoit sa faci anumite chestii ce ii vor incomoda pe cei din jur. Incearca sa iti controlezi comportamentul si sa fii o gazda primitoare.

Source: www.horoscop.ro

Keywords:

horoscop , astrologie , zodie , 2021

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1919
Populația:
1119 locuitori

Mîndreştii Noi este un sat din cadrul comunei Bilicenii Noi, raionul Sîngerei. Localitatea se află la distanța de 18 km de orașul Sîngerei și la 115 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1119 oameni. Satul Mîndreștii Noi a fost înființat în anul 1919.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.