16 june 2021, 19:00 Kaleidoscope views 2741
Horoscopul pentru 16 iunie 2021
16 june 2021, 19:00 Kaleidoscope views 2741

Horoscopul pentru 16 iunie 2021

BERBEC

Uneori te poti simti ca o minge ricosand in jurul mesei de biliard a vietii. Cu toate acestea, este greu sa ghicesti unde vei fi cand jocul sa terminat. Cand esti la mila evenimentelor esti provocat sa te porti la maxim cu informatiile si resursele pe care le ai la dispozitie la un moment dat. In timp ce orele de seara se invart in jurul valorii, mai multa autodeterminare pare posibila si vei fi gata sa mergi in orice directie relaxanta pe care o conduce inima ta.

TAUR

Exista o gramada de discutii plutitoare in jurul cartierului sau al locului de munca si in functie de cine povesteste, vei vedea ca totul este complet diferit. Este in natura ta sa iti creezi propria minte si asta este exact ceea ce vei face odata ce separi faptele de opinie. In viata personala, gandurile despre viitor includ consideratii de angajament. Unele discutii intense pot fi in curs sau sunt pe cale sa inceapa. Te ajuta sa stii ce este in inima ta inainte de a iti explica pozitia altora.

GEMENI

Reactia ta initiala de astazi ar putea fi tratarea imediata a oricaror actiuni neasteptate, ca si cum ar fi o intrerupere. Dar, daca stai o clipa pentru a evalua in mod obiectiv fiecare situatie pe masura ce se desfasoara, vei observa ca unele dintre schimbarile intampinate ajuta lucrurile sa mearga mai bine. Aceste evenimente iti ofera o sansa de a practica in mod deliberat arta frumoasa a retinerii emotionale.

RAC

Tentatia pare mai dulce de la distanta decat se apropie intr-o zi ca azi. Esti instinctiv atras de ceea ce este sanatos si de ceea ce este corect atunci cand te confrunti cu o serie de optiuni. In timp ce o lupta interioara se poate starni intre bunul simt si pasiunea ta de acum, nu esti pe punctul de a lasa sa apara anumite semne pe fata sau in comportamentul tau. Recunosti ca, fiind o fiinta umana, esti vulnerabil la nevoie si lacomie dar si umanitatea ta iti da puterea de a te ridica deasupra acestor sentimente daca alegi.

LEU

Tu si o persoana apropiata ati putea sa nu fiti de acord cu privire la o problema pe care amandoi o simtiti puternica. Mandria incapatanata pe ambele parti ar putea sa va impiedice sa faceti lucrurile asa cum ar trebui. Nu merita sa-ti distrugi relatia. Cineva pe care il cunosti ar putea fi condamnat la divort sau in deplasare si informatiile ar putea fi un soc pentru tine. Aceasta ar trebui sa fie o zi plina de surprize , chiar daca nu sunt toate placute.

FECIOARĂ

Tinzi sa fii destul de auto-asigurat, dar problemele legate de stima de sine dateaza de mult timp ar putea sa iti puna cateva piedici astazi. S-ar putea sa te simti ca un elev chemat sa recite. Acest lucru ar putea cauza cateva probleme in relatiile tale sau va interfera cu eficacitatea ta la ocazii sociale. Incearca sa ramai obiectiv. Nu pierde din vedere cine esti. Nu lasa insecuritatea veche sa interfereze cu eficienta.

BALANȚĂ

Simti nevoia neasteptata de a face o calatorie pe calea aerului sau de a petrece o multime de timp la lucru ceea ce ar putea duce la o separare incomoda de partenerul tau. In timp ce motivele pentru aceasta situatie si rezultatul proiectat sunt foarte pozitive, aceasta poate provoca o tulburare temporara in relatia voastra. Nu iti fa griji. Dezordinea va trece, mai ales atunci cand se vor obtine rezultatele dorite. Concentreaza-te asupra problemei.

SCORPION

Te-ai trezit in aceasta dimineata cu o amintire vaga despre un vis? Daca da, iti va face bine sa incerci sa o iti amintesti. Poate ca nu trebuie sa-ti amintesti intregul lucru, caz in care ar trebui sa incerci sa analizezi putinul pe care-l tii minte. Poate ca vazand ceva, iti amintesti mai tarziu ceea ce ai visat. Nu te ingrijora. Este doar un vis la urma urmei.

SĂGETĂTOR

Presiunile la locul de munca pot fi in crestere. S-ar putea sa te simti asa de nemultumit incat vei vrea sa lasi totul si sa fugi. Tarile straine si statele indepartate iti pot parea brusc mult mai atragatoare decat de obicei. Poate este o idee buna sa planuiesti o vacanta. Stresul pe care l-ai intampinat ar putea avea efect negativ asupra sanatatii tale. Trebuie sa te eliberezi intr-un fel. Gandeste-te putin.

CAPRICORN

Astazi iti va fi cam dificil sa te trezesti. Se pare ca te-ai distrat la maxim in weekend si nu te simti in stare de a merge la serviciu. Ar fi indicat sa iti faci o cafea tare si sa te pornesti incet spre locul de munca deoarece te asteapta o zi destul de incarcata. Vei fi nevoit sa semnezi mai multe contracte si sa rezolvi unele sarcini pe care le-ai tot amanat.

VĂRSĂTOR

Ai putea intra in conflict cu cineva care are o atitudine foarte surprinzatoare. Poate ca el sau ea incurajeaza o abordare umanista pe care o descoperi a fi nerealista. Afla exact cum te simti, dar asigura-te ca ai dovezile necesare pentru a iti sustine punctul de vedere si pentru a te pregati pentru un argument contrar. O mare parte a fanteziei este aruncata in jurul valorii de adevar, deci este important sa nu crezi tot ceea ce auzi.

PEȘTI

Ar putea fi greu sa te conectezi cu altii astazi. Oamenii pot fi destul de indecisi. Pe de alta parte, oamenii sunt capabili sa fie mai maleabili. Ar putea fi un moment bun pentru a-ti asuma responsabilitatea. Asigura-te ca ai in vedere interesele tuturor partilor implicate. Nu este corect pentru tine sa profiti de oamenii care nu isi pot face propriile idei despre ceva.

Source: www.horoscop.ro

Keywords:

horoscop , astrologie , 2021

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1610
Populația:
2143 locuitori

Izvoare este un sat şi comună din raionul Făleşti. Izvoare este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, la distanța de 20 km de orașul Fălești și la 148 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2143 de oameni. Satul Izvoare a fost menționat documentar în anul 1610.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.