13 june 2021, 19:00 Kaleidoscope views 3081
Horoscopul pentru 14 iunie 2021
13 june 2021, 19:00 Kaleidoscope views 3081

Horoscopul pentru 14 iunie 2021

BERBEC

Indiferent de modul in care te simti astazi, este important sa iti recunosti greselile. Retine ca esti responsabil pentru actiunile tale. Indiferent cat de mult ar trebui sa te micsorezi, este important sa te ridici si sa iti recunosti slabiciunile. Incearca astazi o actiune indrazneata in care misiunea este controlul asupra situatiei si responsabilitatea pentru consecinte.

TAUR

Inceputul acestei zile este precum atmosfera de dupa furtuna. Poti rasufla usurat dupa cateva zile de agitatie si neintelegeri legate de relatiile sociale. Acum iti este mult mai clar care sunt cele mai bune alegeri de facut, ce aspiratii merita sa hranesti in continuare si pe ce oameni te poti baza. In decursul acestei zile vei fi invitat la o petrecere intre prieteni, asa ca fii cat mai natural.

GEMENI

Se pare ca in ultima vreme ai fost cam dezamagit de ceea ce se intampla pe plan profesional si ai cam refuzat contactul cu persoanele din jur. Astazi vei simti nevoia sa discuti cu niste persoane apropiate, care sa te sustina si sa te motiveze. Norocul tau este ca gasesti oamenii potriviti la momentul potrivit astfel incat sa iti ridice moralul

RAC

S-ar putea sa trebuiasca sa te pregatesti astazi pentru a avea o intelegere armonioasa cu oamenii din jurul tau . Adopta o atitudine mai agresiva fata de cei din jur daca vrei sa primesti o atentie in acest domeniu. Simte-te liber sa mergi mai departe pentru a avea parte de succes in tot ceea ce faci. Fii corect si vei vedea ca minciuna celorlalti nu va ajunge probabil nicaieri. Incearca sa iei initiativa. Fii curajos si iesi ca un membru importat din firma.

LEU

Nu fi atat de inspaimantator in afacerile altora astazi. Daca ar fi trebuit sa fii inclus in conversatie, ai fi fost invitat. Suspiciunea actiunilor si a motivelor altora nu le va face decat sa-si piarda increderea in tine. Pastreaza-ti ganduri abrazive si critice. Perfectiunea este un subiect fierbinte in mintea ta. Intelegi ca singura persoana pe care o poti controla in acel departament esti tu.

FECIOARĂ

In aceasta zi este posibil sa lucrezi ore suplimentare. Lucrurile mergeau foarte bine pana cand te-ai intalnit dintr-o data intr-o problema neasteptata care te-a tinut departe de locul unde vrei sa fii. Este ca si cum te-ai invarti in cerc. Chiar daca lucrezi din greu nu vei reusi sa iesi din acest ciclu. Poate ca este timpul sa iesi si sa faci o pauza.

BALANȚĂ

Astazi te vei trezi fara nici un chef si vei dori sa stai cat mai mult in pat. Din pacate, nu vei reusi sa te odihnesti prea mult deoarece in urma unui apel telefonic vei fi nevoit sa pleci mai repede la serviciu. Se pare ca vei fi nevoit sa faci unele drumuri scurte pentru a incheia noi contracte. Incearca sa fii atent pe unde mergi deoarece exista posibilitatea sa intampini unele accidente.

SCORPION

Idealurile tale sunt de admirat, dar eforturile pe care le faci in implinirea acestora pot fi incetinite datorita criticii pe care ti-o faci. Stabileste-ti drumul pe care trebuie sa mergi pentru a-ti atinge idealurile si asculta si sfaturile cuiva din exterior. Daca iei in considerare parerile celorlalti, exista posibilitatea sa ai succes in tot ceea ce vrei sa faci.

SĂGETĂTOR

S-ar putea sa ai acel sentiment ca trebuie intr-adevar sa te duci la o intalnire de afaceri, dar ceva pare sa te tina blocat. Poate ca te simti ca si cum ai fi intr-un impas. Toata lumea este nerabdatoare sa mearga. Nu poti pleca imediat, dar nimeni nu stie care este randul sau. Ar fi bine sa nu calci pedala prea tare doar pentru a fi sigur ca tu vei ajunge primul.

CAPRICORN

Nu prea accepti diferenta de opinie la membrii din familie, astfel ca ai tendinta sa ii contrazici crezand ca tu esti singurul care are dreptate. O gandire mai libera si ceva mai multa flexibilitate te-ar scuti de multe neintelegeri. Poate ca este momentul sa recunosti ca esti depasit de anumite situatii si sa ceri ajutorul prietenilor.

VĂRSĂTOR

S-ar putea sa ai o dispozitie speciala de ingrijire astazi. Poti ajunge la fiecare lucru viu din jurul tau, de la plante la animale de companie, prietenii, copiii si partenerii tai romantici. Celor dragi le place sa te vada relaxat si fericit, astfel incat sa canalizezi o anumita energie pentru a te lauda. Du-te la un masaj sau alt tratament de relaxare. Traieste putin clipa!

PEȘTI

Ai putea sa ai putin in plus fata de ceea ce este nevoie pentru a fi puternic si a te opri pentru altii astazi. Daca observi ca un prieten sau un membru al familiei este agresat sau maltratat, este posibil sa te simti motivat pentru a interveni. Poti spune ce trebuie sa spui, dar mentinerea calmului tau ar putea fi cruciala. Daca tratezi situatia cu raceala poti sa difuzi situatia si sa creezi niste vibratii excelente in acest proces.

Source: www.horoscop.ro

Keywords:

horoscop , astrologie , 2021

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1606
Populația:
2498 locuitori

Beleavinţi este un sat şi comună din raionul Briceni. Beleavinţi este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Satul este situat în partea centrală a raionului, pe malul rîului Vilia, la 14 km de oraşul Briceni, la 240 km de Chișinău. Satul se află pe traseul inernaţional Odesa- Cernăuţi. Conform datelor din 01.01.2007 populaţia satului constituia 2498 persoane. Prima atestare documentară a satului cu numele Bilavenţi datează din iulie 1606, localitatea fiind în componenţa ţinutului Hotin.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.