06 september 2021, 19:00 Kaleidoscope views 3248
Horoscopul pentru 10 iunie 2021
06 september 2021, 19:00 Kaleidoscope views 3248

Horoscopul pentru 10 iunie 2021

BERBEC

Se pare ca in aceasta zi totul iti va merge atat de bine incat vei ramane si tu surprins de succesul pe care il vei avea. Vei reusi sa finalizezi cu usurinta o lucrare ce ti se parea foarte dificila. Ar fi indicat sa nu iei in considerare anumite speculatii deoarece vei regreta mai tarziu.

TAUR

Vei fi tentat sa faci o calatorie alaturi de membrii familiei. Ti se va parea un mod bun de a te relaxa si de a scapa de stresul acumulat in ultima perioada. La locul de munca vei reusi sa finalizezi proiectul la care lucrezi de ceva vreme ceea ce iti va multumi superiorii. Prietenii vor dori sa se alature calatoriei tale si vor dori sa discutati pentru a pune la punct toate detaliile.

GEMENI

Exista posibilitatea ca in aceasta zi sa vrei sa ii pregatesti persoanei iubite o surpriza romantica. In cazul in care nu te descurci, ar fi indicat sa apelezi la ajutorul unui prieten. Incearca ca in decursul acestei zile sa te concentrezi mai mult pe activitatile de rutina.

RAC

La locul de munca vei avea foarte multe de rezolvat si vei incerca sa le faci pe toate deodata ceea ce nu este prea indicat deoarece risti sa faci multe greseli.Ar fi mai indicat sa incerci sa te organizezi astfel incat sa-ti fie usor sa duci la bun sfarsit toate sarcinile. In cazul in care trebuia sa primesti o suma de bani, ar fi bine sa nu te mai gandesti la ei deoarece sunt sanse slabe sa ii primesti.

LEU

In aceasta zi vei di tentat sa afli cum isi petrec timpul liber prietenii tai . Nu cunosti intotdeauna toate detaliile despre unde, cand si cum se va intampla ceva in scopul de a te distra. Asa ca in aceasta zi ar fi bine sa lasi pe altcineva sa aiba grija de toate si incearca sa planifici o petrecere dar nu uita totusi sa explorezi ceva nou.

FECIOARĂ

Ziua de astazi va fi una destul de agitata. Se pare ca vei avea agenda plina cu intalniri de afaceri si prietenii. Te vei putea pregati pentru o calatorie dar nu vei avea detalii prea concrete asupra acestei calatorii. Incearca sa iti faci ordine in planurile de viitor. Ar fi indicat sa ai grija de sanatatea ta si sa nu uiti sa te odihnesti.

BALANȚĂ

Se pare ca aceasta zi este o zi favorabila pentru realizari majore pe plan social si financiar. Ar fi bine sa profiti pe deplin de oportunitatile actuale pentru a obtine un profit frumos. Incearca sa ramai calm si sa nu iti fortezi norocul. Lasa-te dus de val!

SCORPION

In aceasta zi vei avea sanse bune de a incepe o noua activitate comerciala care se va dovedi a fi foarte profitabila. La locul de munca sefii iti vor aprecia munca , iar colegii ar putea fi invidiosi. Incearca totusi sa accepti lucrul in echipa. Nu te ambala prea tare deoarece risti sa te confrunti cu probleme de sanatate si chiar poti suferi un accident.

SĂGETĂTOR

Poate ar fi mai bine sa nu incepi nici un proiect nou astazi, deoarece practicalitatea ta si simtul pentru profit te pat dezamagi in ultimul moment. Ziua de astazi este extrem de importanta pentru auto-descoperirea ta si capacitatea de a stabili noi obiective. Fii de doua ori mai atent in ceea ce faci sau decizi!

CAPRICORN

In decursul acestei zile la locul de munca este posibil sa ti se incredinteze anumite sarcini suplimentare. Exista posibilitatea ca persoanele apropiate sa iti pregateasca o surpriza si sa te invite sa petreci aceasta zi intr-un mod cat mai placut. Incearca sa eviti discutiile in contradictoriu cu persoana iubita.

VĂRSĂTOR

Se pare ca in aceasta zi vei fi nevoit sa iei unele decizii importante in ceea ce pribveste o investitie destul de mare pentru camin. Ar fi indicat sa nu te grabesti in luarea deciziilor si sa ceri si sfatul partenerului de viata. Exista posibilitatea ca spre seara sa fii vizitat de un prieten care iti va da o veste foarte buna.

PEȘTI

Lucrurile vor fi mai mult în favoarea ta in urmatoarele zile, cu toate ca astazi te pui greu in miscare. Ar putea fi din cauza ca esti un pic stresat si ca nu te simti foarte motivat sa te ridici pentru a face ceva. Nu iti face griji! Acest sentiment va trece in curand si te vei simti ca nou in cel mai scurt timp.

Source: www.horoscop.ro

Keywords:

horoscop , astrologie , 2021

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1645
Populația:
1953 locuitori

Stolniceni este un sat şi comună din raionul Hînceşti. Stolniceni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 17 km de orașul Hîncești și la 54 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1953 de oameni. Satul Stolniceni a fost menționat documentar în anul 1645.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.